Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Primeur/Forsalg

At købe vine En Primeur er en tillidssag:

Hos Philipson Wine har vi over 36 års erfaring med at smage og købe En Primeur-vin. En Primeur er en unik mulighed for at købe de mest eftertragtede vine, mens de stadig er i tønden. Det er en spændende og vigtig tradition i vinbranchen, der giver dig chancen for at sikre dig nogle af verdens bedste vine, før de officielt frigives. Her på siden kan du se, hvilke vine du kan skrive dig op til.

Husk at købe En Primeur for at investere i en vinoplevelse - der ikke nødvendigvis kan veksles til en økonomisk gevinst!

 

Bourgogne - Primeur

 

Bordeaux - Primeur

 

Brunello - Primeur

 

Barolo - Primeur

Winemaker's Dinner
Kom med til et af vores mange events på landets bedste restauranter.
 

Vil du vide mere?
Gå på opdagelse i vores Vinblog, hvor du kan blive klogere på alt fra specifikke Primeur årgange, så som Bordeaux 2019 og Bourgogne 2019, til optimal opbevaring af dine investeringsvine.

Hvad betyder En Primeur?

En Primeur er en betegnelse indenfor vinverdenen, der refererer til processen med at købe vine, mens de stadig er i tønden, altså før de er flaskede og klar til salg. Dette sker typisk et par måneder efter høsten, og lang tid før vinen er færdig med sin lagring.

En Primeur-handel er en unik mulighed for vinelskere og investorer at sikre sig nogle af verdens mest prestigefyldte vine og endda ofte til en lavere pris, end når de endelig kommer på markedet. Det giver også vinproducenterne muligheden for at finansiere den fortsatte produktion og lagring.

Traditionen med En Primeur stammer fra Bordeaux i Frankrig, hvor det har været en årlig begivenhed siden midten af det 20. århundrede. Det er en spændende tid, hvor vinkritikere og -købere fra hele verden samles for at smage og vurdere de nye årgange.

Køb En Primeur-vine hos Philipson Wine

Hos Philipson Wine er vi stolte af at være Danmarks største inden for forsalg af vin. Med over 35 års erfaring i branchen, er vi eksperter i at smage og købe En Primeur-vine direkte fra producenterne.

Vi forstår, at køb af En Primeur-vine er en tillidssag. Vores solide økonomi og omfattende erfaring garanterer dog, at du som kunde altid får leveret dine vine. Du kan derfor trygt handle endnu ikke færdigudviklet vin hos os.

Vores position som Skandinaviens største og førende importør af Cru Classé-vine fra Bordeaux sikrer dig et bredt udvalg af højkvalitetsvine. Med Philipson Wine får du ikke kun mulighed for at investere i en unik vinoplevelse, men også adgang til personlig rådgivning og vejledning.

Oplev fordelene ved En Primeur-vin

At købe En Primeur har flere fordele, især for vinelskere, investorer og samlere. En af de største fordele er det økonomiske aspekt. Ved at købe En Primeur-vine får du nemlig muligheden for at sikre dig nogle af verdens mest eftertragtede vine til priser, der ofte er markant lavere, end når de senere frigives til salg.

En Primeur giver dig også adgang til en eksklusiv verden af vine. Nogle vine er så eftertragtede, at de praktisk talt er umulige at få fat i, når de først er frigivet til salg. Ved at købe En Primeur, kan du sikre dig disse vine, før de bliver tilgængelige for offentligheden.

Endelig er der potentialet for værdistigning. Historisk set har En Primeur-vine en tendens til at stige i værdi over tid, hvilket gør dem til en attraktiv investering for dem, der har øje for vin.

Hvordan smages og vurderes En Primeur-vin?

Hvert forår samles vinhandlere, importører og journalister i Bordeaux til den årlige En Primeur-smagning. Her præsenteres og vurderes den helt unge vin fra forskellige slotte og hos négocianter (vinkøbmænd). Det er en vigtig begivenhed, der giver en indikation af vinens potentielle kvalitet og værdi.

Smagningen foregår ved, at vinene vurderes, og point tildeles baseret på forskellige kriterier, såsom aroma, smag og struktur. Dette gøres ofte via et pointsystem udviklet af vinjournalister, hvor højere point indikerer en højere kvalitet.

Efter En Primeur-smagningen starter handlen. Slottene frigiver portioner af vinen, også kendt som "trancher", afhængig af hvor meget de ønsker at sælge. Denne handel styres via mæglere, der fungerer som bindeleddet mellem slottet og négocianten.

Disse vurderinger er afgørende for vinhandlere og -importører, da de hjælper med at bestemme vinens markedsværdi og efterspørgsel. Ved at købe En Primeur kan forbrugere sikre sig adgang til svært tilgængelige vine til fordelagtige priser, mens vinslottene får pengene ind tidligere.

Gør dig klar til din næste store vinoplevelse hos Philipson Wine

Hos Philipson Wine går vi højt op i at bringe dig de bedste vinoplevelser. Med vores nøje udvalgte sortiment af vine, har du alle muligheder for at opleve smagfulde eventyr. Vores passion for vin skinner igennem i hver flaske, vi tilbyder, og vi er stolte af vores evne til at finde de perfekte vine, der passer til enhver smag og lejlighed.

Tag også med Philipson Wine til vinsmagning, hvor du får en enestående mulighed for at udforske og forstå vinens forskellige nuancer, eller bestil vores smagekasser, der er designet til at tage dig på en rejse gennem forskellige vinlandskaber. Lige fra de dybe, robuste smage af rødvin til de lette, forfriskende toner af hvidvin og rosévin.

Gør dig klar til at udforske eksklusive vine, smage forskellige druer og fejre livets store øjeblikke med Philipson Wine.