Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Pomerol vin

I det berømte og eftertragtede Pomerol distrikt er rækken af ekstremt kostbare vine lang. Heriblandt importerer og sælger Philipson Wine vin fra domæner såsom Château Plincette, Château Haut-Maillet og Château La Cabanne, som alle kan købes til yderst fordelagtige priser.

Pomerol vin fra famøse slotte

I det berømte og eftertragtede Pomerol distrikt med mange ekstremt kostbare vine, ejer Familien Estager 3 Pomerolslotte, Château Plincette, Château Haut-Maillet og Château La Cabanne. Alle Estagers slotte ligger tæt på berømte slotte. Château La Cabanne ligger i hjertet af Pomerol, ikke langt fra det storslåede Trotanoy. Château Haut-Maillets vinmarker grænser op til l'Evangile, La Fleur Petrus og Gazin, hvilket unægteligt har sat sit præg på vinen. Château Plincette er minature slot på blot 2 hektar med en meget lille produktion, her gælder det om at købe hurtigt.

Kostbare vine fra Pomerol

Rækken af ekstremt kostbare vine fra Pomerol er lang, Château Pétrus er nok den mest berømte og sælges i dag til stratosfæriske priser, hvorimod Château Plincette, Château Haut-Maillet og Château La Cabanne alle kan købes til yderst fordelagtige priser for  anledning af vores 25 års jubilæum som Danmarks største importør af kvalitetsvin har vi været på rov i familien Estagers kældre.

Gode priser på Pomerol vine fra anerkendte domæner

Familien Estager sætter en dyd i at producere traditionel kvalitet til overkommelige priser på alle 3 Pomerolslotte, Château Plincette, Château Haut-Maillet og Château La Cabanne.