2019-Kleine-Kaap-Sauvignon-Blanc-Western-Cape-Imbuko-Wines

2019 Kleine Kaap Sauvignon Blanc Western Cape Imbuko Wines

DKK 54,95
pr. fl. v/12 flasker 74,95   pr. flaske

Imbuko - familiedrevet winery i Sydafrikas Paarl område

Imbuko ligger i Uitkyk, tæt på Wellington i hjertet af Boland, ikke langt fra Paarl i den vestlige del af Kapprovinsen i Sydafrika. I sin nuværende form er vingården kun knap 20 år gammel, men sammenstykket at allerede eksisterende vingård i Uitkyk, men med ret omfattende tilkøb af vinmarker fra tidligere kooperativer, er man nu oppe på at producere ca. 200.000 kasser vin som fortrinsvis sælges til 32 lande verden over.

Erfaring, drive og ros fra pressen

Vingården ledes af den meget dynamiske Theunis van Zijl, som har arbejdet i den sydafrikanske vinbranche i mere end 20 år. Firmaet startede med at have bulkwine som speciale, men sælger nu næsten alt direkte fra vingården. Ud over egene vine, dyrker man også vinstokke som sælges videre til andre vingårde. Imbuko betyder "Beundring for" på det lokale sprog Xhosa, et af Sydafrikas 11 officielle sprog. John Platter, Sydafrikas svar på Robert Parker, kalder Imbuko for "very promising".

Value for Money fra de bedste distrikter

Druerne til Imbukos entry level vine som Kleine Kaap og Barrel Select serien kommer ikke kun fra vingården i Wellington, men fra så forskellige områder som Stellenbosch, Paarl, Tulbagh and the Breede River Valley. Dette giver et mulighed for at udvælge de bedste druer fra de bedste områder. Value-for-money serien Van Zijl vinder hvert år guldmedaljer på smagninger i Sydafrika.

Kleine Kaap Sauvignon Blanc

Ren og superfrisk og sprød Sauvignon Blanc med en fin bouquet med antydning af figner, citrusfrugter, hyldeblomst, en klar og elegant smag som slutter med et strejf af mineralitet. Sydafrikansk value-for- money når det er bedst!