Med Coravin kan du drikke en flaske vin uden at åbne den. Ja, du læste rigtigt! Og fordi flasken forbliver lukket, holder vinen sig frisk.Slut med bekymringer om spildt vin, der ikke bliver drukket. Med Coravin er det bare at smage den vin, man har lyst til, når lysten melder sig. Den forbliver nemlig lukket. Hvordan så det? Det foregår ved, at man med sin Coravin fører en tynd nål ned gennem proppen, som sender en neutral gas ned i flasken og forhindrer den i at oxidere. Ingen fiksfakserier, bare moderne teknologi!

 

Coravin - et must for enhver vinelsker!

Coravin er et unikt vinsystem, der giver dig mulighed for at skænke din vin, ét glas ad gangen, uden at skulle trække proppen, Philipson Wine er Danmarks nyeste Coravin forhandler. Med Coravin holdes dine vine friske, indtil du beslutter dig for at nyde det næste glas. Kort sagt giver Coravin dig frihed og fleksibilitet til at nyde vin på egne vilkår: Drik hvad du vil, når du vil og i den mængde du ønsker, uden at bekymre dig om at spilde en dråbe.

Ved at eliminere risikoen for oxidation giver Coravin frihed og fleksibilitet til at nyde vin på dine egne vilkår: Drik, hvad du vil, når du vil, i den mængde du ønsker, uden at du skal bekymre dig om at spilde en dråbe. Nu er det slut med at lade en dejlig flaske vin blive dårlig, fordi man ikke får drukket hele flasken færdig efter åbning. Med Coravin får alle friheden til at drikke, hvad man vil, når man vil og i den mængde man ønsker.

Uanset om man har en vinsamling, der sidder uberørt, eller en særlig flaske der står i vinholderen, kan man Coravin hælde et enkelt glas af selv den mest værdifulde flaske uden spild eller at skulle vente længe på den helt rigtige begivenhed.

Svælger du i dit daglige glas vin, men ønsker at vide mere om, hvad du drikker? Lad Coravin hjælpe dig med at udvide din palette og forstå nuancerne bag hver eneste glas vin.

CORAVIN FORDELE:

  • Kan du lide rødvin, men din partner foretrækker hvidvin?
  • Du behøver ikke at vælge, med Coravin kan alle nyde den vin de bedst kan lide.
  • Har du gæster hjemme og vil hælde hver enkelt, hvad de bedst kan lide uden at bekymre dig om, at skulle afslutte flasken?
  • Har du lyst til et glas vin i slutningen af dagen, men du synes ikke, det er værd at åbne en hel flaske?
  • Hold spændende vin og mad parringer derhjemme og løft dine middagsøjeblikke til næste niveau.
  • Coravin er et godt læringsværktøj. Det giver mulighed for at smage og sammenligne vine fra forskellige sorter, regioner og årgange på én gang og hjælper med at lære om egne smagspræferencer.

Vine fra Coravin


KUN
DKK 139,00

pr. stk


KUN
DKK 220,00

pr. stk


KUN
DKK 225,00

pr. stk


KUN
DKK 525,00

pr. stk


KUN
DKK 525,00

pr. stk


KUN
DKK 1.495,00

pr. stk


KUN
DKK 1.499,00

pr. stk


KUN
DKK 1.899,95

pr. stk


KUN
DKK 2.649,95

pr. stk


KUN
DKK 2.649,95

pr. stk