Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Bret Brothers
Økologisk
Biodynamisk

2018 Pouilly-Fuissé Au Vignerais Soufrandière

3
Top ratings! Vis alle
94 point
91 point
Cuvée fra mikroparcellen Au Vignerais på blot 0,5 hektar, som ligger perfekt eksponeret ved foden af den berømte og billedeskønne klippe Roche de Solutré i hjertet af Pouilly-Fuissé. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Hvidvin
Group
Årgang
2018
Shape
Drue
Chardonnay
Shape
Område
Bourgogne
ecological
Økologisk
325,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 389,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2018 Pouilly-Fuissé Au Vignerais Soufrandière
325,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 389,95 pr. flaske

Pouilly-Fuissé Au Vignerais

Første årgang af denne vin var 2016, og druerne stammer fra 35 år gamle stokke fra en lille parcel Au Vignerais på blot 0,5 hektar, som ligger perfekt eksponeret ved foden af den berømte og billedeskønne klippe Roche de Solutré i hjertet af Pouilly-Fuissé. Jordbunden består af kalk og limsten, hvilket er perfekt for de små Chardonnay druer som stokkene giver og der dyrkes efter økoligske principper. Det forventes at marken snart får klassificering som 1.cru. Vinen er uhyre intens og kompleks med citrusnoter og eksotiske noter af mango, som holdes oppe af en vibrende syre som danner den utrolig lange eftersmag.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

94 point

A subtle lemon-curd and cooked- apple aroma with green melon and floral undertones. Biscuit and white pepper, too. It's medium-to full- bodied with lovely fruit that shows hints of hay in the palate. So real for the appellation. From biodynamically grown grapes. Drink now.

91 point

The 2018 Pouilly-Fuissé Au Vignerais is also performing well, unfurling in the glass with aromas of citrus oil, pear and fresh peach. Medium to full-bodied, satiny and enveloping, it's elegant and precise, remaining beautifully balanced. This south-facing climat was picked on August 29th.

93P - Besnærende vin. Stilistisk adskiller denne vin fra enkeltmarken med 1. Cru-status sig ikke væsentligt fra brødrenes kommunevin fra Vinzelles. Men den står langt skarpere i glasset, dybere frem for alt med mere røg og frugtig power, som jo er et klassisk pouilly-fuissé-sk karaktertræk. Kommer fra højtbeliggende sydvendte skråninger med jernholdig jord med ler og kalksten, og den er overraskende nok slet ikke brændemærket af den hede årgang. Fuld af bagt æble, schweizisk urtebolsje, citronolie, akacieblomst, halmballe og stenmel. Der er med andre ord gang i den. Den har også en lille snert af et oxidativt element på næsen, som giver kant og pirrende kompleksitet. Slank og præcis i munden, uden at blive benet. Virkelig god balance; bare en livskraftig sag med en saftig frugtsyre og det klassiske saltsmagende bid i finalen.

Mød producenten

Bret Brothers

Bret Brothers er pionerer i det Sydlige Bourgogne med erfaring fra topproducenter. Indbegrebet af sublim kvalitet fra Bourgogne til overkommerlige priser.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Bret Brothers

Alle detaljer

Varenummer
11541118
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
13%
Producent
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Fisk (fed), Fisk (hvid), Fjerkræ (lyst kød), Skaldyr, Sommerretter

Andre købte også