Sarpa-Oro-di-Poli-Barrique-Baby-10-cl-i-kobber-gaverør

Sarpa Oro di Poli Barrique Baby 10 cl i kobber gaverør

DKK 79,95
pr. stk.

Poli - Grappa i verdensklasse

Poli er et berømt distilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine. Huset er stadig familieejet med Jacopo Poli Jr. i spidsen, og excellerer i at fremstille en meget bred vifte af superbe produkter og driver et meget kendt Grappamuseum.

Laver grappa for Sassicaia

Der står meget stor respekt om Jacopo Poli som grappaskaber, faktisk så stor at da ejerne af Sassicaia, italiens bedste og mest berømte vin, besluttede at lave en grappa, så faldt valget naturligt på Poli. Siden har andre berømte producenter indgået samarbejde med Jacopo Poli: Wiilliams & Humbert Sherry, Clément Rom. Niepoort portvin.

Innovation på alle planer

Jacopo hviler aldrig på laurbærren, ud over de mere traditionelle grappaer, så søger Jacopo hele tiden efter den perfekte grappa, ligesom alkymisterne i sin tid søgte at lave guld. Således raffineres grappa produktionen konstant med lancering af nye og bedre grappaer hvert år på familiens topmoderne state-of-the-art distilleri. Poli laver også likør, brandy og frugtbændevine. Det fælles kendetegn for alle Polis produkter er den meget store renhed og typicitet i den enkle grappa.

Poli Baby Barrique Riserva Sarpa Grappa

Barrique Riserva Sarpa di Poli er den fadlagrede prestige-udgave af Poli's mest populære Grappa. Brændevinen laves på basis af 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon og den yngste del af vinen er fadlagret i 4 år. Den mahognifarvede brændevin rummer en let sødlig bouquet af ristet hvede, hassel og anis, og smagen er meget fyldig, med en uimodståelig bløædhed i den lange finish. Kræs for kendere!