Slottet ejes af Catherine og Jean-Luc Hubert og er beliggende i Premieres Côtes de Blaye. Slottet drives både biodynamisk og økologisk og er fuldt certificeret og ægteparret er pionerer i biodynamisk og økologisk drift i området. Selvom slottet ikke er beliggende på Médochalvøen, hvor hovedparten af de kendte Cru Bourgeois slotte ligger, så har man historisk set ret til betegnelsen siden 1895.

Château Peybonhomme-les-Tours - økologisk dyrket Bordeaux

Slottet ejes af Catherine og Jean-Luc Hubert og er beliggende i Premieres Côtes de Blaye. Slottets marker ligger malerisk på skråninger i kommunen Cars tæt på Blaye. Slottets historie går tilbage til det 13. århundrede og menes grundlagt af Catharer på flugt fra katolikkerne. Slottet drives både biodynamisk og økologisk og er fuldt certificeret og ægteparret er pionerer i biodynamisk og økologisk drift i området.

Cru Bourgeois siden det 19. århundrede

Selvom slottet ikke er beliggende på Médochalvøen, hvor hovedparten af de kendte Cru Bourgeois slotte ligger, så har man historisk set ret til betegnelsen siden 1895 og i 1996 vandt man retten til at bevare denne udmærkelse i vinens navn ved retten i Bordeaux.

Vine fra Château Peybonhomme


SPAR 55 DKK pr. fl.
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


95 point

KUN
DKK 99,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 110,00

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 159,00

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 215,00

pr. fl. v/12 flasker