Dette maleriske Provenceslot ligger i Var tæt på byen Pierrefeu mellem Hyères og Toulon omgivet af smukke højdedrag, Les Maurettes. Familien Sumeire overtog slottet i 1958, men er ud af en gammel vinavlerfamilie, som har dyrket vin i Provence tilbage til 1800 tallet. Régine Sumeire er en karismatisk personlighed i Provence, og en passioneret kok, som har skrevet flere kogebøger. Hun kalder sig selv for "Vigneronne et Gourmande". Vinene er økologiske.

Château la Tour de l?Évèque ? Provencevine fra Pierrefeu

Dette maleriske Provenceslot ligger i Var tæt på byen Pierrefeu mellem Hyères og Toulon omgivet af smukke højdedrag, Les Maurettes. Familien Sumeire overtog slottet i 1958, men er ud af en gammel vinavlerfamilie, som har dyrket vin i Provence tilbage til 1800 tallet. Selve slottet kan føre sin historie tilbage til Middelalderen, og var ærkebiskoppen af Toulons sommerresidens. Det kaldes også Château La Tour Saint Anne. Régine Sumeire er en karismatisk personlighed i Provence, og en passioneret kok, som har skrevet flere kogebøger. Hun kalder sig selv for "Vigneronne et Gourmande".

Økologiske dyrkningsmetoder

Régine Sumeire har altid anvendt økologiske dyrkningsmetoder og har i mange år haft den holdning at det var den eneste vej til topkvalitet. Slottet er i dag økologisk certificeret. Undergrunden her i var tæt ved
Pierrefeu består mest af skiffer og rød sandsten og giver vinene mineralitet og karakter.  Alle druer håndhøstes, og vinifikationen foregår med respekt for biodynamisk drift og "by gravity" i den moderniserede kælder.

Château Barbeyrolles

Régine Sumeire ejer også Château Barbeyrolles som ligger billedskønt mellem landsbyen Gassin og på Saint-Tropez og dermed Middelhavet. Slottets 12 ha. ligger her som en magisk oase af skønhed og stilhed i skarp kontrast til jetsettets Saint-Tropez.

 

Vine fra Château Tour de l'Evéque


SPAR 55 DKK pr. fl.
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 149,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 229,95

pr. fl. v/6 flasker


KUN
DKK 315,00

pr. fl. v/6 flasker