Spiritus


Køb din cognac eller grappa online i dag

Spiritussens verden er mindst lige så mangfoldig og spændende at udforske, som bordvinenes verden. Philipson Wine har valgt at specialisere os i spiritus lavet på vindruer (og druekvas). Vi har særlig fokus på Grappa og Cognac.

Herunder finder du vores komplette program af nøje udvalgte cognacer, grappaer og brandies - karakterfuld topkvalitet til enhver lejlighed. Oplagte gaveidéer til vinelskeren.

KUN
DKK 649,95

pr. flaske


KUN
DKK 2.300,00

pr. stk.


Grappa Bassano Classica Jacopo Poli

KUN
DKK 199,95

pr. stk.


KUN
DKK 199,95

pr. stk.


Liquirizia Grappa Museum Jacopo Poli

KUN
DKK 199,95

pr. stk.


Ruta Grappa Museum Jacopo Poli

KUN
DKK 199,95

pr. stk.


KUN
DKK 299,95

pr. flaske


KUN
DKK 299,95

pr. stk.


Pere (Pære) Eau de Vie Jacopo Poli

KUN
DKK 299,95

pr. stk.


KUN
DKK 339,95

pr. flaskeJacopo Poli
Poli er et berømt distilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine. Huset er stadig familieejet med Jacopo Poli Jr. i spidsen, og excellerer i at fremstille en meget bred vifte af superbe produkter. Po di Poli-serien er Jacopo Polis charmetrolde. Hér fokuseres på masser af frisk frugt og kun ganske lidt syre. Po di Poli-grappaerne er ideelle at nyde ovenpå de lidt lettere middage eller til ren og skær hyggedrik. 

Peyrat
Philippe Peyrat har opnået stor anerkendelse for sine superbe Single Vineyard Cognac'er, som løfter den ædle brændevin til nye højder. Med Single Vineyard menes, at druerne til brændevinen stammer fra ét Château i ét af Cognacs underområder; Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Bons Bois eller Fins Bois. Alle Peyrats Cognac-slotte opererer med vinstokke der er over 15 år gamle, hvilket sikrer at alle jordbundens unikke karakteristika kommer frem i disse enestående brændevine. Bemærk, at Peyrats Cognac aldrig tilsættes karamel, i modsætning til de fabriksproducerede, kommercielle mærker.