Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Find den perfekte vin

Danmarks største online vinhandler

Populære vine anbefalet til dig

Danmarks vildeste Pomerol-kup

2019 Château Haut Maillet Pomerol

Køtilbud til verdens laveste pris

Vi har været på rov i de dybe kældre hos Chateau Haut-Maillet og købt et parti af deres fantastiske Pomerol til verdens absolut laveste pris!

Nabo til selveste l’Evangile

Vinen besidder således en kompleks bouquet sprængfyldt af mørk frugt og et hint af læder og skovbund. Smagen er kompakt, med stor dybde i den meget lange eftersmag. Vinen fra Château Haut-Maillet besidder et fremragende lagringspotentiale.
-56%
KUN 159,95
Pr. fl. v/6 stk.
Klik og køb
Flot Pomerol fra Château Haut-Maillet med betagende noter af mørke bær, skovbund, urter og toast. Markerne grænser op til l’Evangile, La Fleur Petrus og Gazin! Et fund fra Bordeaux!

Anbefalinger til dig

Vores bedste priser i dag

Philipson Wine Smagekasser

Skal du prøve noget nyt?

Alle vores smagekasser er sammensat af vores dygtige vineskperter, så du er garanteret de bedste vine fra nær og fjern. På denne side kan du udforske vinsmagekasser for enhver smag og ethvert budget.

Sammensæt din egen vinkasse med 6 flasker

Vi har fundet en række super attraktive vine, hvor du nu selv kan sammensætte din helt egen smagekasse og stadig få vinene til skarpe priser.

Smagekasser med vin

Vi tilbyder et bredt udvalg af smagekasser med vin, så du kan blive klogere på de smagsuniverser, som vinens verden har at byde på.

Cocktail pakker

Køb komplette cocktail pakker og lav de bedste drinks. Opdag eksklusive mærker, og få tips til at skabe fortryllende cocktails, eller nyd spiritussen rent for en nuanceret smagsoplevelse.

Tryg og sikker online handel

Vinhandel drevet af passion

Velkommen til Philipson Wine - din førende vinhandel med mere end 35 års erfaring inden for vinbranchen. Vi er stolte af vores lange historie, vores tætte samarbejde med samtlige anerkendte vinproducenter verden over og af at vi er eneimportør af nogle af de mest kendte producenter

Vin hos Philipson Wine. Danmarks største online vinhandel

Velkommen til Philipson Wine - din førende vinhandel med mere end 35 års erfaring inden for vinbranchen.

Historien bag Philipson Wine

Philipson Wine, der sidenhen skulle blive Danmarks førende online vinhandel, blev stiftet i 1987 af Christian Philipson. Christian Philipson havde på daværende tidspunkt arbejdet fem år i Bourgogne. Her skabte han relationer til personer fra de store, kendte vinslotte såvel som de mindre kendte slotte.

Vine fra hele verden til attraktive priser

Hos Philipson Wine tilbyder vi en perlerække af spændende vine fra alle verdenshjørner. Vores udvalg spænder fra klassiske vine fra FrankrigItalien og Spanien til de mere eksotiske fra blandt andet AustralienUSA og Sydafrika. Du finder derfor noget for enhver smag og til enhver anledning. Vi har samtidig vine i alle prisklasser, så du finder også noget for enhver pengepung.

Masser af gode tilbud på kvalitetsvin

Philipson Wine er en vinhandel, der både har fokus på høj kvalitet og gode priser. Derfor har vi også altid skarpe tilbud på vin. Vi bestiller vores vin direkte fra vinproducenterne, og køber stort ind på de rette tidspunkter. På denne måde fjerner vi alle de dyre mellemled som agenter, grossister og mellemhandlere, og kan tilbyde vores kunder de bedste priser.

Online vinhandel med mange typer vin

Som Danmarks største online vinhandel har vi altid mere end 6.500 forskellige vine på lager. Du kan vælge mellem forskellige typer vin fra nogle af verdens bedste vinområder og fra verdens mest anerkendte producenter. Vi samarbejder nemlig med nogle af verdens største vinproducenter og vinhuse. Hos os finder du blandt andet eksklusive rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine.

God vin til alle anledninger

Planlægger du bryllup, konfirmation eller en anden stor fest? Så kræver det den rette vin. Vi ved, at det kan være en udfordring at skulle vælge den helt rigtige hvidvin, rødvin, dessertvin og Champagne til mange mennesker. Derfor har vi udarbejdet en guide, til når du skal vælge vin til fest. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at spørge os til råds i forbindelse med den vanskelige opgave, det er at vælge vin til større begivenheder.

Få ekspertråd og vejledning i vin

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere gode og inspirerende vinoplevelser fra hele verden. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig, hvis du har behov for hjælp til at vælge din næste flaske vin. Du kan altid henvende dig i vores butik i Kokkedal, der har meget fleksible åbningstider. Herudover kan vi også kontaktes på telefon +45 70 22 68 88 eller benytte dig af vores kontaktformular online.

Gå på opdagelse

Danmarks største online vinhandel

Masser af gode tilbud på kvalitetsvin

Philipson Wine er en vinhandel, der både har fokus på høj kvalitet og gode priser. Derfor har vi også altid skarpe tilbud på vin. Vi bestiller vores vin direkte fra vinproducenterne, og køber stort ind på de rette tidspunkter. På denne måde fjerner vi alle de dyre mellemled som agenter, grossister og mellemhandlere, og kan tilbyde vores kunder de bedste priser.

Rødvin

Rødvin er danskernes absolut foretrukne valg af vin, og derfor har vi selvfølgelig sørget for at have et solidt udvalg af rødvin fra hele verden fremstillet på alle druetyper.

Hvidvin

Hvidvin er en skøn og alsidig drik, der nydes af vinelskere verden over. Vinen kan fremstilles på mange forskellige druesorter, som alle har hver deres særlige egenskaber.

Rosévin

Rosévin er en populær vin, der kommer i et væld af varianter. Druerne, som den enkelte rosévin er lavet på, dikterer smagen, og vinene kan derfor være alt fra friske, frugtige og sprøde til tørre, aromatiske, fyldige og krydrede.

Mousserende vin

Intet signalerer fest, som når korkproppen springes fra en mousserende vin. Bare lyden får de fleste i godt humør. Hos Philipson Wine har vi et stort udvalg af de bedste mousserende vine, som kan opdrives.