Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 141505
Type: Gaveløsninger
Flaskestørrelse: Halvliterflaske 50 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område:

Beskrivelse

Poli - Grappa i verdensklasse

Poli er et berømt distilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine. Huset er stadig familieejet med Jacopo Poli Jr. i spidsen, og excellerer i at fremstille en meget bred vifte af superbe produkter og driver et meget kendt Grappamuseum.

Laver grappa for Sassicaia

Der står meget stor respekt om Jacopo Poli som grappaskaber, faktisk så stor at da ejerne af Sassicaia, italiens bedste og mest berømte vin, besluttede at lave en grappa, så faldt valget naturligt på Poli. Siden har andre berømte producenter indgået samarbejde med Jacopo Poli: Wiilliams & Humbert Sherry, Clément Rom. Niepoort portvin.

Innovation på alle planer

Jacopo hviler aldrig på laurbærren, ud over de mere traditionelle grappaer, så søger Jacopo hele tiden efter den perfekte grappa, ligesom alkymisterne i sin tid søgte at lave guld. Således raffineres grappa produktionen konstant med lancering af nye og bedre grappaer hvert år på familiens topmoderne state-of-the-art distilleri. Poli laver også likør, brandy og frugtbændevine. Det fælles kendetegn for alle Polis produkter er den meget store renhed og typicitet i den enkle grappa.

Guldkasse med 1 fl Sassicaia-grappa og 2 grappaglas

Anmeldelser

  • Eksklusiv, utrolig præsentabel guldkasse med 1 flaske Sassicaia- grappa og 2 grappaglas.
  • Poli er et berømt distilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine. Huset er stadig familieejet med Jacopo Poli Jr. i spidsen, og excellerer i at fremstille en meget bred vifte af superbe produkter.
  • Grappa di Sassicaia er resultatet af et samarbejde mellem Jacopo Poli og Tenuta san Guido, vingården bag Italiens mest berømte vin; Sassicaia. Brændevinen er udelukkende lavet på basis af presserester af druer anvendt til Sassicaia, og der er kælet for alle detaljer gennem hele produktionsforløbet. Destillationen varer således meget lang tid, og grappaen lagres på udvalgte egefade i mindst fire år inden aftapning. Det endelige resultat er fantastisk: duften rummer indtagende rene og blide toner af skovbær, vanille, hassel og ristet hvede. Smagen er rig på ekstrakt og meget fyldig, med en lang blød finish. Denne Grappa oser langt væk af klasse og er et værdigt alternativ til selv den mest kostbare Cognac.