Salgs- og leveringsbetingelser


!OBS: Alle priser på www.philipsonwine.com er kun gældende ved online bestilling. Når du handler hos Philipson Wine, foregår handelen ifølge dansk lovgivning.

Særlige betingelser for Svenskere, der ønsker vinen leveret i Sverige, se her - Ønsker du at finde persondatapolitik(GDPR) kan de findes HER

Primeur/forsalg
Ved primeur forstås, at vinen sælges mens den stadig ligger på fad i slottets kælder. Vinen udbydes generelt til priser, der ligger langt under salgsprisen i butikkerne, når vinen en gang er hjemkommet. En anden væsentlig grund til at købe primeur er, at mange sjældne vine hurtigt bliver uopdrivelige, og at man er nødt til at købe dem en primeur, hvis man vil have fingre i dem. Betingelser: Køb kan udelukkende foretages online. Bestilling og betaling nu - gavekort kan ikke benyttes som hele eller dele af betaling for primeur ordre. Hjemkomst når vinen frigives fra slottet. Primeur-priserne er inkl. alle de i dag gældende afgifter og moms. Den forventede hjemkomst er anført øverst i de respektive vines beskrivelser. Det angivne tidspunkt er en prognose for hjemkomst, ikke en endegyldig dato. Når du bestiller en primeurvine, skal du gøre det i en separat ordre, udelukkende med primeurvine. Ved bestilt primeur/forsalg, bortfalder fortrydelsesret, og ordre er bindende. Vine købt en primeur/på forsalg tages ikke retur og byttes ikke. Ved forsendelse af vine på over 500 DKK pr. fl., vil der blive pålagt en forsikringsafgift på hele forsendelsen.

Vi gør opmærksom på at Primeur vine først kan afhentes / leveres, når alle primeur vine på ordren er hjemkommet til Philipson Wine.

Refusion af moms
Er du bosiddende i lande udenfor EU, kan du evt. få moms refunderet på dine vinkøb efter SKATs til enhver tid gældende regler https://skat.dk/skat.aspx?oid=90039&chk=201189.

For at vi kan udbetale refusionen skal du sende os den originale faktura med toldstempel fra det EU land du forlader, inden du rejser ind i dit hjemland. Denne skal være Philipson Wine i hænde senest 2 måneder efter at vinen er udført af EU. Varen skal være ført ud af EU inden udgangen af den tredje måned efter måneden for købet, og du skal have handlet for minimum 300 kr. inkl. moms. Så hvis varen har ligget på kundelager i længere tid, så kan momsen ikke refunderes. Du skal være opmærksom på, at der gælder særlige regler, hvis du bor i Norge eller på Ålandsøerne, bl.a. kan du kun få den danske moms tilbage, hvis salgsprisen for den enkelte vare overstiger 1.200 kr. inklusive moms.

Refusionen vil ske til det betalingskort som selve handlen er foretaget fra. Udarbejdelse af dette har en omkostning på 625,00 kr. Der er ikke momsfritagelse for dette beløb. Dette vil blive opkrævet særskilt på selve refusionsopgørelsen.

VED SALG AF VINE TIL LANDE INDEN FOR EU MED FRITAGELSE FOR MOMS OG AFGIFTER
Er man virksomhed i EU(dog ikke sverige), er det muligt at handel vin hos Philipson Wine ApS. Hvis følgende kriterier er opfyldt.:

Virksomheden skal være oprettet med gyldigt CVR. Nummer / VAT number. Her er der ikke tale om privatpersoner. 
Virksomheden skal være registeret som importør/oplagshaver af vine i det pågældende land. Philipson Wine skal have virksomhedens punktafgiftsnummer, som er bevis for at de registeret som importør/oplagshaver af vine 
Vinene sælges kun til afhentning i Kokkedal.

Vinen vil blive solgt med moms og afgifter. Moms og afgifter kan refunderes efterfølgende, ved fremsendelse af faktura til: support@philipsonwine.com. Hvorefter der vil blive oprettet EMCS dokumentation. Når virksomheden har godkendt modtagelse i eget EMCS system, vil refusionen blive fortaget af Philipson Wine ApS. Refusionen vil ske til det betalingskort som selve handlen er foretaget fra.

Udarbejdelse af dette har en omkostning på 625,00 kr. Der er ikke moms fritagelse for dette beløb. Dette vil blive opkrævet særskilt på selve refusions opgørelsen.

Vedr. udstationering
Her er det muligt af handle med momsfritagelse. Det forudsætter dog, at Philipson Wine modtager kopi af udstationeringsdokumenter, samt evt. diplomatpas. Når dette er fremsendt til Philipson Wine, vil Philipson Wine sørge for at der bliver oprettet den funktion, og der vil blive givet besked til bruger herom. Her er der kun tale om vine der bliver afhentet på vores adresse, eller sendt til speditør som sender vinene ud af Danmark for levering på adresse i udlandet.

Priser og betaling
Danske kunder vil se priser i DKK, hvorimod svenske kunder vil se i SEK begge vil se de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms, eksklusiv HoReCa-kunder, som ser priserne ekskl. moms. 
Alle priser er baseret på salg af hele kasser (12 fl. pr. vin), som gør at vi kan tillade os at have en betydelig lavere avance end i den traditionelle vindistribution og i supermarkederne, og dermed kan tilbyde markedets mest interessante priser på kvalitetsvin. 
Vores 12 stk. priser er som hovedregel altid 33% billigere for vine under 100 DKK og 20% billigere for vine over 100 DKK end vores 1-stk priser. Vi sparer meget arbejde og du sparer mange penge ved at købe hele kasser. 
Alle SPAR-budskaber er udregnet i forhold til 1-stk. prisen på en vin, dvs. differencen mellem 12-stk. prisen og 1-stk. prisen.

Vores priser er generelt opbyggede efter følgende system: 
Med udgangspunkt i 75 cl. fl.:
Vine under 100 kr.:
Pris 12 fl.: xx 
Pris 1 fl.: 12 fl. pris + 33% oprundet til nærmeste 4,95 eller 9,95

Vine over 100 kr.:
Pris 12 fl.: xx 
Pris 1 fl.: 12 fl. pris + 20% oprundet til nærmeste 4,95 eller 9,95 
Når en vin er på onlinetilbud v/12 fl. følger 1 stk. prisen ikke dette system, men forbliver uændret.

Vores salgskoncept af hele kasser udelukker ikke muligheden for at købe enkeltflasker. Vi forstår at det kan være svært at købe 12 fl. af en vin man ikke kender, derfor giver vi dig muligheden for at købe mindre end 12 fl. af en vin (dog vil prisen ikke være lige så fordelagtig som ved vores kassepris). Til gengæld refunderer vi differencen næste gang du køber en kasse af samme vin hos os, blot du gør os opmærksom herpå i kommentarfeltet.

Når du betaler over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine bankoplysninger. Du kan benytte flg. betalingstyper: Dankort, Visa/Dankort, Euro Master Card, Diners Club, American Express og Mobilepay.
Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Ved "selvvalgt" senere levering/afhentning forbeholder Philipson Wine sig retten til at opkræve pengene med det samme, for at imødegå udsolgte varer og prisændringer.

Bonus: det er ikke muligt at benytte bonus som en betalingsmulighed ved evt. udestående/skyldigt beløb til Philipson Wine

Faktura - pr. 1. januar 2009 udsender vi ikke længere papirfakturaer, men i stedet en elektronisk faktura. Vi sender gerne en papirfaktura mod et gebyr, som kan vælges inden du afslutter din bestilling på www.philipsonwine.com. Der sendes altid en faktura på alle ordre, hvor der er en oversigt over ens køb og som skal bruges ved evt. returnering af varer.

Bonussystemet - Vilkår for tilmelding af tilbudsmail
• Du optjener bonus-kroner på alle køb (bortset fra primeur/forsalg)
• Bonus beregnes som en procent af købesummen.
• Bonus benyttes som rabat ved næste køb, hvor du påny optjener en bonus.

Betingelser for bonus
• Forudsætningen for bonus er, at du er tilmeldt vores nyhedsmail.
• Framelder du dig nyhedsmail bortfalder din bonus.
• Din bonus bliver forældet 12 måneder efter, at du har optjent den. Så husk at bruge den i god tid! Bruger du løbende noget af din opsparede bonus, vil det altid være den ældste bonus, som du anvender først.
• Dine opsparede bonuskroner kan ses via de nyhedsmail du modtager fra Philipson Wine.
• Du kan kun tilmelde én konto per person til bonussystemet.
• Bonus fra flere konti kan ikke lægges sammen.
• Bonus kan kun benyttes som rabat ved køb på www.philipsonwine.com og kommer aldrig til udbetaling - uanset hvorfra den stammer
• Velkomstbonus kan kun anvendes ved køb af min. 12 stk vine eller min. 1000,00 dkk inkl. Moms
• Opstart bonus(100 DKK) kan ikke kombineres, med eventuelle tilgifts kampagner
• Bonusordningen kan ikke kombineres med andre kredit- eller rabatordninger, virksomhedsaftaler, ol.

Philipson Wine forbeholder sig retten til at afvise oprettelser af kunder, hvis dette sker tilsigtet i ond tro.

Levering
Vi tilbyder dag til dag levering over hele landet til brofaste Øer.

Philipson Wine leverer med fragtmand fra hverdag til hverdag, hvor levering finder sted mellem kl. 8-16.

Prisen for at få leveret sin vin, er 79 DKK (dog gratis fragt over 500 DKK)

Ved forsendelse af vine på over 500 DKK pr. fl., vil der blive pålagt en forsikringsafgift på hele forsendelsen. Ikke brofaste øer har en ekstra dags leveringstid. Det betyder at, bor du på en ikke brofast ø, skal du vælge leveringsdato, dagen inden du vil have vinen leveret.

Vi levere også til Sverige, som tager 2-4 hverdage. Der er ikke fragtfri over 1.000 DKK for Sverige, men ellers gælder samme betingelser.

Skulle du ikke være hjemme har du mulighed for under betaling at vælge levering til anden adresse eller i "bemærkning til levering" at fragtmanden må stille leverancen på et angivet sted på adressen f.eks. "må sættes i carport" (dette sker på eget ansvar). Skal vinen leveres til en etageejendom, leverer chaufføren kun til husets hoveddør. Vil du have vinen leveret til etagen, skal du skrive i "bemærkning til levering" at "vinen skal bæres op" eller "sæt vin på måtte ved lejlighedens hoveddør".

- Bestiller du en hverdag inden kl. 12.00, modtager du leveringen næstkommende hverdag. F.eks. du køber vinen mandag kl. 11 og får leveret tirsdag mellem kl. 8-16.

- Bestiller du efter kl. 12.00 går der en ekstra hverdag f.eks. hvis du køber vinen mandag kl. 13 leveres vinen onsdag mellem kl. 8-16(med undtagelse af Københavns området, hvor vi levere mellem 16-22, hvis bestilt under 5 kasser)

Afhentning
Du er også velkommen til at afhente din vin på vores engroslager, adressen er Philipson Wine, Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal. Ved afhentning, afhentes inden for 10 dage, ellers bliver vinen overført til kundelager, med dertil følgende omkostninger (se nedenstående).

Lagerleje
Som kunde har du mulighed for at Philipson Wine opbevarer din vin, samt mulighed for at ind- og udlevere vinen som det passer dig. Der er flg. priser for lagerleje, samt ind- og udlevering:

Lagerleje pr. palle 160 DKK pr. måned (op til 600 fl. pr. palle)
Ind/udlevering 125 DKK pr. ordre

Da opbevaring udelukkende finder sted på eksterne lagerlokalitet, bedes du afgive din afhentningsordre senest 2 dage før afhentning. Du bedes i feltet ?kommentar til levering? skrive hvilken dato du ønsker at afhente vinen. Feltet kommer frem på den side hvor du skal gennemføre betalingen på hjemmesiden.

Retur og ombytning
Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Philipson Wine har dog valgt at yde den ekstra service, at give vores kunder 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin hos Philipson Wine eller få pengene tilbage, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Hvis du returnerer varen til os, skal du forinden aftale det med os. Desuden skal du medsende kopi af faktura. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved leveringen. OBS! Vine købt en primeur/på forsalg tages ikke retur og byttes ikke.

Køber du vintilbehør, glas eller lign. på www.philipsonwine.com gælder forbrugeraftalelovens bestemmelser, hvorfor der altid er 14 dages fortrydelsesret, dog undtaget specialfremstillede varer. Købet af disse varer kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen eller returnere varen til Philipson Wine. Varen skal dog returneres inden for 14 dage. Alle udgifter til returnering betales af kunden.

Billetter til vinsmagninger og winemaker's dinners kan ikke returneres eller ombyttes.

Reklamation og varereturnering
Philipson Wine yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Philipson Wine indenfor rimelig tid. Varen kan returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Philipson Wine alle rimelige returneringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Philipson Wine 
Kokkedal Industripark 10 
2980 Kokkedal 
Email: support@philipsonwine.com

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link)

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail support@philipsonwine.com.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved tilbageførsel til det betalingskort hvorfra betalingen er kommet. Er betaling på den oprindelige ordre betalt via netbank har Philipson Wine brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto, for at kunne tilbageføre refusion til dig. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Sikkerhed på nettet 
www.philipsonwine.com anvender sig af onlinebetalingssystemet Altapay, som er et af de mest sikre der findes. Det samme system anvendes af blandt andre Finansstyrelsen, Dansk Tipstjeneste og Post Danmark.

Børn og unge under 18 år 
Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.philipsonwine.com . Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Links til yderligere information om handel på nettet:
www.dibs.dk - Dansk Internet Betalingssystem 
www.forbrug.dk - Forbrugerstyrelsen 
www.net-tjek.dk - Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker 
www.fbr.dk - Forbrugerrådet 
www.fi.dk - Forbrugerinformation

OBS! Det er i øjeblikket ikke muligt at betale med gavekort på vores hjemmeside. Her kræver det du kommer til vores butik i Kokkedal og køber vinen.