Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Domaine Rostaing

2019 Condrieu La Bonnette Domaine Rostaing

3
Top ratings! Vis alle
94/95
94 point
92 point
Spektakulær hvidvin fra en af Frankrigs mindste appellationer. Her folder Viognier druen sig ud i fuldt flor og viser sin kompleksitet og mineralitet. Rostaings lille parcel på Côte Bonnette giver en af regionens mest raffinerede Condrieu vine og dermed en af verdens bedste vine på Viognier. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Hvidvin
Group
Årgang
2019
Shape
Drue
Viognier
Shape
Område
Rhone
495,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 594,95 pr. flaske
Få på lager
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2019 Condrieu La Bonnette Domaine Rostaing
495,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 594,95 pr. flaske

Condrieu La Bonnette

Condrieu ligger kun få km fra Côte-Rôtie og er en af Frankrigs mindste appellationer. Jordbundsforholdene er meget anderledes her bestående primært af granit og granitrester. På Côte Bonnette er jorden så porøs at mange vinmarker ligger i terrasser for at forhindre erosion. Rostaing modner udelukkende vinen på ståltanke for at holde vinen så frisk som muligt.

I sin ungdom har La Bonnette nuancer af pære, melon og hvide blomster med en frisk mineralsk syre. Med alderen vil vinen tage på i tyngde og få noter af lichifrugt, passionsfrugt og frisk ananas. Et forførende glas.

+ Vis hele beskrivelsen

Anmeldelser

94/95

Limpid, green-hued yellow. Displays floral scents, an exotic touch of saffron, incisive, mineral-driven citrus and orchard fruit. Taut and sharply focused on the palate, offering vibrant lemon zest, green apple and white peach flavors that slowly unfold through the mid-palate. Strongly echoes the mineral and floral notes on an impressively long finish that shows superb clarity and closing thrust.

94 point

Ståltank og normalt får La Bonette blokeret malo, men ikke i 2019. Den holder 15%, men det skal man ikke lade sig skræmme af, når det gælder viognier. Moderat aromatisk, dæmpet lugt af Poirre William og meget moden kantalupmelon. Fed og olieret, drøj som olie, men alligevel med magisk og paradoksal syrefornemmelse - vinsyren må være afsindig i den årgang. Brænder positivt og har den typiske næsten provokerende pebrede eftersmag, der virker, som når man spiser toskansk olivenolie med en ske. Halskrasser. Jeg er stor tilhænger - specielt fordi Rostaing heller ikke bruger egefade til sin Condrieu. Her er han også undtagelsen.

92 point

Mød producenten

Domaine Rostaing

Domaine Rostaing har 3 gange fået tildelt de sjældne 100P fra Robert Parker. Rostaing nyder status som kultproducent af topkvalitet i Côte-Rôtie.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Domaine Rostaing

Alle detaljer

Varenummer
48201119
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
13%
Producent
Land
Område
Druesorter

Andre købte også