Cobos Bramare Malbec Terroir - 4 enkeltmarker i Org Trækasse

DKK 1.999,95
pr. stk

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 470912
Type: Gaveløsninger
Flaskestørrelse:
Leveres i:
Producent:
Land:
Område:
Druesorter: 100% Malbec.
Anbefalet til: Rødt oksekød og lam - gerne grillet.

Beskrivelse

Cobos Bramare Malbec Terroir Collection i original trækasse

Dette nye limited edition samlerobjekt fås kun i meget begrænset antal. Den originale trækasse indeholder fire af Viña Cobos' Bramare malbecvine fra fire forskellige særligt udvalgte højtliggende vinmarker for foden af Andesbjergene. Malbec Terroir Collection gør det muligt, at sammenligne de karakteristiske egenskaber som de fire forskellige mikro terroirs giver til vinene. 2012 Cobos Bramare Malbec Zingaretti Vineyard, Villa Bastías, Tupungato Fra vinmarken Zingaretti i Tupungato der ligger i 1200 meters højde. Vinen er karakteriseret ved dens friskhed og elegance, bløde tanniner og lange eftersmag. 2012 Cobos Bramare Malbec Rebon Vineyard, La Consulta, Valle de Uco Fra Rebon vinmarken i 1015 meters højde. Vinen er karakteriseret ved dens store koncentration og struktur, faste tanniner og markante mineralitet. 2012 Cobos Bramare Malbec Touza Vineyard, Las Compuertas, Luján de Cuyo Fra Touza vinmarken i 1050 meters højde. Vinen er karakteriseret ved intens frugt, masser af struktur og eksotisk krydderi. 2012 Cobos Bramare Malbec Marchiori Vineyard, Perdriel, Lujan de Cuyo Fra Marchiori vinmarken i 995 meters højde. Vinen er karakteriseret ved stor kompleksitet og intensitet, mineralitet (grafit) og fløjlsblød elegance.

Anmeldelser

  • Robert Parker: "Paul Hobbs produces extraordinary Malbecs in Argentina"
  • Viña Cobos' topvin 2006 Vina Cobos Malbec Marchiori Vineyard får 99P af Robert Parker - højeste score til en argentinsk vin nogensinde.
  • Druesorter: 100% Malbec.
  • Anbefales til: Rødt oksekød og lam - gerne grillet.

Producent beskrivelse

Viña Cobos - Boutique winery med tårnhøj kvalitet

Cobos er sammen med Nicolas Catena toppen af kransekagen indenfor argentinsk vin. Cobos er et joint venture mellem den californiske superwinemaker, Paul Hobbs, Marchiori-familen, der ejer vinmarkerne og Luis Barraud, en fransk ønolog. Paul Hobbs er kendt som pioner indenfor californisk og argentinsk winemaking, og er blandt de få winemakere, der har oplevet at blive belønnet med de magiske 100 point hos Robert Parker. Cobos er også navnet på de lokale dværgugler, som bygger rede i jorden omrking Viña Cobos.

Marchiori - en af Mendozas bedste vinmarker

Marchiori Vineyard er på 52 hektar og beplantet med vinstokke op til 90 år gamle, primært med Malbec, men også Cabernet Sauvignon, Chardonnay og Merlot. Vinmarken ligger i Pedriel regionen i Mendoza, der r er Argentinas vinøse centrum. Normalt er argentinske vinhuses besiddelser spredt meget ud rent geografisk, men Cobos laver fortrinsvis vin fra Marchiori i Lujan de Cuyo, men også i Valle de Uco på marker op til 1400 m over havets overflade.

Samlerobjekter med tårnhøje Parkerpoint

Efterspørgslen på de unikke dråber Cobos laver og som Robert Parker har vurderet op til 99 point er meget stor, så vinene fra Viña Cobos er ikke blot de bedste (sammen med Catenas), men samtidig nogle af de mest sjældne, feterede og eksklusive fra Sydamerika.

Bedst mulige kvalitet på alle niveauer

Cobos laver 4 serier med vine:

  • Felino: Dette er vingårdens visitkort, en entry-level serie med høj kvalitet for pengene
  • Bramare: Ordet Bramare er italiensk og betyder "at stræbe efter", i denne serie laves Malbec, Cabernet Sauvignon og Chardonnay.
  • Bramare Single Vineyard: Dette er enkeltmarkvine der fremhæver særlig gode vinmakers typicitet og klasse.
  • Cobos: Prestigevine, der laves på druer fra de ældste vinstokke i de bedste vinmarker og kun i topårgange.