Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Dr. Bürklin-Wolf
Økologisk
Biodynamisk

2016 Wachenheimer Riesling Pfalz Dr. Bürklin-Wolf Magnum

5
Top ratings! Vis alle
91 point
Wachenheimer Riesling er et lærebogseksempel på Bürklin-Wolfs tørre, præcise stil! Lavet på riesling-druer fra Gerümpel og Rechbächel-markerne. Læs mere
Land
Tyskland
Shape
Type
Hvidvin
Group
Årgang
2016
Shape
Drue
Riesling
Shape
Område
Pfalz
ecological
Økologisk
325,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 389,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2016 Wachenheimer Riesling Pfalz Dr. Bürklin-Wolf Magnum
325,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 389,95 pr. flaske

Wachenheimer

Wachenheimer Riesling er fremstillet af druer fra markerne Gerümpel og Rechbächel ved byen Wachenheim. Vinen kombinerer Gerümpel-markens finesse og ekspressivitet med Rechbächel-markens karakteristiske struktur. Wachenheimer Riesling byder på en komplekst sammensat bouquet af blomster, citrus og mineraler. Smagen er et lærebogseksempel på Bürklin-Wolfs tørre, præcise stil, og eftersmagen er elegant og flot struktureret.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

91 point

Quite a cool and delicate wine for the Pfalz with fine floral notes and a long, lemony/chalky finish. From young vines, but considering that, it's got excellent depth. Drink or hold. Screw cap closure.

En af Pfalz´-Pionererne Burklin-Wolf er siden 2008 omlagt til biodynamisk drift og hvor Pfalz tidligere var Tysklands vildbasse er området producenter søgt tilbage til sin indre fad og balance, i stedet for at jagte maksimaler. Alkoholproducenten er der kravlet ned til der, hvor riesling har det bedst. Her er husets kommunevin eller rettere ortswein. Sponti-prut lige efter åbning, men det forsvinder og smagen er så stram og vredet-limeskal-icoctail-agtig, at det tegner indtrykket. Virkelig fokuseret og alligevel er der spændende tropefrugt, litchi og kumquats i duft og eftersmag. Når Burklin siger trocken, så mener de trocken. Smæk!

Den Korte Avis

91 point

Citrus i næsen. Medium koncentration med en rimelig syre og dybde. Moden, ren frugt og en pæn længde.

Nordjyllands Stiftstidende

Dr. Bürglin-Wolf Wachenheimer Riesling 2016 fra Pfalz er endnu mere udtalt i sur/sød-balancen. I duften er der masser af blomst og sødme. Sådan er det første umiddelbare indtryk også i munden, men det skifter straks på grund af den solide syre. Det er forunderligt, og man bliver aldrig træt af den oplevelse, som kun tysk riesling kan give. Den er perfekt til kalkunen.

Mød producenten

Dr. Bürklin-Wolf

Bürklin-Wolf vundet 100P hos både Suckling og Parker og tilhører nu den absolutte elite af historiske topproducenter i Pfalz.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Dr. Bürklin-Wolf

Alle detaljer

Varenummer
70203116
Type
Flaskestørrelse
Magnum 150 cl
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
13%
Producent
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Asiatiske retter, Fisk, Meditationsvin, Ost (faste), Skaldyr, Sommerretter, Vegetar

Andre købte også