VIP Vinmiddage


Winemakers Dinners - VIP Vinmiddage

Philipson Wine er Danmarks førende importør af kvalitetsvin og vi har en meget dygtig medarbejderskare, hvor flere er uddannede sommelierer, og som samlet har flere hundrede års erfaring i vinbranchens superliga. Vi driver vinimport fordi det er vores passion. Vi har i mange år afholdt winemakers dinners med de bedste vinproducenter i verden og vi har i dag Danmarks største udvalg i dette.

I vores stræben på at formidle vores passion endnu bedre lancerer vi et helt nyt begreb: VIP vinmiddage. Som i vores winemakers dinners er det arrangementer, hvor vin og top gastronomi er i højsædet, men vi ønsker at gøre dette endnu mere eksklusivt, og præsentere de absolut bedste vine fra verdens førende vinproducenter i modne og sjældne årgange som kan opdrives fra vores og slottenes dybe kældre. Vi ønsker at begrænse deltagertallet til mellem 8 og 15 personer og vi kommer at smage på endnu flere vine og flere udsøgte retter end før.

Om VIP middage på Geranium
Eksklusive aftener hvor vin og top gastronomi er i højsædet! Til VIP middage præsenterer vi de absolut bedste vine fra verdens førende vinproducenter, med den ny opgraderet og skræddersyet 10-retters menu sammensat af 3 Michelin-stjernede Restaurant Geranium selv. Selve middagen foregår i Geraniums "inspirationskøkken", et særligt univers med køkken og rum, ved siden af det "normale" spiseareal, hvor Geranium kan skabe disse skræddersyede menuer til VIP middage på højeste niveau.

De fleste VIP middage afholdes af Christian Philipson personligt, men ofte vil du også kunne møde ejer/winemaker fra en given producent, læs under de pågældende middage hvem du kan møde!

OBS! Der er et stærkt begrænset antal pladser, så skynd dig hvis du vil være med!

19/11 Bollinger R.D. VIP Middag, Restaurant Geranium 3*

 19/11 |  19:00 |  Restaurant Geranium 3*

Oplev 8 årgange af Bollingers kultchampagne, R.D. på den 3-stjernernede Michelinrestaurant Geranium

Læs mere om arrangementet
DKK 4.495,00

Pr. Billet