Prosecco-Brut-Treviso-Cantina-del-Soligo-*

Prosecco Brut Treviso Cantina del Soligo *

DKK 139,95
pr. fl. v/12 flasker 169,95   pr. flaske

Prosecco - druen & boblerne

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, hvor den resulterer i den uhyre populære mousserende Prosecco-vin. Druen blev i 2009 omdøbt til Glera, da det dermed tillod området at registrere 'Prosecco' som beskyttet varemærke som DOC (Denominazione di Origine Controllata). Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

Prosecco eksperten Cantina del Soligo

Kooperativet Cantina del Soligo ligger lige i hjertet af Prosecco Superiore DOCG området imellem byerne Conegliano og Valdobbiadene og blev grundlagt i 1957 af en gruppe vinbønder der delte en passion for Prosecco og for området. I dag er tæt på 700 mindre vinbønder med deres 810 ha vinmarker medlem af Cantina del Soligo, som vinificerer deres druer med stor respekt for kvalitet. Cantina del Soligos ekspertise når det gælder Prosecco er meget høj og kooperativet vinder da også år efter år medalje efter medalje for deres dejlige bobler.

Prosecco Brut Treviso Cantina del Soligo

Indbydende frugtig duft med noter af citrus, æble og blomster. En god balance mellem syre og sødme gør denne mousserende vin meget delikat og forfriskende.