Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Feuerheerd´S

Feuerheerd´s Tawny Portvin

1
Top ratings! Vis alle
93 point
Tawny Port er introen til Feuerheerds fantastiske serie af Tawny portvine og et perfekt sted at starte, inden man udforsker de ældre årgange! Et perfekt sted at starte sin portvinsrejse. Læs mere
Land
Portugal
Shape
Type
Portvin
Group
Årgang
NV
Shape
Drue
Field Blend
Shape
Område
Porto
99,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 134,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
Feuerheerd´s Tawny Portvin
99,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 134,95 pr. flaske

Tawny Portvin

Tawny Port er introen til Feuerheerds fantastiske serie af Tawny portvine og et perfekt sted at starte, inden man udforsker de ældre årgange! En Portvin der favner bredt og vil falde i det flestes smag. Denne ¨almindelige¨ Tawny er et blend af flere forskellige årgange og kældermester Álvaro van Zeller hos Feuerheerd har nøje udvalgt tønderne for at skabe en kompleks og balanceret Tawny. Farven er lysebrun med et gylden skær. I smagen er der en behagelig rund fylde og kompleksitet og den behagelig søde smag byder på noter af nødder, svesker og rosiner.
+ Vis hele beskrivelsen

Anmeldelser

93 point

Feuerheerds Tawny er portvin, hvor du får rigtig meget for pengene. Prisen har ikke ændret sig meget de sidste mange år, hvilket passer mig glimrende i disse tider. Jeg har i årevis haft den med i kåringer af årets dessertvin, hvor den ofte har været i toppen. I næsen har den sødmefulde noter af svesker, rosiner, ristede nødder, blommer i lage og sirup. I munden går sødmen igen med smag af rosiner, sveske og toffee. Nyd den afkølet og i et stort glas så den kan få masser af plads til at bevæge sig rundt på.

Mød producenten

Feuerheerd´S

Feuerheerd's er et verdenskendt portvinsmærke med stor international anerkendelse – blandt favoritterne er Robert Parker med 95P.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Feuerheerd´S

Alle detaljer

Varenummer
83061000
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
19,5%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Dessert (chokolade), Juledesserter, Meditationsvin, Nødder og karamel, Ost (blåskimmel)

Andre købte også