Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Domaine Weinbach

2019 Les Vignes du Precheur Domaine Weinbach

1
Top ratings! Vis alle
91 point
Præstens vinmark! Unik vin sammensat af forskellige druetyper, der vokser på den samme mark, Kaefferkopf. I alt indgår fem forskellige druesorter; Riesling, Auxerrois, Pinot Gris, Mucat og Sylvaner. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Hvidvin
Group
Årgang
2019
Shape
Drue
Blend
Shape
Område
Alsace
149,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 179,95 pr. flaske
På lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2019 Les Vignes du Precheur Domaine Weinbach
149,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 179,95 pr. flaske

Les Vignes du Precheur

Les Vignes du Prêcheur (frit oversat præstens vinmark) er en vinmark beliggende lige under Grand Cru marken Kaefferkopf og har et sandet og leret terroir. Det er en såkaldt ”compklantation”, det vil sige at der gror flere druetyper på samme vinmark, hvilket var meget almindeligt også i Alsace i gamle dage og det er således en tradition som Domaine Weinbach også hylder. De 5 druer i denne vin er Riesling 40%, Auxerrois 30%, Pinot Gris 20%, Mucat 5% og Sylvaner 5%. Druerne håndhøstes og de hele klaser og gærer med vildgær i store, gamle ”foudres”, store egetræsfade på 1200 Liter. Det giver en meget charmerende vin med en floral bouquet med antydning af bl.a. fersken og aprikos, en sprød og elegant vin med god fylde som slutter med et snert salt. Alle druerne håndhøstes, der er en 3 ugers periode, hvor druemost og drueskaller gærer sammen med vildgær, derefter lagrer vinen i 8 måneder på ståltank uden tilsætning af sulfitter. Det giver en spændende vin med en bouquet med antydning af grapefrugt og rosenblade, en elegant, mellemfyldig vin med en fin struktur af syre og bløde tanniner. Slutter flot med et strejf af mineralitet.
+ Vis hele beskrivelsen

Anmeldelser

91 point

A very attractive, medium-bodied dry white that’s already showing plenty of pear and floral character and has an immediately appealing balance, in spite of a hint of tannin at the finish. A co-fermentation of riesling, pinot gris and auxerrois with a touch of muscat and sylvaner.

Mød producenten

Domaine Weinbach

Domaine Weinbach regnes som en af Alsaces og endda verdens bedste hvidvinsproducenter og har fået 100P af både Robert Parker, James Suckling og Vinous.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Domaine Weinbach

Alle detaljer

Varenummer
15241119
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
13%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Fisk (hvid), Meditationsvin, Ost (faste), Sommerretter
Lagring
8-16 måneder på store gamle træfade (foudres) som er op til 100 år gamle.

Andre købte også