Den international kendte winemaker Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitetsvinsproduktion I vinområdet omkring Wien, som før i tiden ikke var kendt for dette. Faktisk betyder navnet Wieninger "manden fra Wien", og Fritz laver de ubestridt bedste vine i området.

Fritz Wieninger

Fritz Wieninger dyrker vin i Wien
Den international anerkendte vinmager Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitetsvinsdyrkning i vinområdet omkring Wien. I 1980?erne overtog han forældrenes "Heurigen" dvs. et traditionelt gæstgiveri med vinproduktion. Fritz har konverteret ejendommen til en kvalitetsproduktion med vindyrkning efter biodynamiske retningslinjer, og hans vine er ubestridt Wien-distriktets bedste.

Fantastiske enkeltmarker
Weingut Wieninger råder over 45 ha på både højre og venstre side af Donau, herunder de to fantastiske enkeltmarker Bisamberg, med hovedsagelig sandet og stenet jord, samt på Nussberg, som er kendt for dets kalkrige jord. Markerne er overvejende beplantet med de grønne druesorter Grüner Veltliner, Riesling og Chardonnay samt de blå Pinot Noir og Zweigelt.


Se og hør Fritz Wieninger fortælle om sine vine:

Wieninger

Vine fra Wieninger


SPAR 35 DKK pr. fl.
DKK 169,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 189,95

pr. fl. v/12 flasker


SPAR 50 DKK pr. fl.
DKK 229,95

pr. fl. v/12 flasker