Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Bailly-Lapierre

Crémant de Bourgogne Pinot Noir Brut Bailly-Lapierre Magnum

17
Top ratings! Vis alle
91 point
Crémant de Bourgognes svar på Bollinger! De forførende bobler er lavet på eksklusive Pinot Noir-druer fra Bourgogne efter den traditionelle Champagne-metode. Perfekt til mad. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Mousserende
Group
Årgang
NV
Shape
Drue
Pinot Noir
Shape
Område
Bourgogne
295,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 354,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
Crémant de Bourgogne Pinot Noir Brut Bailly-Lapierre Magnum
295,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 354,95 pr. flaske

Crémant de Bourgogne Pinot Noir Brut

Med lidt fantasi kan Cave de Bailly kaldes for Bourgognes svar på Bollinger. Cave de Bailly baserer nemlig sin Crémant de Bourgogne 100% Pinot Noir-druer fra Bourgogne. Dette er den samme drue som danner rygrad i Bollingers verdensberømte Champagner. Bailly-Lapierre formår på klassisk vis, og ved hjælp fra champagne-metoden, at skabe en usædvanlig rig og kødfuld crémant, som vælter sine konkurrenter af pinden. Denne Crémant rummer en intens næse af lime, citron, grønne æbler, flintesten samt underliggende noter af rugbrød. Den mineralholdige jordbund i Bourgogne kommer virkelig til udtryk i vinen, og hænger ved i den lange afslutning. Bailly tilsætter en meget lav mængde dosage, hvorfor vinen fremstår knastør, stringent og klassisk i sit udtryk. Til prisen er Bailly-Lapierres Crémant de Bourgogne et kup, der både kan stå alene som aperitif eller velkomst, men besidder samtidig tyngden til at være en ideel ledsager til retter med fjerkræ eller fed fisk.
+ Vis hele beskrivelsen

Anmeldelser

Bedst af dem alle blev Crémant de Bourgogne Bailly-Lapierre Pinot Noir Brut fra Philipson Wine til en pris af 79,95 kr. Lad det være afsløret med det samme - ved man ikke bedre, vil man tro, der er tale om en "ægte" champagne. Og ikke nødvendigvis en billig af slagsen. En pågående og stringent vin i den klassiske fyldige blanc de noirs stil med diskrete rugbrødstoner. Fin som aperitif og perfekt til maden - men hold den langt væk fra kransekagen - dertil har den for lav dosage.

91 point

A ripe and soft wine, this is impressively rich for a Pinot Noir grown so far north in Burgundy. It has hints of red fruits along with pear and tight citrus minerality. The wine is ready to drink.

En rigtig god duft, flotte bobler og god frugtsmag. Godt eksempel på, at en crémant kan være god til prisen.

Mousserende. Frisk, læskende og rigtig rar boblevin på Chardonnay og Pinot Noir med fin mousse, der holder længe i glasset. Tør uden at virke syrlig med tydeligt, men alligevel passende diskret fadpræg i næsen og god, lang smag. God til helligdagene - som aperitif, måske til østers, men hold fingrene fra den, når der serveres kransekage nytårsaften, dertil er den for tør.

Anbefalet
Nordjyllands Stiftstidende

Kraftig sag med lidt jordbær/hindbær i både duft og smag. Moderat tørhed. Fyldig smag. God til intense "happere" før maden eller til sushi.

Lysgul, meget fine perler; minimalistisk næse; smag af doseringen giver munden fin balance. Dejligt skum til god pris.

Godt Køb
Spis Bedre

En fantastisk vin til prisen...Faste og vedvarende bobler, flot mineralsk duft. Vinøs og saftig. Tør og ganske fyldig. Kan gå til hele måltidet.

Godt Køb
Spis Bedre

Vinavisen

"En virkelig fin crémant - en blanc de noirs, hvid(vin) af blå (sorte) druer. Fine, stadige bobler og en harmonisk, frisk smag med en lille sødme. Lang eftersmag.

Vinforum

Lys høgul farve med mange, små bobler. Intens duft af citrus, lidt bær, æble. Mellemfyldig vin med fin mousse og en dejlig cremet smag, der har fin syre og lidt bær i sig. Her er også god fylde for en cremant at være. Fin til prisen. Vinen er god til aperitif og lette fiskeretter.

Winelab.dk

En flot og frisk mousserende vin til en meget fornuftig pris. Flot Crémant de Bourgogne med duft af kærnemælk, æbler, citrus og friskbagt rugbrød, hvilket er klassisk for nogle mousserende vine. Boblerne er små og ikke for aggressive. De giver sammen med den friske og skarpe syre en rensende effekt. Smagen er domineret af syrlige æble og flere lag af citrusfrugter. Et rigtig godt alternativ til en billig og mindre god champagne.

+ Vis alle
Mød producenten

Bailly-Lapierre

Bailly-Lapierre laver Frankrigs bedste Crémanter. Kooperativet laver bobler i en sand champagne-kvalitet, men blot til en brøkdel af prisen.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Bailly-Lapierre

Alle detaljer

Varenummer
22563500
Flaskestørrelse
Magnum 150 cl
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
12%
Producent
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Aperitif, Fisk, Fjerkræ (lyst kød), Meditationsvin, Sommerretter, Vegetar
Lagring
16 måneder på flaske

Andre købte også