Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Vinsmagninger & Middage

Philipson Wine afholder vinsmagninger og Winemaker's Dinners i samarbejde med nogle af verdens absolut bedste vinproducenter på en perlerække af Danmarks bedste gourmetrestauranter. Her får du mulighed for at udforske forskellige vine og dermed en mangfoldighed af smagsnuancer – fra dybe, fyldige rødvine til sprøde, forfriskende hvidvine. Træd ind i vinens fascinerende univers, og bliv klogere på din egen smagspalette.

Du får den unikke oplevelse af omkring 7-8 fantastiske kvalitetsvine med tilhørende skræddersyet madmenu fra et unikt udvalg af landets absolut bedste restauranter.

Hvilken type vinsmagning skal du vælge?

Hos Philipson Wine kan du vælge mellem flere forskellige typer vinsmagninger, og derfor har du rig mulighed for at finde dét event, der passer bedst til dig og dit selskab. Når du skal vælge vinsmagning, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, om smagningen skal være inklusiv eller eksklusiv mad.

Vi tilbyder tre forskellige kategorier inden for vinsmagning:

  • Winemaker’s Dinners
  • Prestigesmagning
  • Smagebar Kokkedal

Eksklusiv vinsmagning: Winemaker’s Dinners

Hos Philipson Wine er vi stolte af at præsentere Winemaker's Dinners - en unik og eksklusiv vinsmagning, hvor du får mulighed for at smage på otte forskellige kvalitetsvine, nøje udvalgt til en skræddersyet 5-retters menu.

Winemaker's Dinners er en spændende oplevelse for enhver vinentusiast. Du kan se frem til at nyde fantastiske vine i hyggelige omgivelser, hvor vinproducenter fra hele verden deler deres passion og viden.

Vi tilføjer løbende nye Winemaker's Dinners til vores kalender, så hold øje med vores hjemmeside for kommende begivenheder. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til hver middag, så vi anbefaler at booke i god tid for at sikre din plads. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve gastronomi og vin, der går op i en højere enhed.

Prøv vores eftertragtede Prestigesmagning

Vil du med til Danmarks vildeste og mest eftertragtede vinsmagning i kulturhovedstæderne Aarhus og København? Så skynd dig at bestille billet til Prestigesmagning med Philipson Wine. Billetter til disse begivenheder er nemlig særdeles efterspurgte og sælger hurtigt ud, så tøv ikke med at sikre din plads allerede i dag.

Prestigesmagning er en eksklusiv begivenhed, hvor vinelskere samles for at smage på mere end 75 forskellige vine fra over 25 topproducenter. Her får du muligheden for at nyde en bred vifte af vine, herunder flere ikoniske af slagsen som for eksempel Sassicaia, Bollinger og Dr. Bürklin-Wolf.

Bliv inspireret af vores smagebar i Kokkedal

Besøg vores flotte butik i Kokkedal, hvor du kan udforske et bredt udvalg af kvalitetsvine i smagebaren. Vores dygtige vinspecialister står klar til at guide dig gennem en verden af smagsnuancer og vine fra forskellige regioner. Med et konstant udvalg af mindst otte forskellige vine, er der rig mulighed for at finde din nye favorit.

Vores vinsmagninger er ofte opdelt i temaer, hvilket gør, at du kan gå i dybden med specifikke vinområder eller druetyper. Så hvad enten du er ny inden for vinens verden eller en erfaren vinentusiast, inviterer vi dig til at udforske, smage og nyde vores omhyggeligt udvalgte vine i Kokkedal.

Vinsmagning som gaveidé

Er du på udkig efter en unik fødselsdagsgave, jubilæumsgave eller bryllupsgave? Så kan en vinsmagning være det perfekte valg – især til ham eller hende, der elsker god vin. Det er en invitation til at udforske en verden af aromaer, farver og smagsnuancer, der kan åbne døren til nye præferencer og opdagelser.

Med en vinsmagning fra Philipson Wine får modtageren mulighed for at dykke ned i vinens fascinerende univers og lære om de forskellige druesorter, vinregioner og vinproduktionsteknikker. En vinsmagning er ikke kun en gave til ganen, men også til viden og sanserne. Det er en gave, der skaber minder og oplevelser, som kan deles med venner og familie. Uanset om modtageren er en erfaren vinelsker eller en nysgerrig nybegynder, vil en vinsmagning give dem en berigende og hyggelig oplevelse.

 

Udforsk også nye vine gennem vores smagekasser

Med Philipson Wines smagekasser kan du få endnu flere gode vinoplevelser. Det er nemlig din billet til en verden af mange forskellige vine, sammensat af vores dygtige vineksperter. En smagekasse gør det desuden muligt for dig at afholde din egen vinsmagning hjemme i stuen og invitere venner og familie til at dele oplevelsen.

Smagekasserne er designet til at udfordre og udvide din vinhorisont. De indeholder et nøje udvalgt sortiment af vine, der repræsenterer forskellige druer, regioner og stilarter. Du kan for eksempel vælge mellem smagekasser med rødvin, hvidvin, rosévin og Champagne og forskellige druesorter som Riesling, Chardonnay og Pinot Noir.

Fordelene ved vores smagekasser er mange. For det første, får du mulighed for at prøve et bredt udvalg af vine, som du måske ikke ville have valgt selv. For det andet, er det en nem og bekvem måde at lære mere om vin på. Og for det tredje, er det en sjov og social aktivitet, der kan nydes alene eller med venner og familie. Uanset om du er nybegynder eller erfaren vinelsker, vil du finde nye smagsoplevelser i vores smagekasser.