Portvin


Danmarks største og bedste sortiment af Portvin

Vi har igen lavet et scoop i Portugal og plyndret Burmesters kælder for ædle gamle dråber!

Under finanskrisen i 2008 tømte vi Burmesters kældre for de bedste årgange og kan derfor sælge topkvalitet til verdens bedste priser. Det betyder også at vi har et kæmpe udvalg af kvalitetsportvine til helt uhørte priser. Da vi har købt så store partier af portvine hos Burmester, har vi nu fået fri adgang til at vælge blandt deres bedste fade i de bedste årgange. Denne chance kommer nok aldrig igen - priserne er milevidt fra hvad det reelt koster at lave disse ædle vine.

Vi er blevet en af verdens største portvinsimportører, hvilket gør os i stand til at sælge disse portvine til priser langt under priserne andre steder i verden - meget ofte halv pris eller endnu billigere. 

Skynd dig derfor og gør dit livs Portvinskup!

Burmester Tawny Port

SPAR 90 DKK pr. fl.
DKK 69,95

pr. fl. v/12 flasker


Burmester White Port

KUN
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


Burmester Ruby Port

KUN
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 99,95

pr. fl. v/12 flasker


95 point

SPAR 70 DKK pr. fl.
DKK 109,95

pr. fl. v/12 flasker


SPAR 130 DKK pr. fl.
DKK 109,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 109,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 119,95

pr. fl. v/12 flasker


SPAR 110 DKK pr. fl.
DKK 129,95

pr. fl. v/12 flasker


KUN
DKK 129,95

pr. fl. v/12 flaskerColheita (Tawny) og Vintage (Ruby)

Portvin kan overordnet set opdeles i 2 typer; tawny og ruby. Tawny-typen, som også inkluderer almindelig tawny, tawny med alderbetegnelse - 10, 20, 30 eller 40 år og Colheita, betegnes også som fadlagret port, idet den ligger på fad indtil den skal bruges. Hvor Tawny er en blanding af flere forskellige årgange, er Colheita en årgangstawny som kun laves i de bedste år. En Colheita lagrer minimum 7 år på fad og bærer altid 2 årstal, høstår og tappeår. De bedste og mest eftertragtede Colheita, lagrer rigtigt mange år på fad, og opnår derved en uhørt koncentration og kompleksitet. Tawny, som betyder læder, er opkaldt efter den brungyldne farve, som portvinen får af den lange fadlagring. Ruby-typen, som også inkluderer vintage og late bottled vintage, tilbringer for portvin relativt kort tid på fad. Efter aftapning på flasken er ruby og late bottled vintage drikkeklar, mens vintage udvikler sig ved flaskelagring og har et langt lagringspotentiale. Ruby, som betyder rød, er opkaldt efter typens farve.

 

Burmester - topkvalitet fra et af Portugals ældste portvinshuse

Burmester blev grundlagt i 1750 og er således et af de ældste portvinshuse. I 2005 blev huset en del af Sogevinus Fine Wines. Burmester har markeret sig som kvalitetspioner i Porto i mange år og var således det første portvinshus, der bragte en Late Bottled Vintage (LBV) på markedet i 1964. Det hæderkronede hus besidder flere af de allerbedste vinmarker langs Duoro-floden og deres vine lagrer i de enorme, historiske kældre i Villa Nova de Gaia, hvor der er plads til 3.000.000 liter portvin. Burmester er særligt specialiseret i portvine af tawny typen - især af Colheita (tawny fra en enkelt årgang) og er endvidere et at de meget få portvinshuse, der har lagrer (om end meget begrænsede mængder) af meget gamle Colheitavine tilbage til 1800 tallet.