Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 domainer, grundlagt i 1964, som er belliggende på den berømte St.-Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Man laver både hvidvine, rødvine og rosévine og det er især sidstnævnte der har gjort Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, en tør og sprød smag som passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan og Mourvèdre.

Maîtres Vignerons de Saint-Tropez
Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 domainer, grundlagt i 1964, som er belliggende på den berømte St.-Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Klimaet er maritimt og undergrunden bestående af sand, kalk, skiffer, granit og vulkansk matieriale er perfekt til at lave nogle af de allerbedste Provence vine. Her skinner solen op til 3000 timer omåret! Vinmarkerne køles ned både af Mistralvinen, men også af kølige vinde fra det nærliggende Middelhav og nogle vinmarker ligger direkte ud til havet.

Himmelske rosévine
Man laver både hvidvine, rødvine og rosévine og det er især sidstnævnte der har gjort Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, en tør og sprød smag som passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan og Mourvèdre.

Château de Pampelonne
Dette slot er det mest kendte blandt Les Maîtres Vignerons de Saint- Tropez' domainer og mange feriegæster vil kunne nikke genkendende til flasken. Slottet er fra begyndelsen af det 18. århundrede og er et af områdets smukkeste, beliggende ved de berømte strande ved Pampelonne i kommunen Ramatuelle. Man startede med at plante 2 ha. i 1920, hvilket i dag er blevet til 50 ha. Alle druer håndhøstes naturligvis og man stræber efter perfektion på alle planer i vinfremstillingen.

Château de Pampelonne Rosé de Provence
Prestigevin med en fantastisk flot og elegant lyserød farve, en raffineret bouquet af røde bær med et strejf salt, en superelegant smag som slutter tørt og sprødt med antydning af frugter som fersken og melon.

Vine fra Vignerons de Saint-Tropez


KUN
DKK 119,95

pr. fl. v/11 flasker


KUN
DKK 129,95

pr. flaske