Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Ferrari
Økologisk

Ferrari Brut Trentodoc Organic

7
Top ratings! Vis alle
95 point
90 point
Økologisk mousserede Chardonnay lavet på Champagne-metoden og lageret 24 måneder på bærmen. Læs mere
Land
Italien
Shape
Type
Mousserende
Group
Årgang
NV
Shape
Drue
Chardonnay
Shape
Område
Trentino-Alto-Adige
ecological
Økologisk
199,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 239,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
Ferrari Brut Trentodoc Organic
199,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 239,95 pr. flaske

Ferrari Brut Øko Trentodoc

På 100% håndhøstede økologisk dyrkede Chardonnay druer. Lagret 24 måneder på flaske på bærmen. Fin og vedholdende mousse. Frisk og intens duft med noter af citrusfrugt, Golden Delicious æbler og hvide blomster, understøttet af en delikat duft af gær. I munden er vinen harmonisk og velafbalanceret, med en attraktiv undertone af moden frugt og hints af toast.""

Anmeldelser

95 point

90 point

Citrusnoter i duften. Pænt fyldig med fersken, æble og blomstrede noter. Flot mousse og intensitet. Lang frugtig i afslutningen.

Blanc de Blanc fra Trento DOC og områdets suverænt mest berømte og sandsynligvis bedste producent. Chardonnay fra økologisk drevne marker. Og det er en vigtig pointe i et område af Italien, som normalt anvender en hel del sprøjtegift mod frugtbaserede skavanker fra svampeverdenen og ikke mindst insekter. 36 måneders gærkontakt giver god fondagtig dybde med tydelige overtoner af æble og smør, lad mig bare sige; helt og aldeles klassik chardonnay-cool-style. Har antaget lidt mere hasselnød i eftersmagen, og den er sprød, knastør og slutter med limesyre og skovsyre, lifligt prikkende på siden af tunge. Stærkt køb.

Den Korte Avis

Vinhuset, som blev grundlagt i 1902, producerer det italienske svar på de bedste franske Champagner. Formålet med projektet for den 21-årige Giulio Ferrari, som intet har at gøre med racerbilen af samme navn, var at bevise, at det var muligt at lave mousserende vin i de kølige højder i det norditalienske Trentino på samme høje niveau som i Champagnedistriktet. Det må i allerhøjeste grad siges at være lykkedes, og i dag er den boblende vin, som udelukkende er fremstillet på Chardonnay-drue, en bestseller verden over.

Nordjyllands Stiftstidende

GODT KØB

Mød producenten

Ferrari

Ferrari har et ry og en kvalitet, som matcher de absolut bedste huse i Champagne. Ferrari er den mest vindende producent af mousserende vine i Italien.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Ferrari

Alle detaljer

Varenummer
45791500
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
12,5%
Producent
Land
Druesorter
Vinen er

Andre købte også