Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 90650300
Type: Spiritus
Flaskestørrelse: Halvliterflaske 50 cl.
Leveres i: Leveres i 1 stk. karton.
Producent:
Land:
Område:

Beskrivelse

Poli - Grappa i verdensklasse

Poli er et berømt distilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine. Huset er stadig familieejet med Jacopo Poli Jr. i spidsen, og excellerer i at fremstille en meget bred vifte af superbe produkter og driver et meget kendt Grappamuseum.

Laver grappa for Sassicaia

Der står meget stor respekt om Jacopo Poli som grappaskaber, faktisk så stor at da ejerne af Sassicaia, italiens bedste og mest berømte vin, besluttede at lave en grappa, så faldt valget naturligt på Poli. Siden har andre berømte producenter indgået samarbejde med Jacopo Poli: Wiilliams & Humbert Sherry, Clément Rom. Niepoort portvin.

Innovation på alle planer

Jacopo hviler aldrig på laurbærren, ud over de mere traditionelle grappaer, så søger Jacopo hele tiden efter den perfekte grappa, ligesom alkymisterne i sin tid søgte at lave guld. Således raffineres grappa produktionen konstant med lancering af nye og bedre grappaer hvert år på familiens topmoderne state-of-the-art distilleri. Poli laver også likør, brandy og frugtbændevine. Det fælles kendetegn for alle Polis produkter er den meget store renhed og typicitet i den enkle grappa.

Ciliegie di Poli, Cherry Brandy

Ciliegie di Poli er en frugtbrændevin lavet på hele kirsebær som destilleres lige efter plukning om foråret. Duften er rig på elegant sødmefulde kirsebær. Smagen er blød og elegant, med en umiskendelige eftersmag af kirsebær.. Server den ved 8-12 grader.