:

Vinproducenter


Alpamanta

Alle vingårdens vine er lavet udelukkende på økologiske druer, og vinifikationen er lige fra høst til aftapning sket på en så naturlig måde som muligt. Ejes af Andrej Razumovsky, som har danske rødder og taler dansk. Kendt fra DR 2's vin temaftener.

Se producent

Altesino

Altesino tilhører superligaen af Brunelloproducenter. Vingården, som er et slot fra 1500 tallet, er beliggende i Montalcino. Vinen laves i kældrene under det historiske Palazzo Altesi, som er over 500 år gammelt. Vingården ejer også en tredjedel af den berømte Montesoli høj og Single Vineyard, den bedste i Brunello. Perfektionisme hersker overalt i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder. Resultatet er topkvalitet med respekt for traditionerne.

Se producent

Amouriers

Robert Parker kalder ejendommen for "One of the superstar estates of Vacqueyras" og har begejstret vinanmeldere verden over. Hemmeligheden bag den himmelstræbende kvalitet ligger dels i markernes perfekte placering og dels i vinstokkenes høje alder på i gennemsnit 45 år.

Se producent

Argiano

Argiano - den "danske Brunello". Den danske Winemaker Hans Vinding-Diers har siden 2003 fået skabt topklasse med sit eget præg og Argiano er atter at finde blandt Brunellos bedste producenter. Supertoscanerne Non Confunditur, Solengo og Suolo er ren verdensklasse. Kendt fra DR 2's vin temaften "Året på Argiano".

Se producent

Arnoux-Lachaux

Domaine Arnoux-Lachaux er et historisk topdomaine i Côte-de-Nuits, har har været i familien Arnoux' eje siden 1858, og ligger lige ved indkørslen til landsbyen Vosne-Romanée, en kommune, hvor der produceres ikke færre end 6 Grands Crus vine. Domainet råder over ikke færre end 14,5 ha. af nogle af denne vinverdens bedst beliggende og dyreste vinmarker, Vosne-Romanée, Chambolle-Musigny, Nuits-Saint-Georges, 1. Cru'er samt ikke færre end 4 Grands Crus: Echézeaux, Clos-de-Vougeot, Latricières-Chambertin og den meget sjældne Romanée-Saint-Vivant.

Se producent

Ata Rangi

Ata Rangi er New Zealands førende Pinot Noir producent og pionér på området. Ejer Clive Paton plantede som en af de første Pinot Noir i dette område i Martinborough for 30 år siden. Ata Rangi blev som en af kun to vingårde udnævnt til "Kiwi Grand Cru" på en stor Pinot Noir konference i 2010, hvor man vandt en smagning foran Romanée-Conti.

Se producent

Bachelet-Monnot

I 2005 efter at have opnået erfaring som vinmagere i Frankrig og internationalt, vendte de to brødre Marc og Alexandre Bachelet tilbage til Bourgogne. Med hjælp fra deres far Francois Bachelet og onkel Monnot, installerede de sig i Dezize-lès-Maranges i den sydlige ende af Côte de Beaune.

Se producent

Bailly

I landsbyen Bailly i Bourgogne laver dette kvalitetsdrevne kooperativ Frankrigs bedste Crémanter. Siden 1972 foretages vinfikationen og lagringen i et underjordisk tidligere kalbrud, som giver optimale betingelser for produkionen af mousserende vine på højt niveau. Vinene har vundet mange blindsmagninger op mod "rigtig" Champagne.

Se producent

Bastianich

Bastianich er en forholdsvis ny vingård i Friuli. Det er grundlagt af amerikaneren Joe Bastianich. Her i området laver man nogle af Italiens allerbedste hvidvine, vine der kan måle sig med de bedste hvidvine i verden.

Se producent

Blain-Gagnard

Domaine Blain-Gagnard er skabt i forbindelse med ægteskabet mellem to gamle vinfamilier i Bourgogne - Jean-Marc Blain og Claudine Gagnard dannede i 1980 Domaine Blain-Gagnard efter alle kunstens regler om komplicerede burgundiske arveforhold.

Se producent

BODEGA ATAMISQUE

Bodega Atamisque Atamisque ligger i Uco Valley i Mendoza ved foden af de majestætiske Andesbjerge. Bodegaen ligger på jorde, der har været dyrket siden jesuiterne grundlagde Estancia Atamisque helt tilbage i 1608. I dag ejes Bodegaen af ægteparret John og Chantal Du Monceau. Selv vingården er bygget i 2006 og er en state-of-the-art facilitet, bygget til at frembringe topkvalitet her 1250 meter over havets overflade og fremstår meget smukt og falder perfekt ind i landskabet med sine skifertage. Bodegaen råder over meget gamle vinmarker med op til 80 år gamle vinstokke. Jordbundsforholdene er ideelle med skifer og granit med et overliggende lag sand og småsten, og klimaet er forholdsvist køligt. Vinifikationen foregår ved hjælp af tyngdekraften. Chantal du Monceau's bedstefar var vinbonde i Bourgogne og Bodegaens hovedinspirationskilde er da også elegance og ren frugt. Den berømte ønolog Roberto de la Mota, kendt fra Mendel, er konsulent på Atamisque, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Alle druer håndhøstes tidligt om morgenen for at bevare friskheden og køligheden og sorteres straks og der bruges kun de bedste franske egefade fra de berømte skove i Allier og Nevers i Frankrig. Bodegaen ejer også en top restaurant, hvor man naturligvis kan drikke vingårdens vine og spise f.eks ørred fra vingårdens eget dambrug.

Se producent

Boekenhoutskloof

Sydafrikas bedste producent ifølge Robert Parker, som giver de maksimale 5 stjerner. Speciale især i Rhônedruer og herunder Syrah, som er winemaker Marc Kents store fascination.

Se producent

Bollinger Champagne

Bollinger blev grundlagt i 1829. Champagne Bollinger er et af de mest respekterede vartegn for kvalitet og luksus, og husets track-record for konstant topkvalitet er uden sidestykke. Bollinger er James Bonds yndlingschampagne og er topscorer i et utal af vinguider.

Se producent

Bosquets Gigondas

Domaine des Boquets tilhører eliten af Gigondas producenter - domainet går tilbage til 1644 og er en historisk ejendom med 26 ha vinmarker i den Sydøstlige del af Gigondas området, ca. 300 m over havets område. Slottet ejes af familien Bréchet, som også ejer Château Vaudieu i Châteauneuf-du-Pape og en perlerække af andre ejedomme i det sydlige Rhône.

Se producent

Braida

I Asti i det nordlige Piemonte laver familien Bologna italiens måske bedste Barberavine. Her viderføres Giacomo Bolognas vision om at skabe verdensklassevine på en typisk, lokal drue. Robert Parker siger om Braida; "The finest Barbera I have ever tasted".

Se producent

Bregancon

Château de Brégancon ligger fantastisk direkte ud til Middelhavet med udsigt til îles d'Hyères ved Bormes les Mimosas, midt mellem Toulon og St. Tropez. Vinstokkene er meget gamle, op til 80 år. Det er blandt andet årsagen til den imponerende høje kvalitet, vinder af utallige rosésmagninger fra Gastro til Guld i BT.

Se producent

Bret Brothers -Domaine de la Soufrandière

Brødrende Bret eller "Bret Brothers", som de selv kalder sig, er verdensberømte i det Sydlige Bourgogne. Her laver de siden år 2000 nogle af de bedste hvide Bourgognevine overhovedet. På under 15 år har skabt sig et ry ved at lave verdensklassevine på druer fra forholdvis ukendte appellationer. Deres produktion er delt i 2 dele: Det familiejede Domaine de la Soufrandière (økologisk og biodynamisk certificeret siden 2003) og deres négociantvirksomhed. De har begejstret vinkritikere verden over med deres mikrocuvéer med fokus på terroir og typicitet.

Se producent

Burmester

Burmester blev grundlagt i 1750 og er således et af de ældste portvinshuse. Burmester har altid stået for traditionel portvinsfremstilling, men eksperimenterer også med moderne produktionsmetoder. I 2005 blev Burmester en del af Sogevinus Fine Wines, som har som sit mål være en førende aktør inden for portvin og bordvin. Koncernen ejer i dag 5 forskellige portvinshuse, hvoraf Burmester kvalitetsmæssigt er spydspidsen

Se producent

Bürklin-Wolf

Der findes blot en håndfuld historiske topproducenter i Pfalz og Weingut Bürklin-Wolf er en af de allerbedste. Vinslottet er familiedrevet og er grundlagt i 1597 og er et af Tysklands ældste og fornemste. Vinslottet råder over 90 hektar som er biodynamisk dyrket, og man har nogle af de allerbedste marker i området.

Se producent

CA´ LA BIONDA

Vinene er meget anderkendte og husets vine: Amarone Vigneti Di Ravazzol og Valpolicella Classico Superiore Campo Casalvegri har opnået de unikke 3 glas i det berømte italienske vinmagasin Gambero Rosso.

Se producent

Cantina Andrian

Cantina Andrian blev grundlagt i 1893 og var det første kooperativ i Alto Adige. Andrians vinmarker er unikke for området, fordi de er beskyttet mod vest af Gantkofel bjerget som består af dolomit-sten og kalksten. Disse stensorter fra det høje bjerg har igennem tiden eroderet og dannet en nedadgående skråning af deponeret jord som har spredt sig som en vifte på 200 grader ud i bunden dalen i en højde af 260-340 meter over havets overflade.

Se producent

Cantina di Monteforte

Cantina di Monteforte er i dag en af Norditaliens største vinproducenter med 600 vinbønder og 1300 ha vinmarker, hvoraf 80% er i D.O.C. Fokus er på at fremtille de lokale vine, Soave, Rosso Veronese, Ripasso og Amarone. I de sidste 10 år har man systematisk analyseret alle vinmakers terroir og fået dem kortlagt for at tilrettelægge produktionen bedst muligt og for at opnå den bedste kvalitet.

Se producent

Cantina Pizzolato

La Cantina Pizzolato er beliggende i norditalienske Veneto, i Prosecco DOC området, og har også 2 ha i Prosecco DOCG distriktet Conegliano-Valdobbiadene.

Se producent

Cantina Terlan

Italiens bedste hvidvine! Cantina Terlan blev grundlagt i 1893 og er i dag et topmoderne kooperativ bestående af over 140 vinavlere, som tilsammen har over 160 ha. vinmarker. Kooperativ titlen skal man dog ikke lade sig snyde af når det gælder Terlan, for her produceres nogle af Italiens flotteste hvidvine. Vinene har med deres store mineralitet og knivskarpe syre, et chokerende stort lagringspotentiale og efterspørgslen er stor!

Se producent

Cantina Terre del Barolo

Terre del Barolo er et kvalitetsorienteret kooperativ i Barolo, som laver virkelig value-for-money og formår at holde fast på kvaliteten år efter år.

Se producent

Cape Point

Cape Point ligger som navnet antyder helt ud i spidsen af Kap det Gode Håb ud for den gamle hovedstad Cape Town. Det er den eneste vingård på denne berømte halvø, som nyder godt af det bedste fra 2 verdener: de kølige havbriser fra Atlanterhavet, samt de noget varmere fra den anden side af halvøen fra False Bay, hvor det Indiske Oceans klima har indflydelse.

Se producent

Caroline Morey

Caroline Morey er datter af Jean-Marc Morey og gift med en anden meget kendt Bourgogneproducent, nemlig Pierre-Yves Colin. Caroline Morey har arvet halvdelen af det fædrene Domaine og 2014 er hendes første årgang.

Se producent

Casas del Bosque

Det chilenske boutique winery Casas del Bosque ligger 70 km nord for hovedstaden Santiago og 30 km fra den historiske by Valparaiso midt i det maleriske Casablanca Valley, som er kendt for at være Chiles bedste distrikt til koldklimavine på grund af beliggenheden tæt på Stillehavet. Vingården blev grundlagt i 1993 og Viña Casas del Bosque er 100% familieejet af familien Cuneo, som oprindelig stammer fra Italien.

Se producent

Cascina Ghercina

Kvalitetskooperativet San Silvestro ligger i Piemonte – et af de allerbedste områder i Italien kendt for de berømte Barolo og Barbaresco vine.

Se producent

Cascina Pian d'Or

Lille specialproducent af Moscato d'Asti, Piemontes elegante og læskende dessertvin.

Se producent

Castello dei Rampolla

Topproducent af Chianti og supertoscanerne Sammarco og Vigna d'Alceo, nogle af Italiens mest berømte vine med op til 99 point fra Robert Parker. Slottet drives idag biodynamisk og kompromisløst af Luca og Maurizia di Napoli. Et vartegn for topklasse!

Se producent

Castello di Ama

Castello di Ama er blandt ikke kun Chiantis, men verdens mest respekterede producenter. Ejendommen fra det 16. århundrede ligger tæt på Gaiole-in-Chianti i omkring 480 m højde med 90ha vinmarker plantet i stenet jord på skråninger og terrasser. Dette fantastisk højtliggende og kølige terroir er med til at give Castello di Amas vine deres karakteristiske elegante, finesserige og rene stil.

Se producent

Catena

Her får du argentinske vine fra den banebrydende vinpionér Nicolas Catena – manden, der står bag en vinrevolution uden lige og som ene mand har gjort argentinsk vin til det, den er i dag. Laura Catena viderefører sin faders livsværk og har allerede nu opnået de første 100P nogensinde givet af Robert Parker til argentinsk vin. I alt har Catena fået 100P fire gange fra forskellige internationale anmeldere.

Se producent

Cave de Lugny

Cave de Lugny ligger i nordlige Maconnais (blot et stenkast fra byen Chardonnay). Huset har om nogen specialiseret sig i hvid Bourgogne fra Maconområdet og laver ikke færre end ti forskellige Macon-vine som alle rangerer blandt distriktets bedste. Husets hvidvine laves omkring landsbyen Lugny.

Se producent

Cayron

Domainet har 16 ha vinmarker, spredt i hele Gigondas området, de mest spektakulære ligger ved foden af Col du Cayron, som er 430 m over havets overflade. Vinen laves på 40-70 årige vinstokke, aftappes ufiltreret og kan spise kirsebær med selv de dyreste luksus-cuveer. En klassisk, traditionel Gigondas, lavet af familen Faraud, igennem 4 generationer.

Se producent

Chacra

Oplev Argentinas bedste Pinot Noir og Chardonnay-vine, der snildt kan forveksles med virkelig god Bourgogne – vinene får tårnhøje ratings hos de internationale anmeldere og laves i et yderst begrænset antal. Italienske Piero Incisa della Rochetta, barnebarn til skaberen af i Italiens største kultvin, Sassicaia, har slået sig ned i Argentinas uvejsomme ørken i det allersydligste Patagonien, hvor han har fundet gamle Pinot Noir vinmarker beplantet i henholdsvis 1932 og 1955. Det her skal opleves!

Se producent

Champagne Bereche et fils

Elegance for Champagne-"aficionados" - Champagne Bérèche et Fils blev grundlagt i 1847 af Leon og Albert Bérèche med kun 2,5 ha marker i landsbyen Ludes i Montagne de Reims. I dag ejer man 9,5 ha fordelt på 21 parceller i Montagne de Reims og Vallee de Marne. Stilen er meget elegant med fokus på terroir og det eneste problem er, at vinene kun fremstilles i al for små mængder...

Se producent

Charles Audouin

Domaine Charles Audoin er et forholdsvist unge domaine, grundlagt i 1972. Dengang havde Charles Audoin arvet 2 ha., men siden har man gradvist købt til og råder i dag over 12 ha samlet set. Domainet er fokuseret omkring vine fra Marsannay, men har også mindre markbesiddelser i Fixin og Gevrey Chambertin. Kendere vil vide at terroir (jordbundsforholdene) i Marsannay er de samme som i Gevrey-Chambertin, så alt er tilstede for at lave topkvalitet. Blot er priserne noget mere afdæmpede her i den nordligste del af Côte de Nuits. "The reference standard for the appellation. If you haven't tried them, you owe it to yourself, as well as your pocketbook, to give these beauties a try." skriver Burghound.

Se producent

Charles Joguet

Domainet ejes af familien Genet og blev grundlagt i 1957 af Charles Joguet. Domainet råder over ikke mindre end 40 ha. spredt ud over det meste af appellationen. De franske konger opholdt sig i middelalderen meget på deres slotte i Loiredalen og skulle selvfølgelig også bruge en del vin, hvoraf Chinon var en af de foretrukne. Også den berømte franske digter Rabelais var meget glad for vinene fra Chinon. Domainet har 1 stjerne i Guide Hachette og omtales som "Le sommet de l'appellation" (toppen af appellationen). Domainets vine har fået op til 94P i Wine Spectator, hvilket gør det til den højest anmeldte Chinon i Wine Spectator.

Se producent

Charles Lachaux

Se producent

Château Barbeyrolles

Slottet ligger billedskønt mellem landsbyen Gassin og på Saint-Tropez og dermed Middelhavet. Slottets 12 ha. ligger her som en magisk oase af skønhed og stilhed i skarp kontrast til jetsettets Saint-Tropez. Den nuværende ejer Régine Sumeire købte slottet i 1977, men er ud af en gammel vinavlerfamilie, som har dyrket vin i Provence tilbage til 1800 tallet. Selve slottet kan føre sin historie tilbage til Middelalderen, men den nuværende bygning er fra 1800 tallet. Régine Sumeire er er en karismatisk personlighed i Provence, og en passioneret kok, som har skrevet flere kogebøger. Vinene er økologiske.

Se producent

Chateau Croix de Labrie

Denne sande ”garagevin” er en lille perle af et slot med meget berømte naboer. Det kun 2,5 ha store domaine ligger i hjertet af Saint-Emilion. Her laver ægteparret Axelle og Pierre Courdurie gudevin i meget begrænset antal. dvs mellem 200 og 400 kasser om året afhængig af årgang.

Se producent

Chateau Fonseche

Siden 1987 har vi samarbejdet med ejeren Vincent Fabre, som laver 4 slotsvine i Haut-Médoc: flagskibet Château Lamothe-Cissac, Château La Tonnelle, Château Le Chêne og Château Fonsèche samt en lille juvel i Margaux; Château Bellevue de Tayac.

Se producent

Château Haut-Maillet

Château Haut-Maillet har meget fornemme naboer som Vieux Château Certan, Château Cheval-Blanc og Château Nénin, som sælges for astronomiske priser på alverdens vinbørser. Men familien Estager sætter en ære i at producere en traditionel Pomerol til overkommelige og stabile priser og vinen har derfor også fået en stor og trofast fanskare verden over.

Se producent

Château La Cabanne og Domaine de Compostelle

Dette lille velansete slot på blot 10 ha. ligger i hjertet af Pomerol. Der har været dyrket vin i området siden romertiden. Navnet La Cabanne (en hytte) stammer fra middelalderen, hvor markarbejderne boede i små hytter i området. Vingården er blevet helt renoveret i 2011 efter en brand og fremstår i dag topmoderne. Slottet ejes af familien Estager, som også ejer 2 andre Pomerolslotte: Château Haut-Maillet og Château Plincette, samt flere ejendomme i Saint-Emilion og Bordeaux. Familien har dyrket vin i disse områder siden 1934. Domaine de Compostelle er slottets glimrende 2. vin.

Se producent

Chateau la Negly

Chateau la Negly er et af de bedste domainer i Languedoc og kan spore sine rødder tilbage til 1773. Domainet ligger på det bedste kalkholdige terroir på La Clape halvøen ca. 20 km øst for Narbonne lige ud til Middelhavet. Ejendommen har været i familien Rossets eje i mange år og druerne blev før i tiden solgt til det lokale kooperativ.

Se producent

Château La Roulerie

Château de la Roulerie laver Anjou, Côteaux du Layon og Chaume. Ejer Philippe Germain er ligesom sin berømte broder Thierry Germain, oprindelig fra Bordeaux, hvor familien ejer flere slotte. Begge brødre så tidligt mulighederne for at lave unikke vine i Loiredalen og er nu en del af den nye generation som er ved at forandre lidt glemte appellationer som som Saumur og Anjou til vine enhver sommelier må have på kortet. Produktionen er begrænset og på allokation!

Se producent

Château La Tour de By

Det billedskønne lille slot ligger smukt langs Gironde flodens bred i Médoc – slottets vartegn er et fyrtårn midt i vinmarkerne, er meget kendt. Fyrtårnet blev bygget i 1825 og hjalp fiskere og handelsskibe med at navigere på floden i den tykke tåge, der kan være på Girondefloden. I dag regnes Château la Tour de By for en af de bedste Cru Bourgeoisslotte – takket være Marc Pagés hårde arbejde. Slottet ledes videre af børnebørnene Frédéric Le Clerc og Benjamin Richer de Forges, driver det i deres bedstefaders ånd.

Se producent

Château Lamothe-Cissac

En lille perle af et slot i hjertet af Cissac. Slottet ligger i kommunen Cissac, hvor man excellerer i at lave komplekse, velstrukturerede vine som ofte kan være svære at skelne fra vine fra Pauillac og Saint-Estèphe. Slottet ejes af Vincent Fabre, kendt fra Château Le Chêne og Château La Tonnelle.

Se producent

Château Le Chêne

Vi har fulgt slottet i henved 2 årtier med kæmpe succes. Slottets marker ligger i hjertet af Haut-Médoc som nabo til den berømte Saint- Estephe appellation. Le Chêne er lavet på druerne Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Cabernet Sauvignon giver vinen struktur og ædelhed, Merlot giver rigdom og blødhed og Petit Verdot tilføjer vinen karakter.

Se producent

Château Patache d'Aux

Château Patache d'Aux et af de mest kendte Cru Bourgeois slotte i Danmark og ejes af familien Lapalu. Château Patache d'Aux er smukt beliggende i det Nordlige Médoc og dets historie går tilbage til middelalderen, hvor det ejedes af en adelsslægt fra Aux. Under revolutionen i 1789 blev slottet nationaliseret. Senere var slottet rasteplads for diligencer, hvilket ses på nutidens etiket. Familien Lapalu købte ejedommen i 1964. Siden er slottet blevet kendt som en af de allerbedste vine fra Médoc.

Se producent

Château Pesquié

Er du vild med nogle af Rhônedalens bedste vine? Har du så prøvet kræfter med de imponerende vine fra appellationen Ventoux? Her finder du Château Pesquié, der sætter retningen for hele området. Vinene har et enormt potentiale og får allerede nu flotte anmeldelser, både internationalt og af de danske vinjournalister.

Se producent

Château Peybonhomme

Slottet ejes af Catherine og Jean-Luc Hubert og er beliggende i Premieres Côtes de Blaye. Slottet drives både biodynamisk og økologisk og er fuldt certificeret og ægteparret er pionerer i biodynamisk og økologisk drift i området. Selvom slottet ikke er beliggende på Médochalvøen, hvor hovedparten af de kendte Cru Bourgeois slotte ligger, så har man historisk set ret til betegnelsen siden 1895.

Se producent

Chateau Piada

Historisk ejendom i Barsac-Sauternes. Château Piada er nabo til Coutet og Doisy-Vedrines. Slottet er fra 1217 og var tidligere en del af selveste Château d'Yquem. Ejendommens beliggenhed i Barsac-kommunen røber sig i vinens forførende elegance og superbe lagringspotentiale.

Se producent

Château Tour de l'Evéque

Dette maleriske Provenceslot ligger i Var tæt på byen Pierrefeu mellem Hyères og Toulon omgivet af smukke højdedrag, Les Maurettes. Familien Sumeire overtog slottet i 1958, men er ud af en gammel vinavlerfamilie, som har dyrket vin i Provence tilbage til 1800 tallet. Régine Sumeire er en karismatisk personlighed i Provence, og en passioneret kok, som har skrevet flere kogebøger. Hun kalder sig selv for "Vigneronne et Gourmande". Vinene er økologiske.

Se producent

Château Vaudieu Châteauneuf-du-Pape og andre vine

Familien Bréchet ejer en perlerække af ejedomme i de sydlige Rhône, hvor Château Vaudieu i Châteauneuf-du-Pape er juvelen i kronen. Slottet er et historisk slot opført i 1767 og ligger i hjertet af Châteauneuf-du-Pape appellationen og er nabo til Château Rayas. Familien Bréchet ejer ikke færre end 70 ha, som alle ligger sammenhængende rundt omkring slottet.

Se producent

Clos des Quarterons

Dette 180 år gamle Domaine ligger tæt på byen Saint-Nicolas de Bourgeuil og råder over 30 ha vinmarker. Alle vinmarker er økologisk og biodynamisk dyrkede og certificerede. Cabernet Franc er nærmest eneherskende rødvinsdrue i denne del af Loiredalen og vinen lagrer i store foudres (egetræsfade) på 600 og 1200 liter i en del af byens gamle kalkminer, som familien Amirault købte i 1960. Frugtdrevne vine med lagringspotentiale!

Se producent

Clos Salomon

Clos Salomon toppen af Givry. Domainets historie går helt tilbage til det 13. århundrede og bærer den første ejers navn. Den nuværende familie du Gardin overtog domainet i 1632 og har haft det lige siden. Høstuddbyttet er meget lavt, alle druer håndhøstes og sorteres og vinfikationen traditionel med anvendelse af vildgær. Domainet er ikke biodynamisk drevet, men man tilstræber at gøre hele driften og vinfremstillingen så "ren" som overhovedt muligt. Domainet råder også over 2 Chardonnay vinmarker, den 1 ha. store La Grande Berge, og den 5,4 ha. store Les Clous i Montagny 1. Cru. En lille perle for kendere.

Se producent

Cobos

Paul Hobbs er kendt som pioner indenfor californisk og argentinsk winemaking - og efterspørgslen på de unikke dråber han laver på sin argentinske vingård Cobos er meget stor, så vinene fra Viña Cobos er ikke blot de bedste (sammen med Catenas), men samtidig nogle af de mest sjældne, feterede og eksklusive fra Sydamerika. Paul er terroir-mand – alt udspringer af hvad de enkelte marker og parceller kan frembringe. I Valle de Uco og Luján de Cuyo skaber han imponerende vine med stor kompleksitet, rigdom og elegance.

Se producent

Collin Limoux

Der har været lavet mousserende vin i dette lille område lige nord for Pyrenæerne siden 1531, og de lokale er sikre på at det var her at flaskegæringen blev opfundet, og ikke i Champagne. Domainet blev grundlagt i 1980 og ejes af ægteparret Philippe og Marie-Hélène Collin. Philippe stammer oprindelig fra netop Champagne, hvor hans familie stadig er vinbønder. Arven fra Champagne fornægter sig dog ikke, Philippe plantede lige fra begyndelsen Champagnedruerne Pinot Noir og Chardonnay, og hertil Chenin Blanc som giver gode resultater i netop Limoux.

Se producent

Condado de Haza

Alejandro Fernandez, manden bag Condado de Haza og Pesquera, er en af vinverdenens vigtigste personligheder. I kraft af sin uafbrudte fokus på kvalitet, kvalitet og atter kvalitet, har han stort set hamret nye milepæle i den spanske vinhistorie, for hver eneste årgang han har fremstillet.

Se producent

Conterno Fantino

Conterno Fantino hører til den ypperste elite i Piemonte og excellerer i at lave vine med stor kraft og kompleksitet. Single Vineyard Barolo'erne fra markerne Sori Ginestra og Vigna del Gris er uforlignelige repræsentanter for det bedste i Barolo.

Se producent

Coravin

Med Coravin kan du drikke en flaske vin uden at åbne den. Ja, du læste rigtigt! Og fordi flasken forbliver lukket, holder vinen sig frisk.Slut med bekymringer om spildt vin, der ikke bliver drukket. Med Coravin er det bare at smage den vin, man har lyst til, når lysten melder sig. Den forbliver nemlig lukket. Hvordan så det? Det foregår ved, at man med sin Coravin fører en tynd nål ned gennem proppen, som sender en neutral gas ned i flasken og forhindrer den i at oxidere. Ingen fiksfakserier, bare moderne teknologi!

Se producent

Craggy Range

Craggy Range er den eneste vingård i New Zealand der er specialiseret i produktion af enkeltmarksvine. Målsætningen var og er at lave enkeltmarksvine der kan konkurrere med de bedste i verden, og som mere end noget andet er et udtryk for deres oprindelse. Craggy Range råder over vinmarker i alle landets vigtigste vinregioner; Hawkes Bay, Martinborough, Marlborough, Nelson, Central Otago, Waitaki Valley. Kendetegnet for alle vinene er elegance, balance og struktur.

Se producent

Croix-Sénaillet

Domainet kan føre sin historie tilbage til 1800 tallet. Domainet ligger i hjertet af de bedste appellationer i maconregionen i det sydlige Bourgogne, meget tæt på den berømte klippe Roche de Solutré située, som rejser sig 500 meter over havets overflade. I midten af 1990'erne overtog brødrene Richard og Stéphan Martin domainet fra deres fader Maurice, og man ejer 25 ha vinmarker med økologisk topkvalitet fordelt på intet mindre end 60 parceller. Her laves store hvidvine med fokus på mineralitet.

Se producent

Cusumano

Cusumano har på få år lagt sig i spidsen blandt Siciliens bedste producenter og har allerede nu høstet de sjælnde 3 glas i Gambero Rosso over 10 gange! Fremsynede, elegante vine lavet i et varmt og krævende klima.

Se producent

Dehesa La Granja

I løbet af 1970erne og 1980erne etablerede Alejandro Fernandez sig med kolossal succes i Ribera del Duero, med to vingårde Pesquera og Condado de Haza og flere hundrede hektar af distriktets bedste vinmarker. I 1998 satsede han igen stort, og erhvervede Dehesa la Granja-ejendommen, som ligger i et område syd for Ribera del Duero. Her må vinen "kun" må kaldes Vino de la Tierra, altså landvin, men den uprestigiøse titel gjorde ikke indtryk på Alejandro Fernandez, for hans analyser viste, at der kunne dyrkes vin i verdensklasse på 100 årige vinstokke!

Se producent

DeLoach

DeLoach Vineyards ejes af den franske vinfamilie Boisset, der bl.a. også ejer det berømte Domaine de la Vougeraie, Bourgognes største økologiske og biodynamiske domaine. Familien Boisset købte i 2003 DeLoach Vineyards af den passionerede grundlægger Cecil De Loach, der med grundlæggelsen af DeLoach Vineyards tilbage i 1975 var med til at sætte Russian River på landkortet. I dag ledes Boisset af den karismatiske Charles Boisset.

Se producent

Domaine Cordier

Domaine Cordier - toppen af Macon, Pouilly-Fuissé og Saint-Véran: famliedrevet domaine beliggende i landsbyen Fuissé. Vinmarkerne er fordelt i over 100 parceller i 8 appellationer og i alt 30 ha. Domainet ledes i dag af perfektionisten og "terroiristen" Christophe Cordier, hvis motto er: "Le terroir n'est rien sans la volonté de l'homme", hvilket frit oversat betyder at det nytter ikke at råde over gode terroirs uden viljen til at få noget ud af det. Det er verdensklasse hvidvine med fokus på terroir. Masser af internationale ratings.

Se producent

Domaine des Enfants

Domaine des Enfants er ”a dream come true” for franske Marcel Buhler og hans amerikanske kone Carrie Sumner, der begge har uddannelser inden for vinens verden – Carrie var eksempelvis sommelier i Oregon, da hun mødte sin mand. Domainet, som de grundlagde i 2006, ligger i Rousillon, nærmere betegnet Côtes Catalanes, i byen Maury, og består i dag af 24 ha, der drives med stor respekt for naturen og områdets historie. Fra starten af har det været intentionen ikke kun at lave virkelig god vin, men også at være de bedst mulige ambassadører for Languedoc-Roussillon området.

Se producent

Domaine Henri Boillot

Henri Boillot er siden slutningen af 1990’erne blevet en referenceproducent og en af Bourgognes lysende stjerner. Henri er 5. generation på Domainet og er en uhelbredelig perfektionist. Intet, absolut intet, overlades til tilfældigheder. Sønnen Guillaume Boillot er siden 2012 ansvarlig for alle rødvinene og markarbejdet og er i færd med at løfte Domainets Volnay og røde Grand Cru vine op til et nyt niveau. Som Robert Parker skriver: "[Boillot] has sky-rocketed to the top echelon of Burgundy producers due to the uncompromising work of its owner and winemaker..." og som Rene Langdahl konkluderer: ”Domaine og Maison Henri Boillot er ikke hemmeligheder mere, men ligger nu efter min mening blandt hypede specialist-domæner som Ramonet, Lafon, Roumier og Fourrier.” Der er kun ét problem med Boillots vine; mængderne er alt for begrænsede.

Se producent

Domaine Jacques Carillon

Dette domaine produceret nogle af de mest imponerende vine i Puligny- Montrachet. Nærmest økologisk dyrkning af markerne uden brug af pesticider, lave udbytter af håndhøstede druer, minimum omstikning og begrænset anvendelse af nye egetræsfade er med til at give vinene deres stramme intensitet og store elegance.

Se producent

Domaine Lafage

Domaine Lafage ligger billedskønt i den sydligste del af Côtes du Roussillon, mellem Perpignan og Miiddelhavet. Området er et af de ældste vinområder i Frankrig og har været dyrket siden romertiden. Domainet drives af den meget energiske og dynamiske Jean-Marc og hans kone Eliane, begge winemakere i mesterklassen. Jean-Marc er en eftertragtet ”flying winemaker” og laver også vin i Spanien og Sydamerika.

Se producent

Domaine Saint Préfert

Isabel Ferrando har på kort tid formået at skabe vine af så høj kvalitet, at domænet er kommet på Wine Spectators prestigiøse Top 100 liste. Men ikke nok med det, så har selveste Robert Parker udtalt i et interview til den franske avis Le Monde, at Saint-Préfert er en af hans absolut yndlingsproducenter i Châteauneuf-du-Pape.

Se producent

Drappier

Drappiers marker ligger i den sydligste del af Champagne. Jordbunden og klimaet er hér nært beslægtede med forholdene i Chablis-distriktet, hvilket forklarer den unikke intense frugt, man finder i Drappier's lækre Champagner.

Se producent

El Enemigo

El Enemigo - Adrianna Catena og Chief Winemaker Alejandro Virgil El Enemigo er et joint venture mellem Adrianna Catena (yngste datter af Nicolas og Elena Catena) og Alejandro Virgil, som er Chief Winemaker på Bodega Catena Zapata, Argentinas nr. 1 producent af kvalitetsvine. Adrianna er historiker og Alejandro winemaker og de har begge ønsket at gå lidt tilbage i tiden til da de første europæiske immigranter kom til Mendoza og søgte at lave vine af samme høje, eller bedre kvalitet end hjemme i Europa. Vinene er ret forskellige fra Catena Zapata vinene, særligt søger Alejandro at finde mineraliteten frem i de enkelte vine, fra de enkelte marker. Alejandro Vigil har haft hele 17 vine på Vivinos verdens topliste, som er mere end noget anden.

Se producent

Estandon

L'Estandon er et af Frankrigs største og mest moderne kooperativer. Med 129 medlemmer, heraf 21 mindre kooperativer er L'Estandon den ledende producent af Rosévin i Provence. Der er i de sidste par år produceret mere rosévin i Frankrig end hvidvin og interessen for rosévine er stærkt voksende i hele verden. Med L'Estandons medlemmers enorme markbesiddelser, råder kooperativet over en guldgrube af muligheder for at producere kvalitetsrosé.

Se producent

Esteban Martin

Bodegas Esteban Martin ligger i Cariñena i det nordlige Spanien. Vingård og marker ligger ved foden af Pyrenæerne, 500 m over havets overflade. Garnacha (Grenache) druen er dominerende hos Bodegas Esteban Martin, men man dyrker også tempranillo, Mazuela, Syrah og Chardonnay. Vingården har international kæmpesucces med value-for-money vine.

Se producent

Felettig

Domaine Felettig blev grundlagt af Henri Felettig i 1965. Henri var 3. generation på vingården, men man producerede og aftappede ikke selv vinen. I 1973 købte Henri en større ejendom og igennem årene søgte Henri at købe parceller rundt omkring og i dag, hvor datteren Christine og sønnen Gilbert har overtaget, råder man over 12,5 ha. - en flot samling af berømte appellationer, idet domainet producerer vin fra både Gevrey-Chambertin, Nuits-Saint-Georges, Vosne-Romanée, sågar Echézeaux Grand Cru og ikke mindst Chambolle-Musigny, hvor man laver ikke færre end seks 1. Cru'er, men desværre kun i meget små mængder.

Se producent

Ferrari

Huset blev grundlagt i 1902 af den blot 21-årige Giulio Ferrari, som havde det mål, at bevise at det er muligt at lave mousserende vin i de kølige højder i norditalienske Trentino, på samme høje niveau som Champagne. Det lykkedes Giulio at skabe et hus med et ry og en kvalitet, som matcher de absolut bedste huse i Champagnedistriktet.

Se producent

Feudi di San Gregorio

Feudi di San Gregorio er Campanias ubestridt bedste producent. Luca Maroni, Italiens svar på Robert Parker, regner huset for at være Italiens allerbedste, og har ved flere lejligheder tildelt Feudi di San Gregorios vine 99 point - den højest mulige rating. Vingården har også fået de eftertragtede og svært opnåelige 3 glas i Gambero Rosso ikke færre end 22 gange, hvilket gør Feudi til en 2-stjernet Gambero Rosso producent og dem er der ikke ret mange af!

Se producent

Feuerheerd's

Feuerheerd's store line-up af portvine er imponerende og etiketten med ankeret er verdenskendt, i udlandet kendt som The Famous Anchor Port pga. det ikoniske skibsanker som logo. Druerne kommer fra nogle af de bedste marker langs Duorofloden. Hos Feuerheerd’s har man stor tradition for tawny, især gamle Colheita’er – i kældrene findes Colheita-fade helt tilbage fra årgang 1934.

Se producent

Fin del Mundo

Bodega del Fin del Mundo betyder "vingården ved verdens ende" og ligger i Patagonien i det Sydlige Argentina. Her er der grobund for fantastiske vine, og især Pinot Noir druen har taget de danske vinanmeldere med storm og slået flere Bourgognevine i blindsmagninger.

Se producent

First Drop Wines

First Drop Wines er et af Australiens mest spændende nye vinhuse hvis mission det er at lave moderne, smagfulde og velstrukturerede vine på udvalgte druer fra unikke vinmarker i regionerne Barossa, Adelaide Hills og McLaren Vale.

Se producent

Fleuriet

Domainet har i 20 ha. vinmarker i Sancerre og 3 ha. i Menetou-Salon. Besiddelserne er fordelt på 35 parceller og på de 3 mest berømte terroirs i Sancerre flintesten (silex), kalk (terre blanches) og småsten (caillottes). Alle parceller ligger på sydøstvendte eller sydvendte skråninger. I dag laves vinene af sønnen Mathieu Fleuriet, og han laver barberblads skarpe vine med fokus på terroir. Fra og med årgang 2014 er hele produktionen certificeret økologisk.

Se producent

Fossacolle

Kultbrunello med meget lille produktion og meget høje ratings. Ejer Sergio Marchetti har specialiseret sig i at lave koncentrerede, mørke og ekstraktrige Brunelloer med langt lagringspotentiale.

Se producent

Fourrier

Lille eliteproducent i Gevrey-Chambertin som laver topkvalitet i stærkt begrænsede mængder. Jean-Marie Fourrier har løftet domainet ind i det nye årtusinde med biodynamisk drift og masser af gode ratings fra den internationale vinpresse.

Se producent

Frédéric Esmonin

Lille, familiedrevet Domaine kaldet Les Estournelles i Gevrey-Chambertin. Man råder over blot 10 ha. og laver desuden nogle få vine under négociant label på købte druer. Indtil 1987 blev hele produktionen solgt til négocianter som Leroy og Jadot og nogle af Leroys mest berømte vine fra 1950'erne stammer efter sigende fra Domaine Frédéric Esmonin.

Se producent

Fullerton Wines

Spændende vine fra kølige Oregon, USA! Fullerton er friske, silkebløde vine med fokus på elegance og livlig syre. Vinene fra kølige Oregon er derfor elegante alternativer til Bourgogne og New Zealandske Martinborough. Det er et familieprojekt, med mikroproduktion, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne. Det er USAs svar på hvid og rød Bourgogne i lokal fortolkning. Unikke Marker og bæredygtig vinproduktion Alex Fullerton er en af Oregons kommende stjerner og har bl.a. høstet erfaringer i New Zealand og hos de berømte nabovingårde Penner-Ash og Bergstrom og mange af hans vine har allerede fået 90P eller mere. Vingården er beliggende i det berømte Willamette Valley og man fokuserer udelukkende på bougognedruerne Pinot Noir og Chardonnay. Klima og jordbundsforhold i Oregon kan minde om Bourgogne, og er meget velegnet til den svære kunst det er at producere elegante vine. Vinmarkerne dyrkes efter Økologiske og Biodynamiske principper og man plejer markerne så bæredygtigt som muligt for at skåne naturen. God fornøjelse!

Se producent

Gramona Cava

Gramona er et af de ældste Cava huse, grundlagt tilbage i 1881 og kunne dermed fejre 125 års jubilæum i 2006. Det er nu 5. generation, der står i spidsen for det familiedrevne vinhus. Gramona ejer over 150 ha. vinmarker beliggende i de bedste områder i La Plana, Mas Escorpí, El Serralet og Solana og sværger til meget lang lagringstid både før og efter at Cavaen degorgeres for at udvikle maksimum kompleksitet. Det er selvsagt en kostbar metode på linie med de berømte franske champagnehuse som f.eks. Bollinger, men intet spares for at opnå den ultimative kvalitet.

Se producent

Greywacke

Greywacke er skabt af Kevin Judd, New Zealand's fremmeste pioner, manden bag den moderne Sauvignon Blanc i New Zealand, Kevin var gennem en lang karriere chef winemaker hos legendariske Cloudy Bay og har sat standarden for Sauvignon Blanc fra Marlborough.

Se producent

Guigal

Robert Parker kalder Guigal for ”this planet’s greatest winemaker” – Guigals vine har da også scoret de ultimative 100P ikke mindre end 46 gange - heraf de 36 hos Robert Parker. Ingen andre når Guigal til sokkeholderne, når det kommer til antal højt anmeldte vine, kvalitetssikring og tålmodighed. Her tages ingen forhastede beslutninger. Hos Guigal får du kvalitet i alle prisniveauer – familien er kendt for deres ekstreme perfektionisme, som er gået igen igennem hele familiens vinøse historie. Som de eneste i verden har Philipson Wine igennem en årrække lavet en vin sammen med Guigalfamilien – Cuvée Philipson - den bedst anmeldte Côtes-du-Rhône her i Danmark.

Se producent

Hans Wirsching

I historiske Bayern, ligger det lille vinområde Franken (6000 hektar) omkring den smukke gamle by Würzburg, sydøst for Frankfurt. Områdets historie inden for vin går helt tilbage til det 8. århundrede og dets tørre vine er så populære i Tyskland, at kun en meget lille del når uden for landets grænser.

Se producent

Il Palagio

Rocklegenden Sting og hans kone Trudie købte i 1997 Il Palagio i Toscana. Dengang var vingården og de tilhørende vinmarker var noget nedslidte og forsømte men havde potentiale for kvalitet. ”We bought it for a song”, siger Sting, ”Maybe two songs”. Siden købet har Sting og Trudie lagt et stort arbejde i at restaurere vingården, olivenlunde og vinmarker til deres tidligere storhed, med respekt for stedets historie og arkitektur.

Se producent

Illuminati

Midtitaliens smukke bjergrige vinområde Abruzzo har historisk set stået i skyggen af de berømte Toscana og Piemonte vinområder mod nord. Men hvad Abruzzo ikke har af berømmelse, har området til gengæld når det gælder top value vine.

Se producent

Imbuko

Imbuko ligger i Uitkyk, tæt på Wellington i hjertet af Boland, ikke langt fra Paarl i den vestlige del af Kapprovinsen i Sydafrika. I sin nuværende form er vingården kun knap 20 år gammel, men sammenstykket at allerede eksisterende vingård i Uitkyk, men med ret omfattende tilkøb af vinmarker fra tidligere kooperativer, er man nu oppe på at producere ca. 200.000 kasser vin som fortrinsvis sælges til 32 lande verden over.

Se producent

Isole e Olena

Vingårdens historie går tilbage til 1200-tallet. Isole e Olena ejes af Paolo de Marchi, der nyder stor respekt som en af de dygtigste "vinhåndværkere" i Italien. Alverdens vinameldere er begejstrede og Paolo har også fået de maksimale 3 glas i Gambero Rosso over 10 gange.

Se producent

Jim Barry

Jim Barry - Den første uddannede Winemaker i Clare Valley !

Se producent

Jonathan D. Pabiot

Pabiot er et maget almindeligt navn i Loiredalen og der er da også flere vinbønder med dette navn. Domaine Jonathan Didier Pabiot er familiens historiske vingård (Jonathan er 5. generation) og navnet er sammenstykket at fader Didier og dennes søn Jonathan, som i dag står for driften i markerne. Jonathan er tidligere lokal mester i moto-cross og vant til at tage chancer, så det var også hans idé at omlægge den traditionelle drift til økologisk vindrift.

Se producent

Joseph Mellot

Knivskarpe og mineralske vine fra en af Loires bedste producenter. Joseph Mellot er den største jordbesidder i den del af Sancerre, som er rig på flint, og det er fra netop disse jorde de største Sauvignon Blanc vine i Sancerre findes.

Se producent

Joseph Phelps

Phelps har høstet oceaner af kritikerros, bl.a. American Winery of the Year i 2003 og Insignia blev nr. 1 på Wine Spectators berømte top 100 i 2005. Joseph Phelps har dog altid været fascineret af Bourgogne og haft ambitionen om at skabe Chardonnay og Pinot Noir i verdensklasse.

Se producent

Kracher

Kracher er uden tvivl Østrigs mest berømte vinproducent, takket være en kompromisløs kvalitetsproduktion af søde vine i verdensklasse, vine som tåler sammenligning med de bedste søde vine i verden. Det er 3. generation som laver vin på vingården og familien Kracher ledes i dag af den unge Gerhard Kracher, der har været i pisden af fimaet siden hans fader Alois Kracher døde i 2006. Michaela Kracher, Gerhards mor og Gerhards bedstefar er også involveret i produktionen. Gerhard Kracher søger, lige som sin fader, at producere den ultimative kvalitet på alle niveauer.

Se producent

La Chablisienne

Energiske, mineralske og mundvandsrivende lækre Chablis’er – La Chablisienne er garant for tårnhøj kvalitetsvin til priser man kun kan drømme om at finde topbourgogne til. En snart 100-årig historie om sammenhold og visioner har ført kooperativet til hvor det er i dag og til gentagende gange at blive præmieret for deres vine og arbejde med Chardonnaydruen i Chablis.

Se producent

La Marca

La Marca et et kvalitetskooperativ med ca. 7000 ha vinmarker i Venetoområdet, som har specialiseret sig i Proseccofremstilling. La Marca har som den eneste vingård i verden fået en Prosecco-vin med på Wine Spectators legendariske liste, "Top 100 Wines of the Year".

Se producent

La Tonnelle

Cru Bourgeois slot beliggende i hjertet af det berømte Haut-Médocområde, hvor nogle af verdens mest eftertragtede vine bliver lavet, blot et stenkast fra det verdensberømte 1. Cru slot Château Lafite-Rothschild.

Se producent

Laura Catena

Laura Catena er datter af Nicolas Catena, Argentinas og Sydamerikas bedste vinproducent. Lauras egne vine fokuserer på små produktioner fra familiedrevne vinmarker med unikke placeringer og gamle vinstokke og er forskellige fra Catenas øvrige vine.

Se producent

Le Mesnil Champagne

Le Mesnil Champagne Grand Cru - fra den bedste vinmark i Champagne. Le Mesnil er den bedste Grand Cru Chardonnay vinmark i Champagnedistriktet, fordi denne mark giver de mest komplekse, crispy og mineralske Champagner. Det berømte kooperativ af samme navn blev grundlagt i 1937, beliggende i hjertet af den mytiske Champagneby Le Mesnil-sur-Oger og man laver kun Grand Cru champagne!

Se producent

Les Vignes Oubliees

Les Vignes Oubliées eller de glemte vinmarker på dansk, er historien om Jean-Baptiste Garnier, en ung ønolog, som tidligt blev forelsket i nogle meget gamle, lidt forsømte vinmarker i Saint-Privat i området Terrasses de Larzac i Languedoc.

Se producent

Lucien Boillot

Domaine Lucien Boillot er beliggende i hjertet af byen Gevrey-Chambertin. Domainet blev etableret i 1950, da Lucien begyndte at erhverve sine første vinmarker i Côte de Nuits (Nord for Beaune). Senere arvede Lucien vinmarker i Côte de Beaune (Syd for Beaune) især Volnay og Pommard. Den nuværende ejer Pierre Boillot (Luciens søn) er fætter til Henri Boillot. I dag driver Pierre Boillot sit domaine med 16 appellationer fordelt ud over 7 ha., især i Gevrey-Chambertin, Nuits-Saint-Georges, Pommard, Volnay et Puligny-Montrachet.

Se producent

Luigi Einaudi

Grundlæggeren af vingården, Luigi Einaudi, blev Italiens første præsident i 1948, men allerede som 23 årig købte han i 1897 en 16 ha. stor ejendom i Piemonte. Vingården er berømt for sine top Dolcetto, Langhe Nebbiolo og ikke mindst Barolo med single vineyard vinene Costa Grimaldi og Cannubi, nok Barolos mest berømte vinmark.

Se producent

Maculan

Maculan er stjerne-producent i Gambero Rosso (biblen for italienske vine). Stjernen indikerer, at mindst 10 af husets vine har opnået den famøse vinguides maksimale 3 glas! Fausto Maculan er en troldmand både i vinmark og kælder og alle vine har et højt teknisk niveau.

Se producent

Manos Negras

Manos Negras - erfarne winemakers laver vin fra de bedste områder. Et nyt, spændende projekt fra nogle af Argentinas mest erfarne vinfolk, som laver vine fra mange forskellige egne af Argentina. Filosofien bag Manos Negras, er at rigtige winemakers får sorte hænder (Manos Negras) af at lave vin, og alle 4 medejere deltager aktivt i vinfremstillingen.

Se producent

Marchesi Torrigiani

Vingården Marchesi Torrigiani ligger i det centrale Toscana, mellem Siena og Firenze. Ejendommen kan føre sin vinproduktion helt tilbage til det herrens år 1280, hvor Ciardo Torrigiani lod åbne en butik i Firenze, hvor han solgte vingårdens vine. Marchesi Torrigiani har specialiseret sig i Sangiovese og Merlot på højt plan.

Se producent

Marquis d'Angerville

Historisk og verdensberømt producent i Bourgogne, her laves de bedste Volnay. Ejendommen Marquis d'Angerville blev grundlagt helt tilbage i 1804. Under Guillaume d'Angervilles ledelse er domainet på vej mod nye kvalitetsmæssige højder. Monopolmarken Clos des Ducs er blandt de mest eftertragtede i Bourgogne.

Se producent

Melville

Familien Melville var jordejere i Sonoma Countys Knights Valley, hvor de dyrkede og solgte druer der var højt efterspurgte af de bedste winemakers i området. Men Ron Melville havde et dybt ønske om at dyrke koldklima Pinot Noir, Chardonnay og Syrah, så derfor flyttede han Melville Vineyards til Santa Rita Hills.

Se producent

Michel Redde

Familien Redde kan føres tilbage til 1630, hvor en Francois Redde dyrkede vin i Pouilly-sur-Loire. I 1950'erne besluttede Michel Redde sig for at opkøbe vinmarker og genskabe et Domaine. I 1977 gik Michels søn Thierry Redde ind i produktionen og i 2001 byggede man den nye kælder i 3 niveauer, hvor man laver vinen by gravity, dvs. efter tyngdelovens principper. I dag råder man over 42 ha. vinmarker, der alle drives så naturligt som muligt. Domainet har fået op til 93P i WineSpectator og har 1 stjerne i den franske vinbog Guide Hachette, hvor familien Redde roses for deres fokusering på terroir.

Se producent

Montevetrano

En lille juvel fra Campanien i det sydlige Italien. Er blevet en af Italiens ikonvine, og får næsten altid over 92 points af Robert Parker. Den berømte winemaker Riccardo Cottarella har siden starten været manden i kælderen og det mærkes.

Se producent

Muller-Catoir

Müller-Catoir er ubestridt en af Tysklands bedste og historiske producenter. Vingården i Haardt i Pfalz har været i samme families eje siden 1744, og det er i dag 9. generation der har taget over i skikkelse af Philipp David Catoir. Den meget talentfulde winemaker Martin Franzen, som tidligere har arbejdet på bl.a. Schlossgut Diel, overtog i 2001 det tunge ansvar fra legenden Hans-Günther Schwarz.

Se producent

Mullineux & Leeu Wines

Côte Rôtie fra Sydafrika, sådan beskriver mange Mullineux & Leeu

Se producent

Newton Johnson

Vingården ligger billedskønt ikke langt fra havet i Upper Hemel am Aarde Valley tæt på havnebyen Hermanus i Sydafrikas Western Cape område, ca. 1,5 times kørsel fra Cape Town. Vingårdens unikke beliggenhed i Upper Hemel am Aarde Valley (Betyder Himmel og jord dalen på Afrikaans), hvor markerne ligger mellem 2 og 8 km fra havet, der er havudsigt fra alle marker, gør at området er et af de køligste i Sydafrika. Det er takket være de kølige vinde fra Ishavet, netop der hvor Atlanterhavet og det Indiske Ocean mødes, at det er det muligt at lave verdensklasse vine med fokus på elegance og terroir. Især er Pinot Noir og Chardonnay blevet berømte.

Se producent

Nino Franco

Den italienske eliteproducent af prosecco Nino Franco blev grundlagt i 1919 og er beliggende ved foden af foralperne i Veneto regionen i Norditalien. Vingården er en af de ældste i Valdobbiadene.

Se producent

Nyetimber

Nyetimber - Engelsk sparkling wine i verdensklasse. Ambitionen er at producere den bedste sparkling wine i England, en vin på niveau med de bedste champagner fra Frankrig. Hverken mere eller mindre! Nyetimber er blevet serveret mange gange på Buckingham Palace af den kongelige familie, i Downing Street af Premierministeren og ved mange officielle events som f.eks. G20 topmødet i 2009 og OL 2012. Nyetimber er hidtil kun eksporteret til Japan, men findes naturligvis på mange toprestauranter i London, så som restauranter ejet af stjernekokkene Heston Blumenthal og Gordon Ramsay. Og nu også i Danmark!

Se producent

Olga Raffault

Chinon er mærkeligt nok ikke en ret kendt appellation i Danmark, men verdensberømt i Frankrig, og da især i Paris. Domainet ejes af familien Raffault og den nuværende ejer, Sylvie Raffault, er 4. generation. Domainet råder over 24 ha centreret omkring landsbyen Beaumont-enVéron. 23 ha er beplantet med Cabernet Franc og 1 ha med Chenin Blanc. Man råder over 3 forskellige terroirs: sandet/småsten, ler/flintesten og ler/kalk, hvlket giver muglihed for at producere frugtdrevne vine med elegant mineralitet.

Se producent

Paternel, Cassis

Kultvine fra Cassis, som i Danmark mest er kendt som en solbærlikør, men det er også en lille appellation i Sydfrankrig tæt på Marseille, som har kultstatus ikke mindst blandt en del af Frankrigs toneangivende sommelierer. Domaine Paternel er toppen af appellationen og domainet ligger utroligt smukt placeret med havudsigt og marker nærmest direkte ned til Middelhavet.

Se producent

Paul Hobbs

I Paul Hobbs vinøse verden står terroir og mikroklimaet over alt andet. Fra barnsben af forstod Paul terroirbegrebet – oplevelsen af æbler af samme sort, men fra forskellige geografiske placeringer, der smagte vidt forskelligt var en stor aha-oplevelse for den unge dreng. Få andre har betydet så meget for californisk vins popularitet, som Paul Hobbs. I starten af sin karriere arbejdede han sig op til at være ledende winemaker på Robert Mondavis Opus One team. Siden starten af 90’erne har han været herre i eget hus – Paul Hobbs Winery.

Se producent

Pélican (Marquis d'Angerville)

Guillaume d'Angerville er i dag ejer af det ikoniske Bourgogne Domaine Marquis d'Angerville i Volnay, et af de mest berømte i hele Bourgogne. Guillaume d'Angerville ejer hovedparten af Domaine du Pélican og resten ejes hans winemaker Francois Duvivier. De 2 havde i en årrække været fascineret af Juravinenes muligheder og ligheder med Bourgogne. Markbesiddelserne er på i alt 10 ha. Et nyt eventyr for unikke kvalitetsvine er begyndt!

Se producent

Perrot-Minot

Domaine Perrot-Minot har, med Christophe i spidsen, på få år opnået stjernestatus som én af Bourgognes absolut bedste producenter. Domænet opnåede den sjældne topscore 99-100P hos Robert Parker med deres fabelagtige Chambertin Clos de Beze fra topårgangen 2005 – eneste vin foruden Romanée Conti fra Domaine de la Romanée Conti der fik samme score men til en astronomisk pris.

Se producent

PerSe Vines

PerSe er et meget spændende nyt projekt startet af 2 af Mendozas vin- veteraner og terroir eksperter; Edy del Popolo og David Bonomi, der har arbejdet sammen i mange år på flere af Argentinas mest berømte vingårde. Projektet har til formål at skabe vine der viser personligheden og karakteren i Uco Valleys mest unikke terroirs.

Se producent

Pesquera

"Kongen af Ribera del Duero" Alejandro Fernandez er en af Spaniens "Grand Old Men" inden for winemaking - en sand Tempranillo ekspert hvis vine man ikke må gå glip af!

Se producent

Peyrat Cognac

Henri Peyrat har opnået stor anerkendelse for sine superbe Single Vineyard Cognac'er, som løfter den ædle brændevin til nye højder. Cognac med sjæl og typicitet.

Se producent

Pichler-Krutzler

Berømte vinfamilier er blevet forenet i vinhuset Pichler-Krutzler, der blev grundlagt i 2006 – Elisabeth Pichler er datter af den berømte FX Pichler, der for længst har opnået kultstatus og som er ophavsmand til den – af Parker – højest ratede Gruner Veltliner, der med sine 97P befinder sig et godt stykke foran andre Gruner Veltlinere.

Se producent

Pillitteri Canada

Pillitteri er verdens størstefamilieejede producent af Icewine og ligger midt i det man kalder Niagara Wine Country i Niagara-on-the-Lake, Ontario, Canada. Man laver også fremragende tørre vine og har gennem de sidste 40 år høstet over 700 medaljer samt ros fra den internationale presse.

Se producent

Poli Grappa

Poli er et berømt distilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine.

Se producent

Portal del Priorat

Tårnhøj kvalitet og kultvine fra hjertet af det berømte Prioratområde. Parker er begejstret for arkitekt Alfredo Arribas' ambitiøse projekt med at opkøbe gamle, dårligt vedligeholdte marker på de stejle skråniner i Monsant og Priorat, sætte dem i stand, evt. genplante, og starte en kvalitetsproduktion baseret på økologisk produktion.

Se producent

Produttori del Barbaresco

Ofte kaldet Italiens bedste kooperativ med uhørt forhold mellem pris og kvalitet. Råder over 9 berømte ekeltmarker. "Produttori del Barbaresco continues to set some of the highest standards of winemaking for any cooperative in the world...exceptional Barbaresco wine values!" citat Robert Parker

Se producent

Punica

Agripunica Incisa della Rocchetta er frugten af et samarbejde mellem Sassicaia, Italiens mest berømte vin og Giacomo Tachis, mangeårig winemakeren bag Sassicaia.

Se producent

Rall Wines

Unge Donovan Rall grundlagde sin boutique vingård i 2008 efter 2 års rundrejse og arbejde i alverdens vindistrikter. Stærkest stod indtrykket fra Middelhavslandene og da især Rhônedalen og Sydfrankrig. Med en kandidatgrad i ønologi fra universitetet i Stellenbosch var baggrunden i orden og David begyndte at udse sig parceller med gamle vinstokke i det dengang lidt upåagtede Swaartland. Ideen var at vinificere hver parcel separat inden blendet, for at gøre dette optimalt.

Se producent

Recaredo Cava

Recaredo blev grundlagt i 1924 og ligger i Sant Sadurni d'Anoia og har altid været i samme families eje. Her laves Cava på absolut topplan. Filosofien bag har altid været troen på at alle store vine (herunder Cava) afspejler det terroir, (undergrund) hvor den dyrkes og de mennesker der står bag. Recaredos kendetegn er at man ikke bruger dosage og at alle husets Cavaer lagrer mellem 32 og 120 måneder i flaske med korkprop, en kostbar metode som kun de bedste huse i champagne bruger. Dette sikrer nogle meget harmoniske og komplekse Cavaer som snildt kan måle sig med mange af de bedste Champagner.

Se producent

Remelluri

Vinslottet Remelluri er ejet af den berømte vinfamilie Rodriguez og blev grundlagt af Jaime Rodriguez i 1968. Jaime var en pionér i Rioja og Remelluri var den første vingård i området som aftappede udelukkende vin fra egne marker på selve vingården. En slotsaftappet Rioja efter forbillede i Bordeaux! I dag har Jaimes søn Telmo Rodriguez overtaget driften af Remelluri. Vi har arbejdet sammen med Telmo i over 10 år og der hersker ikke tvivl om at kvaliteten vil stige til nye højder.

Se producent

Renato Ratti

Pietro Ratti laver elegante, silkeagtige Barolo-vine i verdensklasse, samt Barbera og Nebbiolo Langhe. Pietro har investeret massivt og dette har båret frugt: Med 2005 Marcenasco brød Pietro igennem i USA og blev med 96 points nr. 7 på Wine Spectators liste over verdens 100 bedste vine! Pietro fulgte successen op med 2006 Marcenasco som blev nr. 1 på Wine Enthusiasts top 100.

Se producent

Ribeauvillé

Benediktinermunkene var de første til at dyrke vin i området omkring Ribeauvillé. I 1890'erne var Alsace, som dengang var tysk, præget af økonomisk krise, og mange mindre vinbønder valgte at gå sammen og stifte kooperativer, heriblandt Cave de Ribeauvillé, som idag er et af Frankrigs mest moderne kooperativer.

Se producent

Roda

En af Riojas helt store stjerner. Grundlagt så sent som i slutningen af 1980'erne, og vakte stor opsigt fra første dag. Bodegas Roda skabt en helt ny stil, som ikke blot er en modernisering af den eksisterende, men som afspejler helt nye dybder i Riojas vine.

Se producent

Rostaing

Domaine René Rostaing, kultvine fra Côte-Rôtie og Languedoc. Rostaing er uomtvistelig en af de allerbedste producenter i Rhônedalens sagnomspundne Côte-Rôtie. Blandt vinnørder og anmeldere er der ingen tvivl om at René Rostaing nyder status som kultproducent af topkvalitet i Côte-Rôtie i meget små mængder.

Se producent

Saint-Pourcain

Se producent

Salomon

Bertold Salomon har givet vingården en saltvandsindsprøjtning og man laver idag mineralske og elegante vine i Kremstal i det nordlige Østrig, som er en af Østrigs bedste områder for nationaldruen Grüner Veltliner og Riesling.

Se producent

Salon - Delamotte

Ingen over, ingen ved siden af! Salon er Champagnes svar på Montrachet - en af verdens største vinøse oplevelser som alle bør opleve mindst en gang i sit liv. Delamotte er søster-hus til Salon og da Salon kun produceres i de aller-ypperste årgange, lader man Champagne Delamotte gøre brug af druerne i de andre år.

Se producent

Salviano

Den umbriske ejendom Tenuta di Salviano råder over i alt 60 hektar vinmarker, placeret nær Lago di Corbara. Ejerskabet bag slottet udgøres bl.a. af familien bag Sassicaia, Incisa della Rocchetta.

Se producent

Sassetti Livio Pertimali

I 1967 blev vingården Livio startet af Lerenzo Sassetti’s familie, som også var grundlæggerne af Cosorzio del Brunello di Montalcino. I år 2000 fandt familien forladte vinmarker og gjorde dem i stand til at producerer Sangiovese og Ciliegiolo af højeste kvalitet. I dag respekterer Livio de klassiske familietraditioner og filosofien bag vingården.

Se producent

Sassicaia

Sassicaia laver Italiens mest berømte rødvin og er en legendarisk pionér inden for landets vinfremstilling. Som den første italienske vin har Sassicaia høstet 100 point i Robert Parkers berømte Wine Advocate, og vinen tildeles ligeledes rutinemæssigt de ellers svært opnåelige tre glas i Gambero Rosso hvert år.

Se producent

Scheid Family Wines

Value fra Scheid Family Wines. Ryder Estate er en del af det velrenommerede Scheid Family Wines, der laver vin i Californien. Ryder Estate er familiens value-for-money vine - her er der tale om høj kvalitet til en fornuftig pris, hvilket kan være svært at finde i USA, hvor priserne er himmelflugtet.

Se producent

Sperino

Proprietá Sperino - det tabte Piemonte genopstår. Sperino ligger i den lille by Lessona i det Nordlige Piemonte og er familien de Marchis fædrende gård. Paulo de Marchi har skabt sig et navn som en af Italiens bedste winemakers på Isole e Olena i Toscana og har nu genrejst Sperino til fordums storhed.

Se producent

Sumarocca Cava

Det er på rekordtid lykkedes Sumarroca at blive anekendt som en af Spaniens bedste Cava producenter med hensyn til kvalitet og pris, og meget fin omtale i bl.a. Guia Penin, Spaniens svar på Robert Parker, blot endnu mere streng og kræsen.

Se producent

Suremain

Domaine Suremain er traditionens vogter og frembringer langtidsholdbar Mercurey fra de tre bedste 1. Cru-marker i Mercurey: 1. Cru Bondue, 1. Cru Clos l'Eveque og 1. Cru Sazenay, samt en uforlignelig Villages.

Se producent

Telmo Rodriguez

Telmo Rodriguez er de spanske vinmageres "enfant terrible" - klassens frække dreng. Han tilsidesætter alle traditioner og laver vin i øst, vest, nord og Sydspanien. Telmo Rodriguez følger kun én næse, og det er hans egen. Telmo har en fascination af de gamle, oprindelige vinstokke i spanske vinområder, som er blevet lidt oversete, men som rummer stort uudnyttet potentiale. Telmo Rodriguez er søn af familien bag den berømte Rioja bodega Remelluri, hvor han i 2010 overtog driften efter sin far. Telmos erklærede mål er at lave kvalitetsvine og at levere value-for-money på et hvert niveau.

Se producent

Tenuta Castelbuono

Tenuta Castelbuono er ejet af Lunelli-familien, som også ejer berømte Ferrari Spumante i Trentino, som indiskutabelt hører til blandt Italiens vigtigste producenter af mousserende vin efter champagne-metoden. Familiens første produktion af rød- og hvidvine begyndte i 1980´erne, hvor de på deres vineri i Trentino, lavede en lille mængde Chardonnay og Pinot Noir.

Se producent

Tenuta di Petrolo

Eliteproducent i Toscana, her produceres den sangiovesebaserede Torrione og ikonvinen Galatrona, der fremstilles af Merlot. Galatrona er Tenuta di Petrolo's "hotteste" og absolut mest sjældne prestigevin, måske Italiens bedste Merlot og ofte kaldet Toscanas Le Pin eller Pétrus.

Se producent

Tenuta Podernovo

Vingården Tenuta Podernovo ligger i det billedskønne Toscana i det nye populære vinområde Colline Pisane. Tenuta Podernovo er ejet af Lunelli- familien, som også ejer berømte Ferrari Spumante i Trentino, som indiskutabelt hører til blandt Italiens vigtigste producenter af mousserende vin efter champagne-metoden.

Se producent

The Iconis Estate

Halewood Wines er et samarbejde mellem den engelske importør John Halewood og rumæneren Dan Muntean - i dag ejes det af The Iconic Estate. La Umbra er value-for-money udfra ambitionenen om at lave vine fra alle regioner i landet, som er typiske for de pågældende områder, f.eks. Pinot Noir fra Dealu Mare området på grænsen til Transsylvanien. The Iconic Estate ejer store mængder jord i hele Rumænien, især i Transylvanien - Grev Draculas hjemegn.

Se producent

Thierry Germain - Domaine des Roches Neuves

Thierry Germain er ud af en berømt vinfamilie i Bordeaux, men besluttede tidligt at gå sine egne veje og købte i 1991 sin vingård i Loiredalen. Kort efter overtagelsen blev Thierry overbevist om at økologi og bidynamik var vejen frem, hvis der skulle laves kvalitetsvin med fokus på terroir efter Thierry's helt egne ideer. Tanken er at skære al unødvendigt bort og lave så ren og naturlig vin, som muligt. Thierry blevet biodynamisk ikonproducent på rekordtid og har genopdaget næsten glemte appellationer som Saumur og Saumur-Champigny og gjort disse kendte blandt kendere og sommelierer. Vinenes renhed, energi og elegance har fået Domaine des Roches Neuves på vinkortet på mange af verdens toprestauranter og har begejstret anmeldere verden over.

Se producent

Tour Saint-Michel

Domaine Tour Saint Michel har eksisteret i tre generationer og blev grundlagt af Henri Fabre i 1930. Ejer Mireille Porte producerer stilrene, elegante vine som samtidig bevarer Châteauneuf-du-Papes typiske kendetegn af fylde og krydderier.

Se producent

Trediberri

Barolo producenten Trediberris produktion er så lille, at de kan kategoriseres som super boutique producent. Bag Trediberri står Federico Oberto – respekteret vinmager hos den berømte producent Renato Ratti i 40 år – og hans søn Nicola i samarbejde med Vladimiro Rambaldi bankmand og vinsamler. De 3 partneres vingård ligger i Berri, en lille landsby i La Morra og deraf navnet Trediberri: de tre fra Berri.

Se producent

Two Hands

Michael Twelftree og Richard Mintz stiftede i 1999 Two Hands Wines. Deres ambition dengang var, og stadig er, at demonstrere diversiteten i australsk Shiraz ved at fremhæve regionale karakteristika og at lade frugten være det vigtigste udtryk i Two Hands vinene. Kvalitet uden at gå på kompromis er filosofien der driver alle beslutninger hos Two Hands.

Se producent

Umani Ronchi

Umani Ronchi er midtitaliens bedste producent. Her laves nogle af Italiens allerbedste rødvine og især hvidvine, hvor Verdicchio når nye kvalitetsmæssige højder på alle prisniveauer. Topscorer i Gambero Rosso med ikonvinen Plenio.

Se producent

Vallado

Quinta do Vallado er en af Portugals eliteproducenter og har ved sit medlemsskab af broderskabet "The Douro Boys" været en af pionererne i Dourodalen og Portugals kvalitetsrevolution. Wine Spectator har skaffet vingården et gennembrud i Amerika. Fokus hos Vallado er at lave frugtdrevne, elegante, velafbalancerede vine med god struktur.

Se producent

Vidal-Fleury

Topklasse Rhônehus ejet af Guigal. Vidal-Fleury blev grundlagt i 1781 og er beliggende midt i de berømte Côte-Rôtiemarker. Det er det eneste vinhus i Rhônedalen, der har lavet vin uden afbrydelse siden 1781. Vinhuset ejer en perlerække af vinmarker i den nordlige del af Rhôneområdet, men køber udvalgte druer fra hele Rhônedalen. Hovedparten af vinene eksporteres og vinene har altid haft et godt ry verden over, lige siden amerikanske politiker og vinkender Thomas Jefferson besøgte stedet i 1787. Guigal, verdens bedste winemaker, og generelt anset som Rhônedalens bedste producent, købte vinhuset i 1984.

Se producent

Vieille Julienne

Domainet blev i 1905 overtaget af den nuværende ejer familien Daumen. Siden 1990 er det Jean-Paul Daumen, der står i spidsen for dette legendariske domaine. Jean-Paul var fra starten overbevist om at økologiske og biodynamiske dyrkningsmetoder ville højne kvaliteten og disse praktiseres i dag, uden at man dog ønsker at skilte med det - vinene skal tale for sig selv. Toppen af Côtes-du-Rhône og Châteauneuf-du-Pape Alle domainets vine anses for at være i toppen af deres appellation. Vieille Julienne ejer også vinmarker med meget gamle vinstokke i Côtes-du-Rhône (80-100 år gamle Grenachevinstokke), faktisk lige uden for Châteauneuf-du.-Pape appellationens grænse. Alle druer til vinene håndsorteres, der bruges naturgær, små, brugte fade og store foudres og hele produktionen

Se producent

Vigne di Eli Etna

Denne lille ejendom på kun 5 ha på den nordlige skråning af Etna blev grundlagt af Marco de Grazia, ejeren af den nærliggende Tenuta delle Terre Nere. Marc de Grazia er en af pionererne bag kvalitetsrevolutionen af Etnavine. Han så tidligt mulighederne i de unikt beliggende vinmarker med det vulkanske terroir. Le Vigne di Eli er hans nyeste boutique domaine fra Etna og er opkaldt som en hyldest til datteren Elena (Eli).

Se producent

Vignerons Ardechois

Ardèche er et lidt glemt hjørne af Frankrig rent vinmæssigt, men de lokale bønder har altid vvidst at der var potentiale. I 1967 grundlagde en gruppe vinbønder deres første fælles vingård Vignerons Ardéchois.

Se producent

Vignerons de Saint-Tropez

Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 domainer, grundlagt i 1964, som er belliggende på den berømte St.-Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Man laver både hvidvine, rødvine og rosévine og det er især sidstnævnte der har gjort Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, en tør og sprød smag som passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan og Mourvèdre.

Se producent

Vignes st. Vincent

Domainet har været i familiens eje i 3 generationer og ledes i dag af Michel Delhommeau som overtog vingården i 1988 efter sine forældre. Domainet har 25 ha vinmarker i hjertet af Muscadet mellem de to floder Sèvre og Maine i den vestligste del af Loiredalen ud mod Atlanterhavet. I respekt for naturen, dyrker Michel sine marker økologisk og er nu fuldt certificeret.

Se producent

Viu Manent

Viu Manents track record og altid høje kvalitet er ikke til at tage fejl af! Det er Chiles mest vindende vingård og Viu Manent besidder "exceptional value" ifølge Robert Parker! Viu Manent har de sidste 20 år høstet et utal af gode ratings og et hav af guldmedaljer og opnåede i 2010 at blive den vingård i Chile, der fik flest medaljer ved internationale smagninger.

Se producent

Vougeraie

Domainet er det største økologiske og biodynamiske Domaine i Bourgogne med ca. 40 ha besiddelser af nogle af de mest eftertragtede vinmarker i Bourgogne, herunder 9 Grand Cru og hele 4 monopol marker.

Se producent

Wegeler Mosel og Rheingau

Weingut Wegeler er toppen af Mosel og Rheingau. Wegeler råder over unikke markbesiddelser i både Mosel og Rheingau. Vingården i Mosel stammer fra 1903, da Julius Wegeler købte en stor del af den berømte Bernkasteler Doctor vinmark, en af Tysklands ikon vinmarker. I Rheingau råder Wegeler over ikke færre end 16 Erstes Gewächses (Grand Cru) marker. Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed som man siger - de mange topmarker medvirker til at Wegeler er så heldig at være fantastisk godt anmeldt, Wine Spectator har således givet Wegeler 95 points eller højere ikke færre end 30 gange!

Se producent

Weinbach

Domaine Weinbach ledes af Catherine Faller med sønnes Théo som winemaker. Domainet ligger i Kayserberg i hjertet af Alsace. Weinbach-vinenes stil står i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense, elegante og tørre og fremfor alt mineralske.

Se producent

Weingut Clemens Busch

Weingut Clemens Busch er en stor stjerne i Mosel, med fokus og stræben efter vine med topkvalitet, terroirpræg og individualitet. Clemens og Rita Busch har opbygget vingården til det som det er i dag, Sammen med sønnen, Johannes, laver de vin på bare 16 hektar, hvoraf de er specialiseret i Riesling.

Se producent

Weingut Joh. Bapt. Schafer

Sebastian Schäfer er 4. generation på Weingut Johann Baptist Schäfer i Nahe. Den unge Schäfer er meget ambitiøs og har siden 2002 revolutioneret vingården med moderne produktionsmetoder med fokus på at løfte vinene op i toppen af den tyske vinbundesliga.

Se producent

Wieninger

Den international kendte winemaker Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitetsvinsproduktion I vinområdet omkring Wien, som før i tiden ikke var kendt for dette. Faktisk betyder navnet Wieninger "manden fra Wien", og Fritz laver de ubestridt bedste vine i området.

Se producent

Winzer Krems

Winzer Krems er et af Østrigs største og mest moderne kooperativer, og går tilbage til 1447, hvor den første vinbondesammenslutning i Kremstal blev grundlagt. Dette er sande value-for-money vine af høj kvalitet.

Se producent