2013-Brunello-di-Montalcino-Sassetti-Livio-Pertimali

2013 Brunello di Montalcino Sassetti Livio Pertimali

DKK 450,00
pr. fl. v/6 flasker 544,95   pr. flaske

Anmeldelser (4)

94 point
92 point
93 point

Sassetti Livio Pertimali

I 1967 blev vingården startet af Lorenzo Sassetti's familie, som også var blandt grundlæggerne af Cosorzio del Brunello di Montalcino. I år 2000 købte familien forladte vinmarker., satte dem i stand og beplantede dem så de kunne producere Sangiovese og Ciliegiolo af højeste kvalitet. I dag respekterer Livio de klassiske familietraditioner og filosofien bag vingården.

Montalcino-området er verdensberømt for kvaliteten af sin vin

Vinmarkerne omkring landsbyen Montalcino har altid produceret rødvin og det er her Brunello kommer fra. Montalcino området dækker omkring 24.000 hektar, og har unikke bakker bestående af ler og kalksten fra forskellige geologiske tidsaldre, hvilke giver vine fra Montalcino de grundlæggende karakteristika, der gør dem verdensberømte og er med til at gøre vinene fra Montalcino ekstremt eftertragtede

Brunello di Montalcino Sassetti Livio Pertimali

Brunello bliver ofte omtalt som Italiensk vins fornemste "ambassadør" og Sassetti Livio Pertimali tilhører superligaen af Brunelloproducenter og har tidligere opnået de magiske 100 points af James Suckling. Vingården er beliggende i Montalcino. Perfektionisme hersker overalt i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder. Resultatet er topkvalitet med respekt for traditionerne.