Henri Peyrat har opnået stor anerkendelse for sine superbe Single Vineyard Cognac'er, som løfter den ædle brændevin til nye højder. Cognac med sjæl og typicitet.

Peyrat ? Cognacs de Terroir fra de bedste slotte

Henri Peyrat har opnået stor anerkendelse for sine superbe Cognacs de Terroir, som løfter den ædle brændevin til nye højder. Med Terroir menes her, at druerne til brændevinen stammer fra ét slot (Château) i ét af Cognacs underområder; Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Bons Bois eller Fins Bois. Alle Peyrats Cognac de Terroir afspejler således det enkelte områdes typicitet, ligesom hvis det var en slotsaftappet vin. Peyrat er det eneste Cognachus, der kan tilbyde disse Cognac de Terroir.

Cognac uden karamelfarve

Alle Peyrats Cognac-slotte opererer med vinstokke der er over 15 år gamle, hvilket sikrer at alle jordbundens unikke karakteristika kommer frem i disse enestående brændevine. Bemærk, at Peyrats Cognac aldrig tilsættes karamel, i modsætning til de fabriksproducerede, kommercielle mærker. <br></br>

Blendede Cognac, V.S., V.S.O.P. og X.O.

I tillæg til sine Single Vineyard-produkter, laver Henri Peyrat også en begrænset mængde blendede Cognac'er, dvs brændevine sammensat af vine fra flere forskellige underområder i Cognac. V.S., V.S.O.P. og X.O. Med sine gode forbindelser til alle de bedste Cognac-slotte, er Peyrat i stand til at opnå ekstraordinære resultater, endda til meget attraktiv pris.

Peyrat Cognac

Vine fra Peyrat Cognac


95 point

KUN
DKK 599,95

pr. flaske