2019-Grappoli-Rossi-Brachetto-Piemonte-Cascina-Pian-d'Or

2019 Grappoli Rossi Brachetto Piemonte Cascina Pian d'Or

DKK 69,95
pr. fl. v/12 flasker 94,95   pr. flaske

900 års erfaring med Moscato

Familien Barbero kan dokumentere at deres slægt har dyrket vin i Piemontes såkaldte Mango-område i 900 år. Mango er det område, hvor de fineste perlende Moscato d'Asti-vine fremstilles, og Moscato-druen har sikkert også været blandt familiens afgrøder, da de første druer høstedes i 1100-tallet. Familien Barbero regnes i dag blandt de bedste udbydere af Moscato d'Asti, men laver også en fremragende Brachetto.

Som friske druer i et glas

Familien Barberos motto lyder "Som friske druer i et glas". Hermed menes, at de tilsigter at manipulere så lidt med vinen, at aromaerne i vinglasset bliver som friskhøstede druer. Siden familiens nye vingård blev taget i brug i 1990'erne er kvaliteten skudt til vejrs, og husets vine har opnået en gnistrende intensitet og nerve; to kvaliteter, som de perlende Moscato d'Asti og Brachetto ikke kan få nok af!

Brachetto Grappoli Rossi "Bricco Riella"

Brachetto er en lille, sødmefuld drue med blåligt skind. Vinens gæring standses inden al sukkeret er omdannet til alkohol. Resultatet er en let perlende rødvin med en appetitvækkende sødme i duft og smag. Et spændende dessertvinsalternativ.