Manos Negras - erfarne winemakers laver vin fra de bedste områder. Et nyt, spændende projekt fra nogle af Argentinas mest erfarne vinfolk, som laver vine fra mange forskellige egne af Argentina. Filosofien bag Manos Negras, er at rigtige winemakers får sorte hænder (Manos Negras) af at lave vin, og alle 4 medejere deltager aktivt i vinfremstillingen.

Manos Negras - erfarne winemakers laver vin fra de bedste områder

Manos Negras er et nyt, spændende projekt fra nogle af Argentinas mest erfarne vinfolk som laver vine fra mange forskellige egne af Argentina.

Håndlavede vine

Hele filosofien bag Manos Negras, er at rigtige winemakers får sorte hænder (Manos Negras) af at lave vin, og alle 4 medejere deltager aktivt i vinfremstillingen. Alle druer til vinene er hentet fra de bedste områder i Argentina, hvor netop de aktuelle druer har de bedste vækstbetingelser og giver de bedste resultater. Manos Negras fokuserer på hvad man kan kalde "breddegrads-vinfremstilling". Argentinas vinregioner strækker sig 2400 km fra Salta i nord til Patagonien i syd. Hver breddegrad har et unikt terroir med jordbund og temperatur, som er velegnet til forskellige druetyper og vinene fra Manos Negras handler om at finde de bedst mulige terroir-druetype kombinationer.

Ros fra Parker

Selvom der er tale om helt nyt projekt, så har Manos Negras allerede høstet 94p i Robert Parker's The Wine Advocate. Ikke dårligt af en "nybegynder"!

De sorte hænder bag vinene

Jeff Mausbach: amerikaner af fødsel, men har de sidste 13 år arbejdet som Educational Director (leder af al vinuddannelse) på Bodegas Catena Zapata, Argentinas førende vinproducent.
Alejandro Sejanovich: argentiner og har de sidste 15 år været en banebrydende Vineyard Director, også hos Bodegas Catena Zapata, hvor han bl.a. stod bag et stort Malbec klon program, som har gjort Catena i stand til at lave de verdensklasse Malbecvine de er belvet så berømt for.
Jason Mabett: fra New Zealand og professor i ønologi, og har bl.a. lavet vin for Rosemount i Australien.
Duncan Killner: winemaker og har lavet vin over det meste af verdenen, fra Israel til Uruguay, han er pt. konsulent for bl.a. Viu Manent i Chile.

Vine fra Manos Negras


SPAR 55 DKK pr. fl.
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


90 point

SPAR 250 DKK pr. fl.
DKK 349,95

pr. fl. v/6 flasker