Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Vinabonnement hos
Philipson Wine

Du abonnerer måske allerede på en lang række tjenester, såsom telefoni, streaming og mad.
Nu kan du abonnere på vin fra Danmarks største online vinhandel, hvor du hver måned kan få sendt en kasse vin direkte hjem til hoveddøren.
Forkæl dig selv eller dine gæster med et abonnement, som giver adgang til vine fra nogle af verdens bedste producenter og slip for besværet med at slæbe vinkassen hjem.

Abonner på en af vores vinkasser og få den leveret lige
til hoveddøren hver måned!

Skal du nå næste kasse?

Så bestil dit abonnement inden d. 5

 

Vilkår for abonnementskasser

Oprettelse af et abonnement skal ske senest den 5. i måneden for at modtage denne måneds kasse. Ved tilmelding efter den 5. modtager du først en kasse i næste måned.

Kasserne sendes altid fra vores lager den 15. i måneden (eller først kommende hverdag, hvis den 15. er weekend eller helligdag) og leveres med PostNord i dagtimerne.
Der er altid fri fragt på abonnementskasserne.

Vi trækker pengene for dit abonnement, når vi afsender varen.
Dine kvitteringer kan du finde ved at logge ind på din side på philipsonwine.com samt i den mail der bliver sendt til dig.

Vi tilbyder 14 dages returret på vores abonnementskasser, hvis de leveres tilbage med samme indhold, som de er modtaget. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, så skal dette gøres senest den 5. i måneden. Hvis vi modtager din opsigelse efter den 5. vil du modtage indeværende måneds abonnementskasse samt blive opkrævet betaling herfor. Du kan opsige abonnementet via din personlige side på philipsonwine.com eller ved at sende en mail til support@philipsonwine.com