Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Smagekasser med vin

Bliv inspireret til nye vinoplevelser hos Philipson Wine. Vi tilbyder et bredt udvalg af smagekasser med vin, så du kan blive klogere på de smagsuniverser, som vinens verden har at byde på.

Alle vores smagekasser er sammensat af vores dygtige vineksperter, så du er garanteret de bedste vine fra nær og fjern. På denne side kan du udforske vinsmagekasser for enhver smag og ethvert budget.

En smagekasse med vin giver nye smagsoplevelser

Lad dig inspirere til nye vine med en smagekasse fra Philipson Wine. Vores smagekasser indeholder en række forskellige vine, der er nøje udvalgt af vores vineksperter. Når du bestiller en smagekasse hos os, kan du se frem til at forkæle dine smagsløg med nogle af de bedste vine fra hele verden.

Formålet med vores vinsmagekasser er at guide dig i vinuniverset og give dig mulighed for at opdage og smage vine, som du måske ikke selv har overvejet før. Det vil både udvide din horisont og dit vinkendskab. Vi har gjort os umage for at sammensætte smagekasser bestående af vores mest populære vine, nyheder og vine, som er ukendte for de fleste.

Se hele vores udvalg af rødvin

Find den rette smagekasse hos Philipson Wine

Hos Philipson Wine sammensætter vi vores smagekasser ud fra et tema, og udvalget spænder bredt i forhold til pris, druer og antal vinflasker. Det giver de rette betingelser for, at du får leveret en smagekasse, der passer til dit humør og din smag. Vi tør derfor godt love, at der findes en smagekasse med vin, som passer perfekt til dig.

I vores udvalg af smagekasser kan du blandt andet udforske vine fra forskellige kategorier og prisklasser samt forskellige lande og områder. Vores smagekasser er ofte inddelt efter vintype, druesort og region, men vi har også smagekasser som kombinerer på kryds og tværs af druer, årgange og geografi.

Fælles for alle smagekasser er, at de er af høj kvalitet - og så til en god pris. Der er nemlig mange penge at spare ved at købe en smagekasse. At prøve sig frem i vinuniverset kan hurtigt blive en dyr affære, og køber du vinene enkeltvis, vil prisen per flaske være væsentligt højere end i en smagekasse. Vores smagekasser er derfor et glimrende og prisvenligt alternativ, når du vil udforske nye vine.

Se hele vores udvalg af hvidvin

Dét kan du forvente af de forskellige smagekasser

Hos Philipson Wine bestræber vi os på at tilbyde det bredeste sortiment af smagekasser. Derfor har vi selvfølgelig altid et stort udvalg af både hvidvin, rødvin, rosé, Champagne og mousserende vin. Smagekasserne bliver løbende opdateret i forhold til sæsonens præferencer, tematikker, druetyper og anledninger. Fælles for alle smagekasser er, at de indeholder mellem 6-12 flasker vin.

Gå på opdagelse i en verden af gode vinoplevelser hos Philipson Wine. Med vores smagekasser kan du for eksempel prøve lækre vine fremstillet på druer som Pinot Noir, Chardonnay og Riesling. Du kan også komme med på en magisk smagsrejse til lande som:

  • Frankrig

  • Italien

  • Spanien

  • Portugal

  • Tyskland

  • Chile

Blandt vores smagekasser med vin finder du også spændende Mystery Boxes, som du kan overraske dig selv og din omgangskreds med. Vores Mystery Boxes er inddelt efter, om det er rødvin eller hvidvin, og om vinene skal nydes til hverdag eller være luksuriøs forkælelse.

Opdag nye favoritter gennem smagekasser med vin

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find en smagekasse, som passer til dine behov. Du kan blive klogere på den enkelte kasses indhold ved at klikke ind på den pågældende smagekasse. Her kan du blandt andet læse om vinens oprindelse, aromaer samt hvilken mad, som vinen egner sig til.

Vores smagekasser giver dig mulighed for at opdage nye favoritter på tværs af druer, lande og områder. Når du prøver en kasse med vine lavet på forskellige druer, lærer du samtidig forskellen bedre at kende. På den måde får du også inspiration til dit næste vinkøb.

Bestil smagekasser og vine hos Philipson Wine

Foruden vores smagekasser finder du også et bredt sortiment af rødvin, hvidvin, Champagne, rosé og mousserende vin, som du er mere end velkommen til at udforske. Uanset om du er erfaren vinentusiast eller ny i vinens verden, er det vores fornemmeste opgave at levere gode og inspirerende vinoplevelser fra de bedste vinproducenter fra hele verden. Undersøg blandt andet vores populære vine, nyheder og gode tilbud.

Hos Philipson Wine tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du altid kan returnere din vin. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning i, hvilken smagekasse du skal vælge, så er vi altid tilgængelige til rådgivning. Du kan enten henvende dig i vores butik i Kokkedal eller fange os på telefon +45 70 22 68 88. Butikken har fleksible åbningstider, hvilket gør det lettere for dig at besøge os i din fritid.