Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Australsk vin

Vores udvalg af australske vine finder du her. Australsk vin blev verdensberømt på deres fuldmodne Shiraz og ekstreme value-for-money.
Men pionerånden er fundet frem igen, det enorme land ’down-under’ emmer nu af innovation og nyskabelse.

Australsk vin kan også være sprød hvidvin, absolut verdensklasse og meget mere. Du kan købe vores australske vine herunder.

Vin fra Australien

Til trods for landets status som selvstændigt kontinent og verdens sjettestørste nation, tegner Australien sig kun for knap to procent af verdens vinproduktion. Dette skyldes ikke mindst, at det australske kontinent har ekstremt små grundvandsressourcer. Der dyrkes en lille mængde vin i den indre, ørkenlignende del af landet, men denne må betragtes som et udslag af de ukuelige australieres hang til heltemod og store bedrifter, snarere end sund fornuft. Over 90% af al vin dyrkes i det sydøstlige hjørne af landet.

Australiens bæredygtige vinproduktion

De australske vinbønder er blandt de bedste i hele verden til at give forbrugerne fuld valuta for pengene. Mange opererer ud fra begreberne "selvbærende dyrkning" og "minimal beskæring", hvilket indebærer, at man i videst mulig grad overlader det til vinstokkene selv at regulere vækst og modstå sygdomme. Australiernes omkostninger ved fremstilling af vin er blandt verdens laveste, blot en tand højere end i Chile og Argentina!