2016-Roda-Reserva-Rioja

2016 Roda Reserva Rioja

DKK 249,95
pr. fl. v/6 flasker 299,95   pr. flaske

Anmeldelser (1)

92 point

Håndsorteret topkvalitet

Bodegas Roda dyrker sine druer i ca 500 meters højde, på tre nøje udvalgte marker. Vinstokkene er plantet ekstremt tæt, således at hver vinstok yder et meget lille udbytte af højeste kvalitet. Bodegas Roda var den første vingård i Rioja, som installerede borde til håndsortering af de høstede druer, og der kasseres med hård hånd. Roda fremstiller fire vine; Sela, Roda, Roda I og Cirsion.

RODA: Den mest charmerende side

Efter kvalitetssorteringen inddeles druerne efter stil. De druer, som giver blødhed og umiddelbar frugt anvendes til vinen RODA. RODA er således ikke en "andenvin", men afspejler blot den mest charmerende side af ejendommens vine. RODA fremstilles ikke af 100% Tempranillo; For at øge vinens umiddelbare charme tilsættes en dosis Garnacha, og Graciano-druen tilsættes i lidt mindre mål for at gøre vinen ekstra intens.

Blødhed og forførende frugt

RODA byder på en indtagende intens bærnæse med nuancer af kirsebær og solbær. Smagen er blød og forførende frugtig med et krydret strejf. Eftersmagen er perfekt afrundet og munder ud i en let mineralsk finish.