Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Handels- og leveringsbetingelser

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på philipsonwine.com. Siden ejes og drives af:

Philipson Wine ApS
CVR-nr. 28331843
Kokkedal Industripark 10
2980, Kokkedal
Tlf. 70226888
support@philipsonwine.com

 

1) Betaling

Alle priser som er oplyst på Philipsonwine.com website er inklusiv moms og afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Alle betalinger afregnes i danske kroner. Priserne som vises i anden valuta, er udelukkende vejledende og kan variere fra det endelige opkrævede beløb, som opkræves ved gennemførsel af betalingen.

Betaling kan foretages med Dankort, Maestro, MasterCard Credit, Visa Credit, Visa Debit, Visa Electron, MobilePay, samt Philipson Wine elektronisk gavekort.

Når der betales med et internationalt betalingskort, som fx Visa og Mastercard, sker der automatisk en reservation af beløbet på købers betalingskort, indtil beløbet trækkes (Når varen afsendes), eller reservationen ophæves. Der sker dog ikke en reservation hvis der betales med Dankort.
Ved accept af handelsbetingelserne, accepterer du at Philipsonwine.com reserverer beløbet der er godkendt af køber ved afslutning af købet på Philipsonwine.com i op til 30 dage.  
Philipsonwine.com henviser til forbrugerens egen aftale med kortudsteder ved spørgsmål til reservationen.

Forudbetaling af forsalgsvine(eller Primeur) behandles af NETS ePayment modul (betalingsmodul). NETS håndterer alle betalinger og al kortdata. NETS lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industry Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udveksling af oplysninger mellem Philipson Wine ApS og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure SocketLayer).

For forudbetalinger & primeur trækkes det fulde beløbet med det samme bestillingen gennemføres.

Særligt for abonnementskasser
Vi trækker vi altid pengene for dit abonnement når varen afsendes (d. 15 hver måned). Du vil modtage din kasse 1-3 hverdage senere. Der er altid fri fragt på abonnements kasser
Vi tilbyder 14 dages returret på vores abonnementskasser hvis de leveres tilbage med alt indhold som de er modtaget.
Du har selvfølgelig altid mulighed for at opsige dit abonnement, og der er ingen binding på dit abonnement. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal vi senest modtage din opsigelse den 20. i måneden før du modtager næste kasse. Herefter vil vi ikke trække dig for din næste kasse. Modtager vi din opsigelse senere, vil du modtage næste månedskasse og betale herfor. Din opsigelse kan foretages via din personlige side på philipsonwine.com eller ved at sende en mail til support@philipsonwine.com
Du vil på din side kunne finde alle kvitteringer på abonnement samt i den vedhæftede mail du modtager hver måned.

 

2) Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark & Sverige.

Vi leverer til hele Danmark og Sverige. I Danmark kan du få leveret med Burd og Danske Fragtmænd. I Sverige kan du få leveret med Bring.

Vi tilbyder gratis levering i Danmark ved køb over 799 DKK i Danmark – under dette er prisen 79 DKK. I Sverige er prisen på levering altid 99 SEK. For levering i Sverige kræves det, at man er bosiddende i Sverige og at der bliver betalt i SEK.

Alt over 60 flasker, kan blive pakket på paller og paller leveres kun til kantstenen.

OBS. Når man vælger forsendelsen må sættes, er lokationen kun en vejledning til fragtmanden. Der bliver automatisk tilføjet uden kvittering og ansvaret for evt. fragtskader eller bortkomst overgår til modtager.

Når du vælger afhentning af vin på vores lager i Kokkedal, skal vinen afhentes inden 4 dage ellers flyttes herefter påbegyndes der betaling af kundelager derfra.

 

3) Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Gavekortet kan refunderes & få pengene tilbage(på den udestående balance)

  • De første 3(kortets aktiveringsperiode) år kan det refunderes gebyrfrit
  • Efter det 1 år(kortet udløbet), vil der pålægges et gebyr på 50 DKK pr. gavekort der skal refunderes

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Philipson Wine ApS, Kokkedal Industripark 10, 2980, Kokkedal, tlf. 70226888, support@philipsonwine.com.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Vi giver ekstraordinært vores kunder reklamationsret imod f.eks., hvis varen har prop. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.

Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Send varen forsvarligt emballeret.

 

4) Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: support@philipsonwine.com.

 

5) Gavekort

Gavekort til philipsonwine.com er gyldige i 3 år. En eventuel restværdi kan indløses i indtil et år efter gavekortets udløb.

6) Lagerleje
Som kunde har du mulighed for at Philipson Wine opbevarer din vin, samt mulighed for at ind- og udlevere vinen som det passer dig. Der er flg. priser for lagerleje, samt ind- og udlevering:

Lagerleje pr. palle 170 DKK pr. måned (op til 600 fl. pr. palle)
Ind/udlevering 125 DKK pr. ordre

Da opbevaring udelukkende finder sted på eksterne lagerlokalitet, bedes du afgive din afhentningsordre senest 2 dage før afhentning. Skriv hvilken dato du ønsker at afhente vinen.

7) Børn og unge under 18 år 
Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.philipsonwine.com . Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

I Sverige skal du være fyldt 20 år.

Links til yderligere information om handel på nettet:
www.dibs.dk - Dansk Internet Betalingssystem 
www.forbrug.dk - Forbrugerstyrelsen 
www.net-tjek.dk - Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker 
www.fbr.dk - Forbrugerrådet 
www.fi.dk – Forbrugerinformation

8) Bonussystemet - Vilkår for tilmelding af tilbudsmail

• Al bonus, både tidligere optjent bonus samt velkomstrabat, bortfalder d. 01/07/2025.
Betingelser for bonus
• Forudsætningen for bonus er, at du er tilmeldt vores nyhedsmail.
• Framelder du dig nyhedsmail bortfalder din bonus.
• Dine opsparede bonuskroner kan ses via de nyhedsmail du modtager fra Philipson Wine.
• Du kan kun tilmelde én konto per person til bonussystemet.
• Bonus fra flere konti kan ikke lægges sammen.
• Bonus kan kun benyttes som rabat ved køb på www.philipsonwine.com og kommer aldrig til udbetaling - uanset hvorfra den stammer
• Velkomstrabat kan kun anvendes hvis ét af følgende scenarier er opfyldt:
   - Du har tilføjet min. 6 flasker til kurven.
   - Dit samlede ordrebeløb er på min. 999 DKK inkl. moms
   - Du har tilføjet en smagekasse til kurven til min. 499 DKK inkl. moms
• Velkomstrabat (100 DKK) kan ikke kombineres, med eventuelle tilgifts kampagner
• Bonusordningen kan ikke kombineres med andre kredit- eller rabatordninger, virksomhedsaftaler, ol.

Philipson Wine forbeholder sig retten til at afvise oprettelser af kunder, hvis dette sker tilsigtet i ond tro.

 

9) Refusion af moms


Er du bosiddende i lande udenfor EU, kan du evt. få moms refunderet på dine vinkøb efter SKATs til enhver tid gældende regler https://skat.dk/skat.aspx?oid=90039&chk=201189.

For at vi kan udbetale refusionen skal du sende os den originale faktura med toldstempel fra det EU land du forlader, inden du rejser ind i dit hjemland. Denne skal være Philipson Wine i hænde senest 2 måneder efter at vinen er udført af EU. Varen skal være ført ud af EU inden udgangen af den tredje måned efter måneden for købet, og du skal have handlet for minimum 300 kr. inkl. moms. Så hvis varen har ligget på kundelager i længere tid, så kan momsen ikke refunderes. Du skal være opmærksom på, at der gælder særlige regler, hvis du bor i Norge eller på Ålandsøerne, bl.a. kan du kun få den danske moms tilbage, hvis salgsprisen for den enkelte vare overstiger 1.200 kr. inklusive moms.

Refusionen vil ske til det betalingskort som selve handlen er foretaget fra. Udarbejdelse af dette har en omkostning på 625,00 kr. Der er ikke momsfritagelse for dette beløb. Dette vil blive opkrævet særskilt på selve refusionsopgørelsen.

VED SALG AF VINE TIL LANDE INDEN FOR EU MED FRITAGELSE FOR MOMS OG AFGIFTER
Er man virksomhed i EU(dog ikke sverige), er det muligt at handel vin hos Philipson Wine ApS. Hvis følgende kriterier er opfyldt.:

Virksomheden skal være oprettet med gyldigt CVR. Nummer / VAT number. Her er der ikke tale om privatpersoner. 
Virksomheden skal være registeret som importør/oplagshaver af vine i det pågældende land. Philipson Wine skal have virksomhedens punktafgiftsnummer, som er bevis for at de registreret som importør/oplagshaver af vine 
Vinene sælges kun til afhentning i Kokkedal.

Vinen vil blive solgt med moms og afgifter. Moms og afgifter kan refunderes efterfølgende, ved fremsendelse af faktura til: support@philipsonwine.com. Hvorefter der vil blive oprettet EMCS dokumentation. Når virksomheden har godkendt modtagelse i eget EMCS system, vil refusionen blive fortaget af Philipson Wine ApS. Refusionen vil ske til det betalingskort som selve handlen er foretaget fra.

Udarbejdelse af dette har en omkostning på 625,00 kr. Der er ikke moms fritagelse for dette beløb. Dette vil blive opkrævet særskilt på selve refusionsopgørelsen.

10) Priser og betaling


Danske kunder vil se priser i DKK, hvorimod svenske kunder vil se i SEK begge vil se de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl og udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms, eksklusiv HoReCa-kunder, som ser priserne ekskl. moms. 

(Vi gør opmærksom på at vinafgiften i Sverige i skrivende stund er ca. 3x så høj som i Danmark, hvilket gør at priserne i SEK ikke altid reflekteres direkte i kursen, da svenske afgifter altid vil være indregnet i prisen, så der ikke kommer meromkostninger for kunden.)
Alle priser er baseret på salg af hele kasser (12 fl. pr. vin), som gør at vi kan tillade os at have en betydelig lavere avance end i den traditionelle vindistribution og i supermarkederne, og dermed kan tilbyde markedets mest interessante priser på kvalitetsvin. 
Vores 12 stk. priser er som hovedregel altid 33% billigere for vine under 100 DKK og 20% billigere for vine over 100 DKK end vores 1-stk priser. Vi sparer meget arbejde og du sparer mange penge ved at købe hele kasser. 
Alle SPAR-budskaber er udregnet i forhold til 1-stk. prisen på en vin, dvs. differencen mellem 12-stk. prisen og 1-stk. prisen.

Vores salgskoncept af hele kasser udelukker ikke muligheden for at købe enkeltflasker. Vi forstår at det kan være svært at købe 12 fl. af en vin man ikke kender, derfor giver vi dig muligheden for at købe mindre end 12 fl. af en vin (dog vil prisen ikke være lige så fordelagtig som ved vores kassepris). Til gengæld refunderer vi differencen næste gang du køber en kasse af samme vin hos os, blot du gør os opmærksom herpå i kommentarfeltet.

Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine bankoplysninger. Du kan benytte flg. betalingstyper: Dankort, Visa/Dankort, Euro Master Card, Diners Club, American Express og Mobilepay.
Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Ved "selvvalgt" senere levering/afhentning forbeholder Philipson Wine sig retten til at opkræve pengene med det samme, for at imødegå udsolgte varer og prisændringer.

Bonus: det er ikke muligt at benytte bonus som en betalingsmulighed ved evt. udestående/skyldigt beløb til Philipson Wine

Rabatkoder: det er ikke muligt at benytte rabatkoder (medmindre specificeret direkte på rabatkoden). på allerede nedsatte varer samt en-primeur (forsalg). 

Faktura - pr. 1. januar 2009 udsender vi ikke længere papirfakturaer, men i stedet en elektronisk faktura. Vi sender gerne en papirfaktura mod et gebyr, som kan vælges inden du afslutter din bestilling på www.philipsonwine.com. Der sendes altid en faktura på alle ordre, hvor der er en oversigt over ens køb og som skal bruges ved evt. returnering af varer.

Philipson Wine tager forebhold for trykfejl på prisen og kan i sådanne tilfælde afvise en ordre.

Philipson Wine forbeholder sig retten til at afvise ordrer der er handlet i ond tro.

11) Ejerskab og ansvar ved køb af fødevare efter forsendelse

Når din ordre er afsendt, overføres ejerskab og ansvar for produktet til køber. På dette tidspunkt bliver det dit ansvar at sikre opbevaring og korrekt opbevaring af produktet for at opretholde dets kvalitet og friskhed.
Produktet sendes med en transportør der overholder vores opbevaringskrav.

Vi minder dig venligt om at sørge for, at der er nogen til rådighed for at modtage forsendelsen og hurtigt placere den under rette forhold.
For bedst mulig levering anmoder vi om at du giver korrekte kontaktoplysninger på din ordre, så transportøren kan koordinere leveringen med dig.
Philipson Wine er ikke ansvarlig for produktet hvis det leveres uden opsyn på kundens anmodning.
Produkter indeholdende fødevarer er udelukkende tilgængelige for levering i Danmark.

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Philipson Wine ApS, Kokkedal Industripark 10, 2980, Kokkedal, support@philipsonwine.com:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges