Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Køb 18 flasker - betal kun for 12

Vi har i samarbejde med udvalgte producenter lavet et helt unik tilbud, hvor du får muligheden for at få 12 flasker gratis - kvit og frit!

Alle tilbud > 12 + 6

Hvordan gør man?

Det er meget nemt. Læg 18 flasker af en af nedenstående vine i indkøbskurven så sørger vi for, at du kun betaler for 12 flasker!

Det siger vores kunder

Kundeanmeldelse stjerne

Jesper
Vissing

Flot udvalg
"Meget flot udvalg, gode priser, Winemakers Dinner, vine i alle niveauer. Været kunde der i over 30 år."

Kundeanmeldelse stjerne

Frederik
Kristiansen

Hurtig levering
"Bestilte torsdag formiddag. Blev leveret fredag altså dagen efter. Lyn hurtig levering. Har absolut intet at sætte en finger på. Vil absolut handle igen 😁"

Kundeanmeldelse stjerne

Helle
Nordsted

Gode priser
"Stort udvalg af vine fra hele verden, hjælpsomt personale."

Kundeanmeldelse stjerne

Bo
Cramer

Udbredt service
"Udbredt service, en dejlig mail korrespondance og priser som gør en lykkelig 👍"

12+6 tilbud hos Philipson Wine

Her får du muligheden for at få meget vin for pengene. Vi sørger nemlig for, at hvis du lægger 18 flasker af en af ovenstående vine i kurven, betaler vi 6 af dem. Du får altså i alt 18 flasker vin men skal kun betale for 12!

Udover gode tilbud og tilfredshedsgaranti er der en række andre fordele, når du benytter Philipson Wine som din vinhandel.

  • Mulighed for opbevaring på kundelager.
  • Mulighed for gratis afhentning på vores lager i Kokkedal.
  • Altid hurtig levering lige til hoveddøren.

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at ringe på +45 70 22 68 88 eller ved at benytte vores kontaktformular.

NYHED!
Pick'n'Mix

Nu kan du samle din helt egen smagekasse på 12 flasker! Vælg mellem mange forskellige og spændende flasker vin fra verden over, sat ned til endnu billigere 1 stk. priser!

Du kan vælge flere af de samme flasker, eller 12 helt forskellige - det er helt op til dig. Klik på linket herunder for at sammensætte din helt egen vinkasse.

NYHED!
Vinabonnementer

Nu kan du få en kasse vin leveret til hoveddøren hver måned!

Slip for besværet med at skulle finde nye og spændende vine - den klarer vi for dig, ved hver måned at pakke din valgte abonnementskasse. Her sørger vi for, at du kommer til at smage mange nye og forskellige vine.

Alle vine på tilbud

Philipson Wine har et bredt udvalg af forskellige vine på tilbud online. Vi har alt, hvad hjertet begærer til skarpe priser. Find et stort udvalg af kvalitetsvine i en kompromisløs kvalitet til Danmarks bedste priser.