Vinsmagning i København


Smag før du køber

Er du nysgerrig på at smage nye vine, blive inspireret til sammensætninger med mad? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Philipson Wine afholder vi vinsmagninger med eksempelvis Bourgogne og Rhone som tema. Vi afholder også winemakers dinners, i samarbejde med restauranter i og omkring København. En gang om året afholder vi vores stort anlagte prestige smagning på Børsen i København. 

Hos Philipson Wine ønsker vi at være synlige med de bedste vine. Derfor deltager vi også til smagninger med partnere, som eksempelvis vinsmagninger i Politikens Hus i København.

Philipson Wine er en af Danmarks mest anerkendte vinhandlere. Vi har gennem mange år opbygget relationer til de bedste vinproducenter rundt om i verden. I samarbejde med vin producenterne og restauranter i København og omegn, afholder vi smagninger, der giver dig mulighed for at smage udvalgte topvine i kombination med kulinariske oplevelser. Vi har gennem årene afholdt middage verdensklasse producenter som Sassicaia, Domaine de Vougeraie, Chacra, og Argiano.

91 point

SPAR 55 DKK pr. fl.
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


91 - 92 point

SPAR 55 DKK pr. fl.
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker


90 point

SPAR 45 DKK pr. fl.
DKK 89,95

pr. fl. v/12 flasker


SPAR 75 DKK pr. fl.
DKK 129,95

pr. stk. v/6 stk.


91 - 92 point

SPAR 220 DKK pr. fl.
DKK 139,95

pr. fl. v/12 flasker


Vinsmagning og vin middag - den perfekte gave

Kender du en der elsker vin og fortjener en oplevelse? Uanset om det er en erfaren vinkender eller helt ny i vinens verden, så er vores vinsmagning og vinmiddage den perfekte gave. Her bliver man introduceret til vinproducentens bedste vine, og der er mulighed for at høre den gode historie fra vinbonden. Samtidig nydes en dejlig menu i fantastiske omgivelser. Vi samarbejder med nogle af landets bedste restauranter, i København, Århus Odens og Ålborg. De er eksperter i at sammensætte en kulinarisk oplevelse, med vin fra vores vinproducenten.

Konceptet er enkelt: læn dig tilbage, nyd aften, og forkæl dig selv, dine smagsløg og dine nærmeste med en lækker middag sammensat med tilhørende vinmenu.

Smag vinen før du køber den

Hos vores vinhandel i Kokkedal, har vi et stort udvalg af vores vine. Her er der mulighed for at smage et udvalg af vores mest populære vine før du køber dem. Vi holder åbent i butikken mandag til fredag 9-18, og lørdage 10-15.

De mange arrangementer

København, Århus, Odense og Ålborg har alle et stort udbud af vinsmagninger og -middage, og det kan være svært at holde overblikket over de mange arrangementer. Vi vil derfor opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller følge os på sociale medier, så du ikke går glip af fremtidige vinøse oplevelser.