Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Champagne Le Mesnil Blanc de Blancs Grand Cru Brut

24
Top ratings! Vis alle
Anmelderrost og testvindende Grand Cru Champagne med utrolig finesse og elegance. Bedre Champagne finder du ikke til prisen! Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Champagne
Group
Årgang
NV
Shape
Drue
Chardonnay
Shape
Område
Champagne
5
Fremragende! 1 bruger bedømmelser
259,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 314,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
5
Fremragende! 1 bruger bedømmelser
Champagne Le Mesnil Blanc de Blancs Grand Cru Brut
259,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 314,95 pr. flaske

Blanc de Blancs Grand Cru NV

Druerne til denne Grand Cru Champagne kommer fra forskellige parceller i Mesnil-sur-Oger og man blander forskellige årgange for at få en harmonisk champagne med fokus på finesse og elegance. Der indgår altid reserve champagne, fra de tidligere store vintage årgange, i denne cuvée. Denne Champagne byder på en raffineret bouquet af clementiner, hvide blomster, lime og et strejf af noget røget. Smagen er superraffineret med sin ekstremt fine mousse og den lange, cremede finish byder på et touch af citrus og kalk fra den underliggende mineralitet.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Tør og elegant. Stram, oxidativ næse, masser af stødt æble. Karakterfuld og rank med en gennemgående note af grapefrugt.

#1 i TEST - Skovbund, svampe, æbler og brioche. God fylde og frugt af fersken/kvæde. Flotte bobler, lime og calcaire. Komplet vin til velkomsten og som ledsager til maden

GODT KØB - Intens i næsen af moden fersken. Flot vedvarende mousse og en dyb og flot blanc de blanc. Let oxideret i stilen, masser af smagsintensitet og en flot kompleksitet. Lang eftersmag.

Bestemt et fornuftigt alternativt til husene, hvis man tænker på priserne. Stilen er typisk blanc de blanc med citrus, brød, smør og kalk i eftersmagen."

Den hedder Le Mesnil og er en champagne fra byens kooperativ, og hvor den slags foreninger ofte repræsenterer middelmådighed, er kooperativet Champagne Le Mesnil kendt for topkvalitet. Landsbyen Le Mesnil-sur-Oger er hjem for en af verdens dyreste champagner, men den gode smag af Mesnil kan opleves for bare 250 kr. meget charmerende samt yderst elegant champagne, som er perfekt til at nyde akkompagneret af majestætens nytårstale. Elegant og fyldig champagne med et friskt lyst væsen og tør smag med delikatbitter afslutning."

Den Korte Avis

Vinen er lavet af 100 pct. Chardonnay druer i forskellige årgange fra Champagnedistriktets fineste Chardonnay-mark. Dette jordstykke giver de mest komplekse, sprøde og mineralske Champagner. Den er en majestæt værdig, men er også suveræn flot til skaldyr

Forrygende flot kooperativ Blanc de Blancs fra Le Mesnil med citrus og kældermug i næsen og blød og finesserig mund med lime og gærtoner tilsat et strejf af syrlig æble.

93 point

Man skulle ganske enkelt ikke tro, det var et kooperativ, men det er sandheden. Kvaliteten er uhørt høj for den slags oftest middelmådige foretagender. 533 medlemmer med samlet 305 ha leverer druer til hallerne. Le Mesnil-kooperativet flasker kun 8% af sin totale produktion. Den bedste del fra 40 år gamle stokke kommer i den Salon-inspirerede brede flaske uden malo. I konkurrence med Pierre Peters om byens bedste standard cuvée. Fremragende! Mirabelle og grape, røg, hårdt ristet hasselnød, vedholdende, knivskarp og mineralsk, så mundvandet springer.

92 point

The NV Brut Blanc De Blancs Le Mesnil-Sur-Oger is also terrific. Made from 100% Chardonnay, it has a more chiseled, tight, backward style in its sautéed apple and ripe citrus aromas and flavors. It too has terrific minerality, as well as medium body, a fine, elegant mousse, and a great finish.

92 point

Dufter af granny smith, nødder og lime. Munden byder på intens mousse og livlig syre. Godt køb og fin til østers

Nordjyllands Stiftstidende

Et godt valg er Le Mesnil Grand Cru. Den er sprød og med frisk, ren syre. Brug den ikke som velkomst og slet ikke til kransekage, men lad proppen springe til forretten. Det vil være en god begyndelse på nytårsmenuen.

Mørk og moden duft med svamp, surdej og muld. Bred og fyldig, men godt syrebid. Fin dybde og ret tør afslutning med friskhed hele vejen. Madchampagne

Smagpåvin.dk

Er du faret vild i Champagnehavet, finder du altid hjem med denne Le Mesnil. Det er en all-rounder, der er skåret over essensen af Champagne. Lavet på ren Chardonnay er vi på aromaen i det citrusfrugtige med citron, mandarin suppleret af let honning og hasselnød. Modne, gule pærer, lime og lidt melon i smagen, der tangere det elegante og det kølige eksklusive – ren velsmag, der kan holde en hel aften fra aperitif med charcuterihapsere over middag med fisk og skaldyr til når musikken begynder at spille. Har sagt det før og siger det gerne igen – Le Mesnil leverer meget Champagne for pengene.

Smag på vin

93 point

100% chardonnay from the grand crus of the Côte des Blancs; 89% malolactic fermentation, oak used; aged 5 years on lees; 8g/L dosage; DIAM An enticing juxtaposition of concentration and tension, an accurate articulation of the great 2012 season on the Côte des Blancs, capturing the power of its grand crus from mature vines in layers of apple, pear and grapefruit, backed by the brioche, almond nougat and subtle gingernut biscuits of five years lees age. Retention of 11% malic acidity lends impressive energy to the finish, enhancing the natural structure of its commanding crus. It concludes with impressive length, well-integrated dosage and magnificent fine, salty chalk minerality, the inimitable fingerprint of grand cru chalk. 2012 is the most sublime I have yet seen this cuvée.

Vinavisen

92 point

Frisk, moden og samtidig udviklet duft med nedfaldne æbler og som kontrast en markeret syre. Sprød, fyldig smag, tør med lang eftersmag med nedfaldne æbler og afsluttende med markeret syre. Virker alt for ung, må have et stort gemmepotentiale.

92 point

Strågul. Næsen er meget intens med tørret frugt, nødder, hylde og en nærmest fed karamel/smør tone. Næsen er allerede der, hvor mange Champagner kræver år om at nå med kompleksitet og fylde. Smagen er fast og fyldig med nødder, hylde, tørret frugt, citrusnoter og grønt æble. Utroligt intens og fyldig i munden, og den har virkelig noget af det, som Champagne handler om. Gem den nogle år, og du vil helt sikkert opleve, at de fede og komplekse indtryk udvikler sig yderligere. Rigtig, rigtig god Champagne.

Winelab.dk

Rar og kompleks duft af gule efterårsæbler, lidt våd granit, bark og et komplekst gærpræg. Moden og blød æblepræget frugt i smagen. God, fyldig og robust struktur, som har power nok til at stå imod en del madmæssige udfordringer. Masser af madchampagne for pengene.

92 point

GODT KØB - Meget fyldig i smagen med fersken, gærnoter og krydderier. Vedvarende blød Mousse og masser af intensitet i smagen. Lang afslutning.

93 point

BEDSTE CHAMPAGNE - Druerne til denne Grand Cru Champagne kommer fra forskellige parceller i Mesnil-sur-Oge, iøvrigt samme sted som Krug, som er i et helt andet prisleje. En yderst aromotatisk blanc de blanc. Modne pærer, grønne æbler, citrus, mineraler og hvide blomster. Meget fyldig og en vin der bør serveres til mad. Et fund til den pris.

TESTVINDER

Tør og elegant. Stram, oxidativ næse, masser af stødt æble. Karakterfuld og rank med en gennemgående note af grapefrugt.

Ugens Vin

Er der overhovedet noget at skåle for? Regnvejr på en fredag og stigende priser på el, gas, mad, osv. Måske netop derfor er det vigtigt at tage toppen at arrigskabet - og intet gør det bedre end fredagsbobler. Især til en skarp pris. Vi skal til Champagne. Klassisk, ultrarank og indbegrebet af vellavet Blanc de Blanc. God intens snude med florale noter flankeret af hvid stenfrugt, citrus, æble, heksehyl og toast. Super sniffer. Stor mundfornemmelse med rene linjer. De hvide stenfrugter går igen sammen med grønt æble, umamisk gær-feel. Stram og elegant syre og masser af mineralitet. Fuldstændig amazing godt sat sammen på det her niveau. Det her fungerer og er en entry-level brus, som mange vil synes godt om. Det smager simpelthen bare hamrende godt og af mere og mere og mere… Le Mesnil er jo Phillipson Wine - og skal du bruge seks stk. så fyr den af hos dem med gratis fragt. Måske Danmarks bedste og billigste Champagne. Seks af de funklende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - uden tvivl.

+ Vis alle

Brugernes bedømmelser

Michael Nielsen

Bedste køb til prisen - fantastisk Champagne

Mød producenten

Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Champagne Le Mesnil er en prisbelønnet producent som udelukkende laver Grand Cru Champagne i Le Mesnil-sur-Oger og er nabo til legenden Salon.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Alle detaljer

Varenummer
45491500
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Alkoholprocent
12,5%
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Aperitif, Fisk, Fjerkræ (lyst kød), Meditationsvin, Vildt (fugle)
Restsukker
9-10 g/l

Andre købte også