21/11 Conterno Fantino, Winemaker's Dinner, Market Italian

 21-11-2019 |  19:00

Oplev 12 år gammel Barolo fra enkeltmarken Sori Ginestra fra sublime Conterno Fantino

DKK 1.095,00
Pr. Billet

Smageprogram

The Market Italian 21/11. November 2019 kl. 19.00.

Conterno Fantino - legendarisk Barolo fra toppen af Italiens superliga Vingården fik sit nuværende navn da Guido Fantino og Claudio Conterno i 1982 slog deres meget højtbeliggende markbesiddelser sammen og skabte vingården i en tid, hvor ingen regnede Barolo for noget særligt. I 1987 Kom Barolo Sori Ginestra på forsiden af Wine Spectator og så var det internationale gennembrud sikret. Vinhuset Conterno Fantinos kæmpesucces er resultatet af et samarbejde mellem den blændende dygtige vitikulturist, Claudio Conterno, og den lige så talentfulde ønolog, Guido Fantino. Claudio Conterno var blandt de første i Piemonte som gik over til økologisk dyrkning, hvilket gav husets i forvejen storartede vine et bemærkelsesværdigt kvalitetsløft. Vinmarkerne er certificeret økologiske. Guido Fantino er blandt Barolos dygtigste vinmagere, og hans vartegn er ekstremt kraftfulde vine med en underliggende finessse.

Vi har i samarbejde med The Market Italian sammensat en menu hvor mad og vin går op i en højere enhed! I køkkenet på The Market Italian fokuseres på ekstremt gode råvarer, kombineret med den enkelhed folk kender fra Italien og så selvfølgelig godt håndværk. Glæd dig til en stor aften!

Menu

1. ret
2018 Barbera d'Alba Vignota Conterno Fantino
2017 Nebbiolo Langhe Ginestrino Conterno Fantino
2. ret
2012 Barolo Vigna del Gris Conterno Fantino
2012 Barolo Mosconi Conterno Fantino
3. ret
2012 Barolo Sori Ginestra Conterno Fantino
4. ret
2011 Barolo Vigna del Gris Conterno Fantino
2011 Barolo Sori Ginestra Conterno Fantino
5. ret
2007 Barolo Sori Ginestra Conterno Fantino

 

The Market Italian

Kristen Bernikows Gade 9-11
1105 København K
Danmark

Bemærk

  • Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
  • Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. OBS! Du bedes printe billet ud fra PDF filen, der fremsendes ikke printet billet.
  • Restauranten kan vælge at sætte flere gæster sammem ved større borde, afhængig af reservationerne.

Conterno Fantino - økologisk dyrket Barolo m.m.

Huset fik sit nuværende navn da Guido Fantino og Claudio Conterno i 1982 slog deres markbesiddelser sammen og skabte vingården i en tid, hvor ingen regnede Barolo for noget særligt. I 1987 Kom Barolo Sori Ginestra på forsiden af Wine Spectator og så var det internationale gennembrud sikret. Vinhuset Conterno Fantinos kæmpesucces er resultatet af et samarbejde mellem den blændende dygtige vitikulturist, Claudio Conterno, og den lige så talentfulde ønolog, Guido Fantino. Claudio Conterno var blandt de første i Piemonte som gik over til naturlig dyrkning, hvilket gav husets i forvejen storartede vine et bemærkelsesværdigt kvalitetsløft. Guido Fantino er blandt Barolos dygtigste vinmagere, og hans vartegn er ekstremt kraftfulde vine med en underliggende finessse.

Barolo-byen Monforte d'Alba

Vingården blev grundlagt i 1982 ved Barolo-byen Monforte d'Alba. Valget af denne beliggenhed var ingen tilfældighed. Vine fra Monforte d'Alba er nemlig meget mørke og maskuline, og det var netop den vinstil, Guido Fantino efterstræbte. Conterno Fantinos mest berømte vine er enkeltmarks-baroloerne Vigna del Gris og Sori Ginestra, men man må ikke snyde sig for vingårdens fremragende Dolcetto og Barbera, som begge er af tårnhøj kvalitet.