Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Bordeaux 2023

Som altid har Philipson Wine været i Bordeaux som de første og smagt den nye årgang 2023, og vi er utrolig begejstret for både kvalitet og mængder – ligesom de store internationale anmeldere.

Rødvinene er rige, fyldige og med rigtig god balance, og særligt friskhed og finesse står frem som fællestræk blandt de bedste producenter.
Hvidvinene fra Bordeaux, som ofte er lidt overset, har utrolig meget potentiale med elegance og mineralitet, og generelt set er niveauet imponerende højt.
Dessertvinene står frem som en af de bedste årgange siden 2001, med stor dybde og kompleksitet, i flot balance med masser af syre og friskhed

Alle Primeur vine > Bordeaux 2023

Om Bordeaux årgang 2023

Årgang 2023 bekræfter en generel tendens i Bordeaux med mindre fadbrug og alkohol, hvor vinene bedre afspejler det lokale terroir – ligesom de gjorde tilbage i 90’erne.

Bordeauxelskere som husker 90’erne kommer uden tvivl til at købe stort op i Bordeaux 2023.

Bordeaux 2023 vejr og høst

Vejret bød på hedebølge i september og +30 grader helt fremme i starten af oktober, dog uden benævnelsesværdig regn eller frost – modsat tidligere årgange.

Høsten var historisk lang, fra start august til slut oktober, og flere kæmpede lokalt med meldug og tørke, som gav varierende høstudbytter af varierende kvalitet, dog uden grønne og umodne elementer.

Årgang 2023 er altså heterogenitetens årgang, hvorfor det er vigtigt at være selektiv i sine opkøb og benytte sin vinhandler til rådgivning herom.

Winemaker's dinners & VIP

Vi har som altid, et stort udvalg af Winemaker's dinners og VIP middage

Prøv vores smagekasser

Stort udvalg af smagekasser med kvalitetsvine

Alle vine på tilbud

Se hele vores udvalg af vine til de skarpeste priser