Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Vin fra Chile

Vores vine fra Chile finder du lige her. Chile er verdens længste og tyndeste vinland. Man laver chilensk vin helt oppe ved Atacama-ørkenen og helt ned til Malleco-Valley 1300km sydpå.
Man finder også vinmarker helt ude ved Stillehavskysten og små 200km østpå ved foden af Andes-bjergene.

Krydret Carmenère, solbærduftende Cabernet Sauvignon, sprød Sauvignon Blanc.
Se hvad chilensk vin byder på her!

Vin fra Chile - Mange danskeres favorit vin

Til trods for, at Chile kun er verdens 16. største vinproducent, er landet det suverænt mest foretrukne oversøiske vinland blandt de danske vinnydere. En af årsagerne til landets succes, finder man i den ligefremme stil, vinene laves i. Deusden er de yderst konkurrencedygtige priser en stor faktor i forhold til Chiles succes.

Chiles økologiske vinproduktion

Hemmeligheden ligger dels i den mineralholdige jordbund og det pålidelige klima, og dels i de meget få skadedyr, man finder i markerne. De chilenske vinbønder råder over optimale dyrkningsforhold, og behovet for anvendelse af sprøjtemidler er minimalt. Philipson Wine importerer kun chilenske vine, som i vid udstrækning er fremstillet efter økologiske principper.

Chile er ikke mindre end 4.200 km langt og i gennemsnit kun 180 km bredt. Næsten al vinproduktion finder sted midtvejs i landets længde. Her finder vi appellationen Rapel og underområdet Colchagua, som af Wine Magazine blev nomineret til titlen som årets vindistrikt i 2003.