Domainet har været i familiens eje i 3 generationer og ledes i dag af Michel Delhommeau som overtog vingården i 1988 efter sine forældre. Domainet har 25 ha vinmarker i hjertet af Muscadet mellem de to floder Sèvre og Maine i den vestligste del af Loiredalen ud mod Atlanterhavet. I respekt for naturen, dyrker Michel sine marker økologisk og er nu fuldt certificeret.

Økologisk familieejet domaine
Domainet har været i familiens eje i 3 generationer og ledes i dag af Michel Delhommeau som overtog vingården i 1988 efter sine forældre. Domainet har 25 ha vinmarker i hjertet af Muscadet mellem de to floder Sèvre og Maine i den vestligste del af Loiredalen ud mod Atlanterhavet. I respekt for naturen, dyrker Michel sine marker økologisk og er nu fuldt certificeret. Målet for den kvalitetsbevidste vinbonde er at producere vine af uforlignelige elegance og kvalitet og ikke mindst at fremstille vine der afspejler hans vinmarkers specifikke terroir. Derfor er alle hans vine enkeltmarksvine efter princippet én mark – ét terroir – én vin.
Kvalitativ genfødsel af den udskældte vin
Muscadet havde før i tiden et ry for at være en noget tynd og kedelig vin men små kvalitetsbevidste producenter har nu bevist, at Muscadet i de rigtige hænder giver skønne, lette og elegante hvidvine. Vinene er blevet meget populære på de trendy bistroer i Paris men på grund af fortidens lidt blakkede ry, er priserne dog stadig så gode, at der her er tale om nogle af de bedste ”value-for-money” hvidvinskøb i verden.
Michel Delhommeau - en af de bedste Muscadet producenter ifølge Parker
”Anyone who loves racy and complex whites but is tired of drinking Riesling should try the piquant, terroir-driven Muscadets of the Domaines de l'Ecu or de la Pépière, from Jo Landron, Michel Delhommeau” Parker’s The Wine Advocate oktober 2014.

Vine fra Vignes st. Vincent


KUN
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker