2018-Rosé-Øko-Pfalz-Villa-Bürklin-Dr.-Bürklin-Wolf Økologisk

2018 Rosé Øko Pfalz Villa Bürklin Dr. Bürklin-Wolf

DKK 109,95
pr. fl. v/12 flasker 134,95   pr. flaske

Weingut Bürklin-Wolf

Weingut Bürklin-Wolf blev grundlagt i 1597 og ejes stadig af familien Bürklin. Ejendommens jordbesidelser har alle dage være ganske enestående, og omfatter mere end 90 hektar i Pfalz' mest hæderkronede marker såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.

Biodynamisk produktion

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage være i en klasse for sig, men siden man i 1980'erne øgede fokus på dyrkningen, og begyndte at eksperimentere med økologiske og biodynamiske metoder, er kvaliteten simpelthen eksploderet. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.

Biodynamisk Rosé

Familien Bürklin er specilister i Riesling, men laver også enkelte andre vine på højt niveau, og en af dem er denne rosé. Den er hovedsagligt laver på Pinot Noir, men også med lidt Sangiovese, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Vinen byder på indtagende bouquet med antydning af hindbær og røde æbler, smagen er elegant og raffineret og meget frugtrig.