La-Marca-Prosecco-di-Conegliano-Valdobbiadene-San-Nicola

La Marca Prosecco di Conegliano Valdobbiadene San Nicola

DKK 99,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Wine Spectators favorit

La Marca et en sammenslutning af kvalitetsvindyrkere i Veneto-området, som har specialiseret sig i Prosecco-fremstilling. Takket være den talentfulde vinmager, Fabrizio Gatto, og hans strenge direktiver til selektering af de bedste druer, formår man at lave perlende Prosecco på et tårnhøjt niveau. La Marca har som den eneste vingård i verden fået en Prosecco-vin med på Wine Spectators legendariske liste, "Top 100 Wines of the Year".

Prosecco-druen

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Nicola Extra Dry

Prosecco San Nicola Extra Dry er fremstillet af druer fra skråninger i hjertet af det klassiske Prosecco-område. Denne strågule Prosecco har en elegant og delikat duft af fersken, æble og hvide blomster med strejf af mineralitet. Smagen er sprød, frisk og knastør med rene noter af citrus, æble og let bitter mandel. En slank og raffineret prosecco med en lækker blød finish.