Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Domaine Mas Amiel

Maury 6 Ans d´Age Mas Amiel

4
Top ratings! Vis alle
92 point
Domaine Mas Amiel - Benchmark producenten i Roussillon - Frugt, friskhed og balance i et ekstremt klima Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Dessertvin
Group
Årgang
NV
Shape
Drue
Grenache
Shape
Område
Languedoc
139,95 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 139,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
Maury 6 Ans d´Age Mas Amiel
139,95 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 139,95 pr. flaske

Maury 6 Ans d´Age

Maury 6 Ans d´Age er lavet i traditionel oksidativ stil. Efter gæringen og macerationen opbevares vinen udendørs i 60 liters glasballoner i en periode og udsættes dermed for sollys og skiftende temperaturer. Denne proces bibringer vinen nogle af de karakteristiske noter af appelsin og acacienødder, samt et forbedret lagringspotentiale. Dernæst lagres vinen i 5 år på store gamle træfade, hvorved vinens røde bæraromaer langsomt ændrer sig til tørrede frugtaromaer. Resultatet er en 6 år gammel Maury, som er blød med noter af figen, ristede tørrede frugter og kakaopulver.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Fyens Stiftsidende

Transparent med ældet, rødligt skær. Oxideret næse med toner af nødder, lakrids, svesker i sprut foruden læder og skosværte. Let mundfornemmelse med marcipansødme, stødt æble, nødder, svesker og figen, ældet og ret lækker - hænger længe i munden med oxiderede tone brændt karamel og mandler. Let mundfornemmelse, lang eftersmag med oxideret tone. Sød vin, som stiller krav til maden.

92 point

16,5 % ødselhed efter fem år på egefade, efterfulgt af et år på glasballoner placert ude i solen. Ikke rigtigt noget af den berømte rancio-effekt endnu, men dog tørrede tranebær og tørrede kirsebær med tydelige træk af kaffe og chokolademælk. Noter af poleret ibenholt og smuldrende mahogni tilsat rosinessens. Oxidative noter i munden, der kan minde om gammel sangiovese fra 1960'erne med udtalt tørret krisebær, rust, forbfløffende syre, specielt når vi ved, det er grenache, der Frisker op på ellers tydelig restsukker, og alkohlen svæver kun som dampe i baggrunden. Fabelagtig!

91 point

Sveskeduft med lakrids, karamel og reven appelsinskal. Sødmefuld, fyldig smag med lang, frisk eftersmag, sødmefuld med frisk syre, og tanninagtig bid langt fremme.

Alle detaljer

Varenummer
13551400
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.

Andre købte også