Château Patache d'Aux et af de mest kendte Cru Bourgeois slotte i Danmark og ejes af familien Lapalu. Château Patache d'Aux er smukt beliggende i det Nordlige Médoc og dets historie går tilbage til middelalderen, hvor det ejedes af en adelsslægt fra Aux. Under revolutionen i 1789 blev slottet nationaliseret. Senere var slottet rasteplads for diligencer, hvilket ses på nutidens etiket. Familien Lapalu købte ejedommen i 1964. Siden er slottet blevet kendt som en af de allerbedste vine fra Médoc.

Château Liversan og Château Patache d'Aux er 2 af de mest kendte Cru Bourgeois slotte i Danmark og ejes af familien Lapalu.

Flagskibet Château Patache d'Aux  er smukt beliggende i det Nordlige Médoc og dets historie går tilbage til middelalderen, hvor det ejedes af en adelsslægt fra Aux. Under revolutionen i 1789 blev slottet nationaliseret. Senere var slottet rasteplads for diligencer, hvilket ses på nutidens etiket. Familien Lapalu købte ejedommen i 1964. Siden er slottet blevet kendt som en af de allerbedste vine fra Médoc. I dag fremstår vinen som en af de allebedste i det Nordlige Médocområde.

Vine fra Château Patache d'Aux


KUN
DKK 69,95

pr. fl. v/24 flasker