Château de Brégancon ligger fantastisk direkte ud til Middelhavet med udsigt til îles d'Hyères ved Bormes les Mimosas, midt mellem Toulon og St. Tropez. Vinstokkene er meget gamle, op til 80 år. Det er blandt andet årsagen til den imponerende høje kvalitet, vinder af utallige rosésmagninger fra Gastro til Guld i BT.

Provence Cru Classé
Da man i 1955 nedfældede Cru Classé-klassifikationen i Provence var Château de Bregancon selvskrevet til at bære det fornemme prædikat, som kun tildeltes en snes slotte. Ejendommens marker ligger med direkte udsigt over middelhavet, og de kølende vinde herfra sikrer Bregancon-vinene en knitrende sprødhed og intensitet, som er ganske uden sidestykke.

Lavt udbytte fra gamle vinstokke
Château de Bregancons rosé sammensættes af tre klassiske Provence-druesorter; Cinsault, Grenache og Syrah. Vinstokkene er gamle, helt op til 80 år, hvilket forklarer den endelige vins bemærkelsesværdige koncentration og aromatiske kompleksitet. Rosévinen fra Château de Bregancon er ikke overraskende fast inventar på mange franske toprestauranter.

Vine fra Bregancon


SPAR 55 DKK pr. fl.
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


94 point

SPAR 50 DKK pr. fl.
DKK 109,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 109,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 169,95

pr. fl. v/12 flasker