Sarpa-Oro-Barrique-di-Poli-Big-Mama-Poli-300-cl.

Sarpa Oro Barrique di Poli Big Mama Poli 300 cl.

DKK 1.199,95
pr. flaske

Poli - Grappa i verdensklasse

Poli er et berømt distilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine. Huset er stadig familieejet med Jacopo Poli Jr. i spidsen, og excellerer i at fremstille en meget bred vifte af superbe produkter og driver et meget kendt Grappamuseum.

Laver grappa for Sassicaia

Der står meget stor respekt om Jacopo Poli som grappaskaber, faktisk så stor at da ejerne af Sassicaia, italiens bedste og mest berømte vin, besluttede at lave en grappa, så faldt valget naturligt på Poli. Siden har andre berømte producenter indgået samarbejde med Jacopo Poli: Wiilliams & Humbert Sherry, Clément Rom. Niepoort portvin.

Innovation på alle planer

Jacopo hviler aldrig på laurbærren, ud over de mere traditionelle grappaer, så søger Jacopo hele tiden efter den perfekte grappa, ligesom alkymisterne i sin tid søgte at lave guld. Således raffineres grappa produktionen konstant med lancering af nye og bedre grappaer hvert år på familiens topmoderne state-of-the-art distilleri. Poli laver også likør, brandy og frugtbændevine. Det fælles kendetegn for alle Polis produkter er den meget store renhed og typicitet i den enkle grappa.

Grappa Cloepatra Moscato Oro

Den gydlne grappa byder på en overdådig næse af tørrede frugter såsom figner, dadler og rosiner samt et strejf af kokos. Smagen er stor, rig og meget kraftfuld. Man mærker tydeligt at grappaens aroma er unik, og smagens længde er simpelthen fænomenal. En grappa til allermest kræsne, en fornem digestif efter det store festmåltid.