Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Alle vintilbud

På denne side finder du et stort udvalg af kvalitetsvine i en kompromisløs kvalitet til Danmarks bedste priser.

 

Rødvin tilbud

 

Hvidvin tilbud

 

Champagne tilbud

 

Smagekasser

 

Særpriser

 

De Sidste Flasker

Skarpe tilbud på vin

Hos Philipson Wine er der mange penge at spare ved køb af flere flasker. Vi har et stort udvalg af tilbud på rødvine, hvidvine, rosévine, portvine, mousserende vine, dessertvine og champagne. Vi har noget til enhver lejlighed. Udover tilbud på vine tilbyder vi også smagekasser.

Vin udsalg i Danmarks største online vinhandel

Philipson Wine er en ung og dynamisk virksomhed, der siden 2002 har gjort det nemmere at købe kvalitets vin på internettet. Dette er gjort med så stor succes, at Philipson Wine i dag er Danmarks største online vinhandel, og den førende importør og distributør af kvalitetsvine fra hele verden.

Vinglas med rødvin og vintønder i baggrunden

En vinhandel med stort udvalg af al slags vin

Enhver vinhandel med respekt for sig selv, har bredt udvalg af lækker vin at vælge imellem. Hos Philipson Wine bryster vi os af at have et utroligt udvalg af vin, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

En vinhandel med fokus på kvalitet og gode priser

Hos Philipson Wine køber vi ind direkte hos vinproducenterne, og køber stort ind på de rette tidspunkter. Vi fjerner dermed alle fordyrende mellemled som agenter, grossister og mellemhandlere for at sikre vores kunder de bedste priser. Vi udvælger alle vores vine og producenter med nøje omhu, så vi sikrer at al vores vin lever op til vores høje kvalitetsstandarder.

Denne strategi sikrer, at vi hos Philipson Wine til enhver tid kan garantere vores kunder unikke kvalitetsvine til konkurrencedygtige priser.

Philipson Wine sælger direkte til restauranter, virksomheder og private i hele landet fra vores domicil i Kokkedal. Da vort salg er baseret på hele kasser (6 fl. og 12 fl.), har vi mulighed for at have en meget mindre avance end den traditionelle vinhandel eller supermarked. Dermed kan vi tilbyde markedets mest interessante priser på kvalitetsvine.

Der er mange fordele, når du bruger Philipson Wine som din vinhandel

Udover lave priser og en garanteret høj kvalitet på vores vine, er der en række andre fordele, når du bruger Philipson Wine som din vinhandel.

  • Mulighed for afhentning på vores lager i Kokkedal.
  • Mulighed for opbevaring på kundelager.
  • Altid hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på din vin. 

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at ringe på +45 70 22 68 88 eller ved at benytte vores kontaktformular.